Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daywalker

addikt

Mára jutott egy kis opeles izgalom.

Reggel megyek a kútra, a mutató majdnem fekszik. 42 litert tankoltam a 40 literes tankba (képzelhetitek mennyi volt benne a tankolás előtt :Y ). Alig mentem 1 km-t, a lámpánál indulnék el, erre egy rohadt nagy torpanás...mondom WTF? Biztos hármasba tettem (bár még sosem történt velem ilyen). Na menjünk tovább, megint rángat, torpan...mondom ez nem 4 helyett 3 henger, mert annak más hangja van...egyszerűen kihagy, nincs benzin, majdnem lefullad...gondolhatjátok nem néztek hülyén h a váci úton úgy megyek, mint egy bakkecske. Árpád hídnál megállok, hogy felvegyen Ateszt (KrenAtesz), mert mentünk suliba SZAR ZH-ra...nagy nehezen kínok és rángatások között értünk el a bécsi útra. Szívem szerint nem kínoztam volna, de muszáj volt :O Nem lehetett késni. De az autó nem hagyott ott szerencsére. ZH után Atesszel próbálgattuk és egyre jobb lett a helyzet, de nem oldódott meg. Volt, hogy simán leállt miután lefékeztem.

Következtetés: tipikusan az a probléma volt, hogy a majdnem üres tankból kiszívta az összes mocskot a pumpa, és eltömődött a szűrő. Hazafele vettünk egy újat, elgurultam a szervízbe és kicserélték. Kopp-kopp, azóta mentem vele 55km-t és nem jött elő a hiba.

Ezzel egyetemben kicseréltettem a hátsó gátlókat a Konikra. Ég és Föld a különbség. A gyári egy sz*r, harmonikázni lehetne vele. Szóval nem csak szép piros, de feszes az úttartás, nem pattog, de épp elég kemény (jó beállításnak köszönhetően). Azóta a 195 széles kerék sem üt bele a kasztniba, mivel nem leng ki annyira :R Asszem mára ennyi izgalom elég volt ;]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák