Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
THX.
Már a megnevezés is milyen szimpatikus. Vagyonszerzési illeték...
Mintha akkor szerezném a vagyont, amikor a nevemre iratok egy autót. Az fel sem merül, hogy azért a pénzért megdolgoztam, és le is adóztam.
Ui. amúgy a Jazz-eket nézegetem, szegény Gézát most már tényleg lecserélem lassan... Bár még nincs egészen 15 éves.
-
Geez, hogy gondolja, miszter? Kerem, beszeljen az oldal tulajdonosaival, egesz biztos, hogy szerintuk is a szabaly van a forumlakokert es nem forditva. Azert szabalyozzak a politikat, mert altalaban a kozosseg nem tudja magat szabalyozni, de ez itt mukodik, minek erolkodni?
Remes, komolyan. Ha nem erted, keress meg privatban, es elmagyarazom, tenyleg.
-
FehérHolló
veterán
Én a szabályzatot 9 éve fogadtam el. Akkoriban nem volt benne, hogy változhat. Útközben a változásokról nem tájékoztatott senki. Most akkor mi van jogilag?

Mellesleg elég vicces, hogy a politikai töltetű hozzászólásom túlélte a takarítást, a szavazás technikai részleteit elemző két hsz-em pedig törölve lett.
-
Akkor kérlek, no offense, de lehet, hogy nevetséges a szabályzat.

--------------
concret: p*ncira fordítva: a soha meg nem szerzett p*ncik sokkal jobban fájnak. Símán lehet, hogy 80 éves korodban is eszedbe jutnak majd

Amúgy tőzsdére fordítva (ami szintén remélem, hogy nem teljesen tilos, pedig nincs köze a számítástechnikához, sőt maga a gonosz, a megtestesült spekuláció), nekem az a pszichológiai tapasztalatom, hogy sokkal jobban tűri a veszteséget az ember, mint kéne, ugyanakkor ha nyerőbe kerül, sokkal hamarabb kiszáll, mint kéne.
-
Integra
titán
amikor mi elfogadtuk a szabályzatot, nem fogadtunk ilyet el, sőt volt poltopic. amit valamiért csak fagyasztotok, pedig ha ennyire konzekvensek akartok lenni, már mindegyiket törölni kellett volna.

ti max később EGYOLDALÚAN módosítottatok a szabályzaton!! ahogy a bankok csinálják. semmivel sem vagytok jobbak.
-
Én nem panaszkodni akarok, meg nem fogok utána járni, mert annyira nem érdekel,
csupán itt jeleztem, hogy szerintem némileg túlzásokba esés tipikus esete forgott fenn.Amíg kulturált keretek között folyik konverzáció arról, hogy mi történik körülöttünk, az szerintem nem ártalmas.
-
szerintem teljesen konszolidált keretek között beszélgettünk arról, hogy mi folyik ebben az országban. Mert ez mindannyiunk életét érinti, akármennyire is tilos.
Lehet itt farizeuskodni, de az a helyzet, hogy a topiclakók fele már disszidált, azért, ami itt van. A másik fele pedig csak gondolkodik rajta.Amúgy azért kíváncsi lennék, hogy hova lett az a cirka 55 ezer hozzászólás, kedves moderátor úr...
-
Tim82
félisten
Barátnőmmel megoldjuk szerintem, az újraépítése lesz necces utána...

De szombat este elvileg összefutok vele, ha eljön (mindketten hivatalosak vagyunk egy nagyobb találkozó-félére), majd megemlítem neki.

Nem, arról nem is tudtam, hogy Csabi megházasodik, akkor nem fog eljönni arra, amit én említettem.

-
DeFranco
nagyúr
Fontos tudnod, hogy fiatal munkavállalónak minősülsz a munkajogi szabályok alkalmazása szempontjából addig, amíg a 18. életévedet be nem töltötted. blah blah blah blah countingonyou
Ha elmúltál 18, ott éjszakázol ahol akarsz diákmunkásként is, én is voltam Tesco-ban árufeltöltő, ki is tiltottak az ország összes Tesco-jából...
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING P (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
talán jobb is...