Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Én cseréltem szívó okoskereket egyszer, de igazából sok értelme nem volt, az indítási hangon kívül más tünetet nem produkált és indításnál ugyanúgy 1-2 másodpercig elkezdett kopogni pár hónappal utána. A kipufogó oldali gyári, szolenoidok gyáriak.
Beszéltem szerelőkkel, akik nem egyszer cseréltek ilyet és volt olyan is, amikor mindkét kereket és szolenoidot cserélték és ugyanúgy volt hangja indításnál.
Szóval amíg nincs hibakód és nincs teljesítményvesztés, addig nem probléma hogy megszólal egy pillanatra indításnál. Ezek a változó szelepvezérlésű rendszerek a legtöbb gyártónál ilyenek indításnál, csak sokkal drágábbak ha cserélni kell.Egyébként a szívósorral együtt elég jót tesz a nyomaték görbének, mert 2000-től ott van a max. nyomaték 80-90%-a és leszabályzásig végig építi a teljesítményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest