Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomoty
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Hát na ja. Én pont ezért vettem meg az 1,8-as benzinest (ez a legnagyobb szívóbenzines Astra H-ba). Pedig Mitsubishi Eclipse-t akartam (=régi nagy szerelem), ilyet: [Eclipse]. A másik lehetőség a 320-323CI BMW coupe volt.
Aztán átgondoltam és lett Astra GTC. Bő 3-4 literrel fogyaszt kevesebbet, és cirka 5-6 évvel fiatalabb mint a fent említett autók, illetve hasonló áron volt. Én is már gondolkodtam a tuningon (asszonyka meg is ölne = ezért nem tuningolhatok), 126LE-ből 150-155LE hozható ki problémamentesen (sport-tengely + CHIP). És ez tudásban ott van (-ha nem több is súly-LE arányban) a BMW - Eclipse környékén. Ezért vesz az ember egy relatív olcsó nem széthajtott Opelt, aztán rááldoz 2-400000Ft-ot, és csinál belőle egy családi-Sport "örömautót". Szerintem a videón szereplő tulaj is hasonlóan lehetett ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AliExpress tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest