Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
Ha egy félórás testmozgásból a 10. perctől már úgy izzadok, mintha muszáj lenne, akkor utána az érvényes, hogy miután abbahagyom, még újabb 30 percen keresztül úgy izzadok, mintha zuhanyoznék? És minél több meleg(nem forró) teát iszom ilyenkor, annál mégjobban izzadok? És az jó lesz nekem?
(Igen, 100 kiló vagyok, és egy jó ideje k.rv. edzetlen, és különbenis, de most ettől tekintsünk el)
Ja, és a teába 1 literhez egy evőkanál méz kis íz gyanánt(alig édesíti) az mennyire számít nem kívánatos szénhidrátnak ilyenkor? (Nem feltétlenül akarok most semmiféle edzéstervnek vagy szokásnak megfelelni, csak általában csökkenteni igyekszem a szénhidrát bevitelt, azért kérdem ezt) -
Integra
titán
1000000% agree
mindig hülyén néznek rám, hogy a borok 10%-a az nálam, amire azt mondom, hogy igen, ez iható.. és ugyanez van nálam a rövidekre is, whisky, vodka... cognac az ritka, azt még szoknom kell
mindig mondom barátoknak, ha jöttök vendégségbe ne hozzatok bort, vagy x-y pincészetét, akkor nem fogom leönteni-------------------
más, egy kis cukiság -
NoLF
veterán
válasz
fokukac #56294 üzenetére
A stroh osztrak.
Figyelj oda kis baratom, ital ugyben mar masodszor kevered a ket orszagot
Egyebkent aki azt megissza, nem ember. En max sutemenyaromakent engedelyeznem arulni, italkent nem. Es nem azert mert eros, hanem mert SZAR.
Most, hogy kezdek megismerkedni a rumokkal es ugy altalaban a minosegi rovidekkel, rajovok hogy mennyi fos letezik a vilagon.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #56292 üzenetére
STroh rum
80%-os.Egyszer sielni voltunk, és nagyon meg voltam fázva. A helyiek megkínáltak stroh rummal, hogy az segít, na utána véreset köhögtem
@Tim: először az opera minivel volt ilyenem, kb. 2 éve, amikor megváltoztatták a betűit, meg a sorközt.
@Kokréthápé: azért, hogy összekeverj a Blekivel, ezt nem bocsátom ám meg..!
-
fasyrt
őstag
válasz
FehérHolló #56292 üzenetére
Gyomorkeserűk? Jäger a kommersz, Underberg a vallatós.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56247 üzenetére
Te robotgép, ott!
Egyrészt közben rájöttem, hogy az első hónapokban valószínűleg még magyar szemmel mérted a felsorolt helyek árait.
Másrészt tudsz-e mondani valami tömény piát, amiről a németek/osztrákok azt hiszik, hogy saját alkotásuk? A snapszon kívül, mert azt nem tartom annak. (Meg különben is, általánosságban is használják az összes töményre.)
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #56279 üzenetére
Amúgy én anno az opera minivel jártam úgy, hogy az új verzió nagyon nem tetszett, és visszaraktam a régit, miután lenyomoztam, hogy hol lehet megszerezni az apk-t.
Nem inkább Opera Mobile? A Mini-nél nem voltak változások, a Mobile-nál igen, nem véletlenül engedtek a közfelháborodásnak és tettek vissza egy Opera Classic verziót a Google Play-be.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #56282 üzenetére
A klíma-appal nekem volt bajom, neki csak a melóval
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #56282 üzenetére
öö. milyen klímát?
amúgy nem jó, nincs ágy. -
ToBeY
nagyúr
Szerencsére túl vagyok ezen a betegségen,azért a 40,5C láz nem volt olyan kellemes.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #56277 üzenetére
nekem pont az a bajom az összes kurva appal, hogy naponta 4-5 frissítés jön.
Le is kapcsoltam az automatikus frissítéseket a francba.Amúgy én anno az opera minivel jártam úgy, hogy az új verzió nagyon nem tetszett, és visszaraktam a régit, miután lenyomoztam, hogy hol lehet megszerezni az apk-t. Amúgy azt mondták az okosok, ha adok magamnak root jogokat, akkor bármelyik progimról lementhetem az apk-t, de ennyire nem vagyok képben azért.
