- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Én cseréltem szívó okoskereket egyszer, de igazából sok értelme nem volt, az indítási hangon kívül más tünetet nem produkált és indításnál ugyanúgy 1-2 másodpercig elkezdett kopogni pár hónappal utána. A kipufogó oldali gyári, szolenoidok gyáriak.
Beszéltem szerelőkkel, akik nem egyszer cseréltek ilyet és volt olyan is, amikor mindkét kereket és szolenoidot cserélték és ugyanúgy volt hangja indításnál.
Szóval amíg nincs hibakód és nincs teljesítményvesztés, addig nem probléma hogy megszólal egy pillanatra indításnál. Ezek a változó szelepvezérlésű rendszerek a legtöbb gyártónál ilyenek indításnál, csak sokkal drágábbak ha cserélni kell.Egyébként a szívósorral együtt elég jót tesz a nyomaték görbének, mert 2000-től ott van a max. nyomaték 80-90%-a és leszabályzásig végig építi a teljesítményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Roborock S5 Max
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest