Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz #TOTTI #11899 üzenetére

Hinni meg nem hinni... nem gondolod, hogy csak ezt az egy oldalt néztem meg? :) Mellesleg a tapasztalatok híve vagyok és az pozitív teljesen, aki fejleszti is opeles, mást is fejlesztett már opelhez ért hozzá.

1% növekedés szélsőséges? Szerintem olvasgass a témában mert ennél több is elképzelhető bőven. Olvass pl flexfuel autókról tesztet! Teljesítmény veszteség pedig nincs. Fogyasztás növekedés pedig 20% körüli, indításkor több utána lehetne kevesebb ha nem lenne speckó lamdaszondám de akkor sem sokkal szóval kb 20% többlettel kell számolni.

Ha valaki elektronikát szereltetett be és köhög akkor ne az elektronikát szidja mert még a legolcsóbb is tud már hidegindítást hanem saját magát, hogy nem képes beállítani vagy beállíttatni a hidegindításkori dúsítást.

Nem kötekedés de amit leírsz annak a valósághoz nem sok köze van. A létező össze kapható elektronikáról olvastam tesztet, gyártói oldalt, blogokat és főleg olyanok leírásait akik használják ezeket az átalakítókat és 100% etanolt tankolnak.

Új hozzászólás Aktív témák