Amúgy, megjegyzem, mióta Nexus 4-en nyomom, azóta nincs olyan problémám, hogy nem megy egy új verzió. Olyan van, hgoy nem tetszik, de olyan, hogy el se indul, nincs.
---------------
@Conkrét HP: gratula!
aztán dolgozz sokat!nekem annyira bejött az új munkahely, hogy azóta haza se megyek, csak aludni. Kicsit kezdek kilenni már, lehet, már öreg vagyok ehhez...
-
concret_hp
addikt
no csak, hogy ne maradjak le a munkát váltók közül, én is kaptam állás ajánlatot
még a végén csakcsak informatikus leszek
Bleki én ilyenekkel úgy vagyok, hogy ha működik valami és nem muszáj frissíteni, akkor nem piszkálom. az okokat gondolom már sejted
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #56275 üzenetére
Nem is lenne ezzel gond, ha olyan sűrűséggel frissítenék, mint mondjuk a Firefoxt, vagy a Java-t, vagy a Flash Playert, csak hogy mást ne mondjak, de lassan új Windows verzió is gyakrabban jön ki
De sajnos 3-4-5 hónapig simán altatják, ami mondjuk pont nem nagyon jó, tekintve, hogy lassan klímaszezon, és ha már egyszer ki tudná használni az ember a lehetőségeket, akkor nyilván ki is akarná. De ha 4 hónapig semmi, akkor mire esetleg megjavul már nem is lesz aktuális. Télen kevésbé van használva az app, direktben otthonról van kezelve.Na mindegy, ez van. Nem is akartam én frissíteni, de hát gondoltam az újabb jobb, több hiba van benne javítva... Csak egyet tettek bele, de attól nem is megy az egész.
-
BlacKSouL
addikt
Sajnos mivel eléggé szűk körű az app, nem nagyon találtam hozzá sehol külön telepítőt.
De annakidején eleve nem gondoltam, hogy ilyen probléma lesz, ezért eleve Playről telepítettem, nincs hozzá apk. -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #56268 üzenetére
Nagyon jó, akkor most mindenki gondolja ide a legcifrább káromkodásokat, azt mondja el kétszer magában, ahogy én teszem.
-
skitzoo
senior tag
válasz
Tothgera30 #56266 üzenetére
És felfrissültél már?
-
BlacKSouL
addikt
Vissza lehet állítani valahogy egy korábbi verzióját az androidos appoknak?
Mondjuk frissítettem egy alkalmazást, és az új verzió el sem indul. És kéne az, ami még működött. Megoldható ez? Vagy így jártam? -
-
tildy
nagyúr
Helyesbitek, a regi valtozat megy a "levesbe" csak, az "Erzsebet-utalvany" marad.
Nem mintha tul gyakori lenne barmelyik is. -
-
Integra
titán
nem találok szavakat... a vége felé van a legjobb rész
-
tildy
nagyúr
Hatha valakit erint, ugy nez ki kivonjak az £50-est a forgalombol, ha van ilyenetek, koltsetek el, vagy valtsatok be 20-asra.
-
skitzoo
senior tag
válasz
Tothgera30 #56249 üzenetére
Akkor addig már minek aludni?
A biciklizés majd felfrissít. -
Hulla vagyok. Holnap meg irány a bringáért.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56245 üzenetére
Idő kellett, hogy az ember kitapasztalja, meg sok-sok oda-vissza út. Így két év után, amiből az első fél év ingázással telt, azért sok mindent kipróbál az ember. A gyerek meg olyan, hogy ha elhatározza, hogy hova akar menni, akkor kell némi idő-, energia-, és türelem ráfordítás, hogy meggyőzd valami másról. Egy sokórás autóút vége felé, amikor koránkelés és meló után indultál el, neked is minden bajod van, a kutya is félórája hányta le az első ülést (eleinte gyakran előfordult), meg kórusban skandálják a hátsó ülésen, hogy 'meki-meki-meki', akkor hajlamosabb az ember a kompromisszumra.
p
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #56243 üzenetére
régen én is szerettem, élveztem, de most már bécs is nyűg, messze van és lassú
motorral gyorsan ott vagyok
a bőröndös nomád életmód most még nem lesz egy ideig, de aztán lehet, hogy újra lesz 3-4 év ilyenem -
FehérHolló
veterán
Az milyen már az, hogyaszondja már csak 9-es kategóriás hely van szabad. Egy hónappal a koncert előtt. Legalább csak 5 euroba kerül.
Robot és emvy: Azért látom, nem vagytok elveszve.
Ezek után a gyerekeket mekibe vinni a felhozott indokkal (csak az volt közel) hazaárulás.
-
parandroid
félisten
válasz
Integra #56241 üzenetére
"kérdés, hogy a lurkók mit esznek meg, mert ugye az édes mindenek felett kicsi korban"
Ennyi, kb bármit, amiben k*rva sok cukor van. Mi meg győzzük tiltani, dugdosni a cornflakes-eket, napi egy pohárra minimalizálni a kakaóadagot, és abba is max 2 púpos, vagy 3 lapos kanál kakaópor, ha szénsavasat kapnak, csak cukormentest, de sajna a gyümölcslevek is tele vannak értelemszerűen cukorral.
Főzni szerencsére egyszerűbb, bár a zöldségeket még szokniuk kell azért, gyümölcsöt meg hálistennek szeretik. Szerencsére a suli is partner, itókát nem engednek nekik vinni, viszont van az osztálytermekben folyamatosan ásványvíz (bubis és mentes is igény szerint), a tízóraisdboozukat meg rendszeresen ellenőrzik, és közösen elemzik, meg megbeszélik, hogy ki mit vitt, és miért, és hogy az egészséges-e.
Menzáról meg ne is beszéljünk, minden bio, minden tudományosan egészséges, bár csak a kisebbik napközis, de nem is szereti kimondottan. A nagyobbik hetente egy, max két alkalommal eszik a suliban, ő már gimis, ott valami étterem-féle van, ott nagyobb a kínálat, és ők választhatnak, szóval gyakrabban tolják a sült würstchent bucival, meg sültkrumplival. De neki meg mindegy, 12 éves, kb havonta nő két centit, heti 3-4 óra sport, délutánonként meg választott sporttevékenység a suliban, hetente egyszer másfél órát meg úszik, szóval lemozogja.
emvy: Marche ha jól rémlik a mol-kutaknál van a magyar autópályák mellett, persze gondolom, nem mindben, de a 7-esen is van több is. Tényleg jó a kávéjuk, sőt, a szendvicseik is igényesek, meg ahogy néztem, elég speciális az egyéb kínálat is - amikor mi már toltuk az ízesített ásványvizeket, ők még mindig ugyanannak az osztrák változatát árulták.
p
-
-
válasz
FehérHolló #56239 üzenetére
A Marche az nagyon jo, van Gyornel is.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #56238 üzenetére
a croissant meg a hasonló fehér tésztás, kelt tésztás péksütik sem az egészség mekkája, főleg ha még melegek is, én csak egy fokkal jobb besorolást adok ezeknek mint a mcdonaldsnak
viszont nyugodtan készíthettek szendvicseket otthon, egy gluténmentes pirítós kenyeres rántottás szenya, sok fehérje, laktat és egészséges. gyümölcs és zöldség rágcsálni, sok mindent lehet, 12 óra alatt nem romlanak meg. de ugye kérdés, hogy a lurkók mit esznek meg, mert ugye az édes mindenek felett kicsi korban
gyorsan leszoktam ezekről a nagy utazásokról, inkább bécsben felgurulok az autóvonatra este, másnap reggel kirak hh-ban. oltári nagy találmány, nagyon szeretem.239:
az kicsit durva, annyiért egy korsó wiezent is kapok a legjobb helyekenszerencsére nem iszom kávét
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56239 üzenetére
Osztrák szakaszon a Landzeit-ok lesznek szerintem. Azt még nem próbáltuk, Oldtimerben viszont voltunk már, ott a kaja elég borsos, viszont fincsi, a kakaó/kávé viszont isteni, és adnak hozzá oldtimeres bögrét, amin régi autók vannak, és lehet gyűjtögetni a sokfélét. Gondolhatod, hogy a gyerekek erre is hogy rákattantak, amúgy is a forró csoki, meg a kakaó a gyengéjük.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56238 üzenetére
Német és osztrák szakaszon a pálya mellett nagyon sok helyen reprezentálja magát két rendes kajáldalánc is. Nem jut eszembe a nevük így hirtelen, de a bőséges reggeli mellett egész jó főtt ételük is van. Mondjuk fejenként 2 ojróval drágább, mint a kinti mekik.
Az eszpresszó viszont négy és fél euró mindkettőnél.
-
parandroid
félisten
válasz
Integra #56237 üzenetére
Anno amikor a kölykökkel jártunk ki az anyjuk után, mert mi még Mo-n voltunk, ő meg már itt kint, akkor volt ugye havi átlag másfél út oda-vissza, és ez volt a leggyorsabb opció, szóval tobzódtak a mekizésben - aztán amikor elbeszélgettünk róla, hogy igazából csak a gyerekmenühöz kapott játékért járunk be, mert a kaját igazából nem is szeretik (tényleg, milyen már, hogy a kutyánk nem volt hajlandó megenni a mekis nuggeteket, azért ez is sokmindent elmond a minőségről), akkor kezdtünk mást is kipróbálgatni. Egyébként a Subwayt kimondottan szeretem, meg szerencsére a gyerekeknek is bejött, csak az meg ritkán van az autópálya mellett, ezért lemenni valami nagyobb városba meg nem mindig opció. Be szoktunk persze tárazni croissant-ból meg csokis brötchenből, de azért az nem ugyanaz, mint a friss, meleg étel, még ha gyorskaja is. Gyrosos tényleg jó ötlet, de azért megint be kell bumlizni valami nagyvárosba, ott meg akkor már nemcsak a kajáldát kell megkeresni, hanem parkolót is, az meg úgy már nem túl gyors étkezés. Azért egy 10-12 órás útnál ez is számít.
p
-
Integra
titán
válasz
parandroid #56226 üzenetére
vicces azért mikor a németek is hőbörögnek ilyen dolgokon (bár jogosan), közben meg gumiból van a paradicsomuk
havi egy burger king meg bőven belefér szerintem is, mert igazából ilyen mennyiségnek nincsen élettani hatása normális, egészséges táplálkozás mellett. mondjuk szerintem nekem is 3-4 hónapja legalább, hogy egy dupla vagy tripla whoppert megettem és nem is hiányoznak ezek a gyorséttermek, mcdonalds meg csak és kizárólag utolsó lehetőség, de szinte mindig akad valahol egy török kajálda
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bobsys #56234 üzenetére
Teljesen fölösleges, csak le kéne kapcsolni a fűtést. Mert a felszálló vezeték hőleadása nélkül szépen 23,5 - 24,5 között lenne, ami szerintem bőven megfelelő, tekintve, hogy én 23-ban is, meg 28-ban is egy gatyában mászkálok idebent, más meg úgyis melegítőben, egyesek pulóverben ülnek otthon. De ugye nekem ezért majd fizetnem kell, hiszen a hőt nálam is leadta a cső. És éjszakánként sincs már fagy.
Holló: Vagy összefogdosom azt a 20-30 bakszúnyogot, ami most erre a záporos időre előbújt a susnyásokból, és itt körözget a bejárati ajtónál, aztán berakom nekik a postaládájukba
-
BlacKSouL
addikt
a szobámban 25,4°C van, kint kb. 19,5°C, a szobámban 60% a relatív pára, ÉS FŰTENEK!
El nem tudom képzelni, hogy máshol nem 25 fok felett van a lakásban, és hogy kisebb lenne a pára, és hogy kik lehetnek azok, akik igénylik a meleg radiátort ilyen körülmények között. Nem langyos, MELEG! Emiatt a felszálló cső is mindenhol MELEG!
