Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
válasz
urban racer
üzenetére
tudnék képet... gyárilag ebben a 1997-es évjáratúban van a az ajtókban, alul-elől, illetve valahol hátul is van... baszod, de jókat tudsz kérdezni..
csomagtartóba szerintem jól lehet pakolni, DE 3 személynél több ne üljön be, mert a hátsó tengely nem szereti a terhelést... legalábbis konkrétan a mienk nem... mondjuk nem gyári kerekek vannak rajt virsli gumikkal...
1.6 vs 1.4
nos én 1.4-esről tudom mondani, hogy nagyobb kerekekkel, klímával nem az a rakéta, de ekkora kaszninak 1.4-esnél felesleges nagyobb motor... menj vele egy-egy kört.. hozzáteszem mikor megismertem asszonyt, és mondtam neki, hogy csáje, had vezessem már ezt a gépet /akkor épp nem volt jogsim..
/, hát maga volt a csalódás, de amikor mentem vele több száz km-et és ráéreztem mit kell adni a kicsinek, hogy élvezze ő is meg én is, akkor megszerettem...
/a kocsit is/ ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem tudom milyen autóid voltak, milyeneket vezettél, de szerintem egy vagány kis élményautó a tigra, kicsit csajos, de a csajok meg nem tudják vezetni rendesen..
ja és a virsli kerekek annyira bután néznek ki rajt, hogy mindenképp olyat tegyél rá, ami 1 centit kilóg a kaszniból vagy többet/ezért mondjuk nem akarták átengedni a műszakin, de télikerekekkel átment/ sokat dob rajt, úttartásban meg pláne.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Microsoft Excel topic
- Apple MacBook
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csomagtartóba szerintem jól lehet pakolni, DE 3 személynél több ne üljön be, mert a hátsó tengely nem szereti a terhelést... legalábbis konkrétan a mienk nem... mondjuk nem gyári kerekek vannak rajt virsli gumikkal...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja és a virsli kerekek annyira bután néznek ki rajt, hogy mindenképp olyat tegyél rá, ami 1 centit kilóg a kaszniból vagy többet/ezért mondjuk nem akarták átengedni a műszakin, de télikerekekkel átment/ sokat dob rajt, úttartásban meg pláne.