- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vekiboy
tag
Egy 2000-es benzinmotornak ami gyilkolva van teljesen reális a 14-16 liter. Haverom is opeles mint én csak neki egy 2000-es 8 szelepes B Omegája van. Amikor pénteken szegedi illegalon vagyunk akkor az ővé is benyel annyit. Az mondjuk hozzátartozik hogy 1500 kiló....
Most mondjam az én fogyasztásom???
Kb-4,5 és 6 között.... Igaz a valaha élt legszarabb motorral..... (1992-es Vectra 1.7D) Néha legszívesebben máglyát raknék alatta.... Most tervezem a motorcserét. Mindenki azt kérdezi a külseje alapján hogy: ''2000-es benzines?''. Erre mostanság már csak annyit mondok, hogy majdnem..... Annyiba jó hogy keveset eszik, baj még nem volt vele (pedig dieselhez képest hajtva van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Most mondjam az én fogyasztásom???
Kb-4,5 és 6 között.... Igaz a valaha élt legszarabb motorral..... (1992-es Vectra 1.7D) Néha legszívesebben máglyát raknék alatta.... Most tervezem a motorcserét. Mindenki azt kérdezi a külseje alapján hogy: ''2000-es benzines?''. Erre mostanság már csak annyit mondok, hogy majdnem..... Annyiba jó hogy keveset eszik, baj még nem volt vele (pedig dieselhez képest hajtva van).