Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Mára jutott egy kis opeles izgalom.
Reggel megyek a kútra, a mutató majdnem fekszik. 42 litert tankoltam a 40 literes tankba (képzelhetitek mennyi volt benne a tankolás előtt
). Alig mentem 1 km-t, a lámpánál indulnék el, erre egy rohadt nagy torpanás...mondom WTF? Biztos hármasba tettem (bár még sosem történt velem ilyen). Na menjünk tovább, megint rángat, torpan...mondom ez nem 4 helyett 3 henger, mert annak más hangja van...egyszerűen kihagy, nincs benzin, majdnem lefullad...gondolhatjátok nem néztek hülyén h a váci úton úgy megyek, mint egy bakkecske. Árpád hídnál megállok, hogy felvegyen Ateszt (KrenAtesz), mert mentünk suliba SZAR ZH-ra...nagy nehezen kínok és rángatások között értünk el a bécsi útra. Szívem szerint nem kínoztam volna, de muszáj volt
Nem lehetett késni. De az autó nem hagyott ott szerencsére. ZH után Atesszel próbálgattuk és egyre jobb lett a helyzet, de nem oldódott meg. Volt, hogy simán leállt miután lefékeztem.
Következtetés: tipikusan az a probléma volt, hogy a majdnem üres tankból kiszívta az összes mocskot a pumpa, és eltömődött a szűrő. Hazafele vettünk egy újat, elgurultam a szervízbe és kicserélték. Kopp-kopp, azóta mentem vele 55km-t és nem jött elő a hiba.
Ezzel egyetemben kicseréltettem a hátsó gátlókat a Konikra. Ég és Föld a különbség. A gyári egy sz*r, harmonikázni lehetne vele. Szóval nem csak szép piros, de feszes az úttartás, nem pattog, de épp elég kemény (jó beállításnak köszönhetően). Azóta a 195 széles kerék sem üt bele a kasztniba, mivel nem leng ki annyira
Asszem mára ennyi izgalom elég volt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 44999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Alig mentem 1 km-t, a lámpánál indulnék el, erre egy rohadt nagy torpanás...mondom WTF? Biztos hármasba tettem (bár még sosem történt velem ilyen). Na menjünk tovább, megint rángat, torpan...mondom ez nem 4 helyett 3 henger, mert annak más hangja van...egyszerűen kihagy, nincs benzin, majdnem lefullad...gondolhatjátok nem néztek hülyén h a váci úton úgy megyek, mint egy bakkecske. Árpád hídnál megállok, hogy felvegyen Ateszt (KrenAtesz), mert mentünk suliba SZAR ZH-ra...nagy nehezen kínok és rángatások között értünk el a bécsi útra. Szívem szerint nem kínoztam volna, de muszáj volt
Nem lehetett késni. De az autó nem hagyott ott szerencsére. ZH után Atesszel próbálgattuk és egyre jobb lett a helyzet, de nem oldódott meg. Volt, hogy simán leállt miután lefékeztem.
Asszem mára ennyi izgalom elég volt ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)