Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Talán ide mehet a kérdésem:
Van nektek valami ötletetek a panel lakás szobályának a porosodása ellen? Gép ugye itt van szobában, de mindig porosodik mind állat. De nem csak a gép hanem a bútorok is, meg úgy összeségében minden. Takarítva van rendesen, de kezd már idegesíteni a sok por. Valami ötlet esetleg?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Talán ide mehet a kérdés. (ha mégsem bocsánat jobb helyet nem találtam neki )
Logout blogban hogy lehet azt megcsinálni hogy különböző oldalakat hozok létre? Tehát ha van egy blogbejegyzésem akkor bizonyos dolgokat szeretnék másik oldalra írni.
Köszi segítséget előre is.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Uraim tudnának segíteni nekem.
Chrome-ot használok a böngészéshez. (legfrissebb, érintetlen nincs buherálva) Belépésnél ugye ott van hogy ki lehet pipálni hogy nem lépek ki a böngészőből, belépve maradok. Na ezeket hiába pipálom ki, egy kis idő múlva magától kijelentkezik a fórum nekem. Napi első bekapcsolásnál is mindig be kell lépnem, nem maradok belépve. Ez mitől van?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudtok Pesten valami helyet ahol bontatlan walkie-talki-t lehet venni? Olyan kellene, amiben egy pár van (tehát két darab) és max 5-6 ezer ft legyen. Nem kell 10km-es hatótáv, elég ha pl 500m-es.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz fokukac #36404 üzenetére
Elhiszem hogy ez a kategória elég rossz. Páromnak kellene, hogy az anyjával aki 500m-re lakik tudja tartani a kapcsolatot. Telefon sokba lenne, átmenni meg nem mindig tud hozzá.
Nekem is volt rendes PMR rádióm, (legalábbis minőségibb) airsoft-ozáshoz használtam, 2km-et simán lefedett úgy hogy egy nagy erdőben játszottunk.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvesztett, letiltott bankkártyánál nem tudjátok esetleg hogy mennyi idő alatt érkezik meg az új igényelt kártya? Illetve nincs valami lehetőség hogy extra költségért hamarabb kapja meg az ember?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudtok valamilyen oldalt a neten, ahol custom Firefox OS-t lehet tenni a megfelelő telefonokra? Került hozzám egy ilyen készülék és megnézném mit lehet kihozni belőle. Vagyis igazából legális egyáltalán a Firefox OS mókolása?
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Android szakmai topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- DIGI kábel TV
- Ingyen kellene, de tegnapra