De 27 fok esetén már hőségriadótól szenvednek ugyanazok, és tárva-nyitva az ablak. -
válasz
concret_hp #56231 üzenetére
A futorendezvenyek es a bringadivat valtoztatott legtobbet szerintem.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #56218 üzenetére
lehet hogy csak azzal van összefüggésben, hogy elkezdtem én is figyelni erre, meg rendesen mozogni, de szerintem bőven van fejlődés. tegnap is nem tudtam haladni a vársligetben bringával, mert annyian voltak kint, aminek igen jelentős része futott, bringázott, görgkorizott, gördezskázott, stb.
vagy vivicittán pl 2 héttel korábban megtelt a létszám a félmaratonra 5500, miközben tavaly 4000nél kevesebben voltak ha jól tudom.
rengeteg közösségi futás, bringázás stb, ami 5-6 éve nem volt. vagy pl. Kropkóék idehoznak augusztusban BP-re egy ironman 70.3 eventet, az is elég nagy dolog ám, és pár év alatt tuti érezhető hatása lesz a tömegsportban. -
tildy
nagyúr
válasz
Jol van, nem csak nekem rendetlenkedik a gyomrom akkor Magyarorszagon ezek szerint.
Btw , tegnap itt hurka volt, vettem a magyar boltban. Isteni. -
bobsys
veterán
válasz
picit tobb mint egy het mulva megyunk Magyarorszagra. Anyam mar kerdzte, hogy a felesegnek mit fozzon hisz vegetarianus es akkor a rantott sajt jo lesz-e?
kiegyeztunk egy turo vagy/es szilvas gombocban. Disznot mar regota nem eszem, amit majd megkostolok a majas hurka de disznoporkolt es tarsairol szo sem lehet.
Nagymamak mar oregek ok mar nem csinalnak az altalad leirt "lakodalmat" anyammal pedig meg lehet egyezni etel ugyben szerencsere -
parandroid
félisten
válasz
Integra #56225 üzenetére
Jaja, a németek is ezen vannak kiakadva. Nem mintha a meki nuggetjeinek csirke-íze lenne egyáltalán. Gyerekek régebben oda voltak érte, manapság már ők sem hajlandóak megenni (szerencsére). Ha gyorskajázni támad kedvü(n)k, akkor inkább Burger King, és valami marhahúsos burger, de havonta ha egyszer eszünkbe jut.
bobsys: "de nem birtam megallni, hogy ne egyem meg, mert ugye olyan nincs, hogy otthagyunk valamit a tanyeron." - pont ez az én bajom is, próbálom magam leszoktatni róla, de mocskos nehéz. Mo-n a rokonlátogatások már így is sírásba-hisztibe hajló veszekedéssé fajulnak, mert hogy 'olyan keveset esztek, már nem is ízlik a főztöm?', meg 'hát nézd meg, mennyit főztem, ti meg alig esztek valamit', és akkor magyarázd el a 75 éves nagyinak, hogy egyrészt tocsog minden a zsírtól, másrészt ha tehetjük, nem eszünk disznót, a csirkát meg nem öntözzük meg, illetve úsztatjuk pluszban olajban, az olajban sütött, szintén tocsogós sült krumpli nem topköret, a rizst meg nem kellene felönteni húszsírral. Disznótorost meg lesznek szívesek nem csinálni, mert gyerekkorom óta migrénes fejfájásom van tőle (valszeg az epém nem bírja), úgyhogy a hurka és a sült kolbász nekem nem ünnepi kaja, mert a szagát sem bírom. szerencsére tudunk otthon főzni magunknak, de akkor meg azért van sírás, hogy miért nem fogadjuk el az ételt, amikor olyan szívesen adják.
p
-
Integra
titán
pont most hallottam éppen, hogy a mcdonalds újra megengedi a génmanipulált táplálékkal hízlalt csirkék beszerzését. kedves egészségükre
224:
nem baj az ha sokat eszel, de sokat is kell mellé edzeni.
egy edzésben lévő férfinak ehhez a súlyhoz napi 2000 kcal kell átlagban úgy, hogy heti 5 napot edz, napi 1-2 óra között. ebből 40% szénhidrát és a maradék fehérje és zsír, miközben 80kg esetén kb 160-180g fehérje kellene. nem is olyan könnyű ezt összelegózni
most persze az ideális felállásról beszélek. -
-
bobsys
veterán
válasz
Nekem mindig azt mondtak, hogy ami a tanyeron van meg kell enni + itt akkora adagokat adnak amiket ezelott meg nem lattam -> +9-10 kilo amit ebben a honapban kezdtem el lefogyni (80 kilo alatt kell lennem elvileg a 178 centi magassaghoz)
-
tbs
addikt
válasz
Huhh.
"Vicces". 2 pillanat alatt politika: párom közalkalmazott. Szervezetének "speciális" táplálási igénye van (értsd: a német átlagnál picit egészségesebb). Mivel nem szeretnénk, hogy 3felé főzzön ezért mindahányan az Ő kosztján vagyunk. Ennek költsége havonta kb. a 1.5x-ese a fizetésének... Ha egyedül élne, már lassan vak hordó lenne a reá vonatkozó egészségügyi protokollok miatt...
-
válasz
Ilyesmiben nem gondolkodtál?
-
parandroid
félisten
válasz
* Illetve tudom, hogy ez nem politika, azt remélem, hogy nem is annak irányába indul el a dolog.
p
-
parandroid
félisten
Remélem ez nem politika:
"Mi magyarok elsősorban a gazdagságunkat igyekszünk fitogtatni az étkezésünkkel, másodsorban pedig kuruckodásból eszünk, tízegynéhány millió Kis János akarja kienni a világ Sarudiját a vagyonából."
Rég olvastam ilyen jó összefoglalót a magyar konyháról és néplélekről.
Persze mondhatnók, hogy túlsúly tekintetében nyugatabbra sem jobb a helyzet, de ennél azért árnyaltabb a kép, a német átlag legalábbis sokkal egészségtudatosabb, és arányaiban jóval többen figyelnek oda az étkezésre, és főleg a testmozgásra, mint Mo-n.
Ja, és mielőtt szó érné a ház elejét: igen, magamra ismertem, és a dolog nagy részében bűnös vagyok magam is, mentségemre szolgáljon, hogy folyamatosan próbálom a rossz beidegződéseket levetkőzni, egy ideje már rendszeresen mozgok is, és gyökeresen megváltozott a táplálkozásom az utóbbi 1-2 évben. de 30+ év rossz szokásait nem lehet azért egyik napról a másikra elhagyni.
p
-
fokukac
nagyúr
jobbulást...!
---------------
én tavalyelőtt voltam így a baleseti sebészeten, mert bekúrtam a fejem, és agyrázkódást kaptam, rohadt nagy púp nőtt rajta, és mondta a háziorvosom, hogy röntgeneztessem meg, hogy van-e vérömleny.
Bementem, és adtak időpontot következő hét péntekre. Vagy azt mondták, hogy legközelebb mentővel legyek kedves befáradni, és akkor majd ellátnak.
Hhietetlen.Szóval nem lett megröntgenezve, de úgy 1-2 hónapig számomra érezhetően be voltam lassulva.
-
Viszlát
addikt
Valaki esetleg probalta mar kulfoldi szammal a parkolast mobilon fizetni Pesten? Mukodik vagy ne almodjak?
-
ToBeY
nagyúr
40 fokos lázzal elmegyek az ügyeletre és az orvos csak széttárja a kezét,hogy igen ez egy vírusos betegség nincs rá gyógyszer majd elmúlik magától.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #56206 üzenetére
Jegyre
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #56204 üzenetére
Kitalálom: Nemzeti Piabolt.
-
FehérHolló
veterán
Apa,
kezdődikfolytatódik: [link] -
fokukac
nagyúr
Tudom, hogy sekélyes, de valami ilyen állást szeretnék. Ez egy nagyon komoly munkakör lehet, ami nagyon kifinomult, cizellált szaktudást igényel, ugyanakkor tele van mindig újabb és újabb kihívásokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest