- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #56692 üzenetére
Az mindegy, szuzessegbol is csak egy van
-
Hell has just frozen over -- dabadab elso helyesirasi hibajat koveti el a Prohardveren. (Marmint az elsot, ami eszrevettem.)
-
Nezegetem ezt az uj C Mercit, es most vagy megoregedtem, vagy ez egy szep auto.
-
fokukac
nagyúr
Kérdésedre válaszolva, igen, mert már vagy 5-6 éve nem gyárják, és nem lehet kapni. Már az előzőt is úgy vettem hogy valakinek állt a fiókban évekig.
A múltkor vettem valami 12 ezres szennhájzert, olyan mély-orientált hangja volt, hogy minden zenémből csak egy puffogást csinált.... ami egy szégyen.
el is adtam gyorsan valami tuc-tuc rajongónak 25% bukóval.Amúgy érzem, hogy rám vagy itt szállva... Annyi éven át nemhiába basztattalak, lám, most visszakapom :-)
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #56672 üzenetére
200 €-s teleszkópos bringát se vegyél
bikediscount.de-n nézd meg esetleg, most nem találom hol lehet angolra állítani és csak random klikkelgetek a felületn...
(#56677) jól látod a helyzetet, a legolcsóbb kategóriával tényleg csak a szívás van (olyanok hogy el se tudod képzelni
), azt a +100-150€-t megéri egy picit jobb gép, hidd el
-
Winner_hun
félisten
Küldött a DPD egy e-mailt, miszerint 2-5 munkanapon belül kézbesítenek egy terméket. Akinek vettem, április 23-án jelzett hogy megérkezett a termék. Ez most így vajon hogy?
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56680 üzenetére
lead designer on customer's side.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56679 üzenetére
Melyik szereplő voltál te? Nincs rajtad a fehér köpeny és a gumikesztyű, így nem ismerlek meg.
p
-
FehérHolló
veterán
Közben videó: [link]
Szeretettel ajánlom emvy-nek, kukacnak és concrete_hp-nak, ha nem ismernék. Kicsit sajnos hosszú, de szerintem megéri.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56677 üzenetére
Szokás szerint azért támadom az álláspontját, hogy kihozzak belőle egy kicsit többet.
Teljesen egyetértek azzal, amit írt. -
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #56676 üzenetére
Mondjuk annyiban igaza van, hogy ha már telefonra meg tabletre kiad az ember párszáz eurós összegeket, akkor egy kvázi sporteszközön nem kéne spórolni, ebben egyetértek vele. Másrészt olyan ez, mint a korábban említett kütyük mellett pl a hangszer, ha veszel valami gagyit, egy életre elmehet tőle a kedved,de ha veszel valami normálisat, akkor lehet, hogy sokkal több hangulatod lesz, és nagyobb élményt jelent a használata. Reményeim szerint viszont hosszú távú befektetés lesz úgyis. Legfeljebb tényleg halasztódik a projekt, ha többe kerülne, és nem azonnal veszem, vagy nem egyszerre a kettőt. Esetleg az adott szempontok mellett elkezdem figyelni az ebayt, hátha felbukkan valami.
p
-
-
válasz
parandroid #56672 üzenetére
Mindjart keresek neked valamit, most epp nem erek ra, de kesobb este jarok egy kort a neten.
-
válasz
FehérHolló #56671 üzenetére
Nem, mert nem 7.1 kilos versenybringat akarok vele vasaroltatni, hanem olyat, ami nem okoz bosszusagot minden alkalommal. En ugy gondolom, hogy ma, varosi bringazasra kb. 300-350 euro korul lehet muszakilag megbizhato, rendes fekekkel, csapagyazassal es tartos felnikkel rendelkezo biciklit venni.
-
parandroid
félisten
Az a gond, hogy amit meg látok 200 EUR-tól, az meg mind valami teleszkópos gyösz. Mit nézzek akkor, ami városban is jó, de a családdal is el tudunk menni vele néha kirándulni (max olyan 10-15 km teljes táv), és minél egyszerűbb szerkezet? És akkor már kibővíteném a kérdést, hogy egy női bicaj sem ártana, mert Katica járgánya is egy két éve ingyen kapott cucc, bár menni még megy.
p
-
válasz
parandroid #56665 üzenetére
Lentebb irtak a holland bringat, az stilusos, de mint bringa, nagyon rossz megoldas. (Nehez, lassu, kozeptavon kenyelmetlen.)
Amit linkeltel, annal a legnagyobb problemak a gyenge valto, gyenge fek.
Varosba eleve ne vegyel MTB-t, felesleges. Elol-hatul a valto minosege megintcsak keves. 150 euroert nem kapsz ujonnan rendes minosegu biciklit, ez van. (Tenyleg nem sznobkodom.)
-
fasyrt
őstag
válasz
parandroid #56665 üzenetére
Valami holland vázas bicajt vegyél, az pont olyan amit leírtál. Márka persze nem jut eszembe egy sem.
Vas, kontra, 3-7 sebesség, lemez sárvédő, lámpa. Tökéletes. Nekem egy Magellan Corvus van 24 sebességgel, a legkisebb tányért a Normafán használtam utoljára x éve. Valóban nincs rá nagy szükség.(A villanybicaj nagy divat még az alsószászoknál, kölcsön volt nálam egy, móka. Csak rásegít, de azt választhatod, hogy mennyire: Kvázi üresben pedálozol és húz a villany, vagy éppen hogy csak rásegít. Vagy ki van kapcsolva, de akkor minek, ugye. Tiszta troli, csak búgni kell hozzá. Persze a para bennem volt bárhol letenni.)
tildy: kitartást & jobbulást! (Erőt, egészséget!
)
-
parandroid
félisten
Eljárni vele ide-oda (kisvároson belül), esetleg hétvégenként tekerni kicsit a gyerekekkel. És az általad írt összeg max felét szánnám rá - ha tudom, hogy mit keresek, akkor ebayen kis szerencsével még talán kevesebből is megúszom.
Nem kell semmi extra alkatrész, azért ha egy háromsebességes váltó belefér, az megkönnyítené gondolom a dombon feltekerést (agyváltó, vagy minek hívják ezt). Teleszkóp kizárva, fékból a kontrában bízoma leginkább.
Gyerekkoromban volt egy Schwinn Csepel "versenybiciklim" (eleine Maraton, később Apollo néven futottak, ha jól rémlik), kb ilyesmi szintet várnék el tartósságban, összerakottságban, általános minőségben, bízva abban, hogy ezt manapság is tudják talán hozni alsóbb kategóriákban is. Valami még annál is egyszerűbb szerkezet is teljesen jó lenne, csak ne essen szét alattam, és ne 40 kg-os legyen. Ja, és még nézzen is azért ki valahogy...
De nem kimondottan sportra kell, úgyhogy őszintén remélem, hogy valami ilyemivel nem lőnék nagyon mellé: [link]. Oder? Esetleg létezik ez a kategória még egyszerűbb váltóval? Vagy mi ezeknél a buktató?
p
-
fokukac
nagyúr
eddig abszolút jó ez a nap.
Eleve szarul aludtam, alig bírok ébren maradni.
Aztán kiverte az árfolyam a stoppomat, így csak a loss maradt (azért stop-loss, ugye), ráadásul nem is kevés. Persze, csak addig jött le, és vissza is pattant egyből, as usual.
Ezen kívül megtört a fülhallgatóm kábele, így zenét hallgatni se tudok, és megint vehetek újat, ami mindig egy cselendzs, mármint olyat találni, aminek normális hangja van és nem valami basszusorientált puffogó izé, ami elcseszi az összes zenét.
De legalább ebédre telezabáltam magam egy indiai étteremben, egész jó volt. -
tbs
addikt
válasz
parandroid #56661 üzenetére
Hát, én pl. egy közel 70 éves tanyasi libakergetőt használok.
Párom anyai nagymamájától "örököltem". Acélvázas, kontrás nőibicaj lepra rugós nyereggel, agydinamóval, "gyáriba" épített tuning akkumulátoros led-es világítással, defektmentesítő folyadékkal feltöltött autószelepes belsővel (mert archaikus méretben nincs defektmentes külső).
Mikor elgázoltak vele, irrrrgalmatlan 8as került a hátsójába, de ~3hét múlvára visszarúgta magát egyenesbe.
A többi részének nem lett semmi baja.
Húgom megőrül érte, mert városba igencsakjó a kerékméret + áttétel kombó.
(Ja, nem a budai dombokra gondolok.
)
És igen -> nemeladó. Bocs.
szerk.: Van ezért ittott "rendes" bicaj is -> [link]
-
válasz
parandroid #56661 üzenetére
Mindegyik dologra ervenyes az alapszabaly: ha rossz minosegu (=olcso), akkor jobb, ha nincs is rajta. Ezek a cuccok hasznosak, ha tenyleg kihasznalja oket az ember. Az ulescsovon levo teleszkop orult marhasag.
Lehet kapni nem felcicomazott bringakat, mondj egy arkategoriat es felhasznalasi teruletet, es mar tolom is a linkeket.
Normalis bringat 350 euro alatt nem kapsz ujonnan, innen lehet indulni. A 350 eurosok meg eleg nehezek, de legalabb rendesen ossze vannak rakva.
-
parandroid
félisten
Hm, biztos van biciklis topik is, de ott nem merném megkérdezni: miért kell manapság minden biciklire 15-45 sebességes váltó, tárcsafék (vagy mi a bánat az), valamint teleszkóp (némelyiken elöl-hátul-középen, plusz az ülésrúdon), és lehet-e még manapság kapni vajon minden flikk-flakk nélküli bicikliket kvázi nulla karbantartásigénnyel és meghibásodási faktorral? Olyasmire gondolok, mint a régi Csepel bicajok, vagy a Kemping biciklik voltak... És van-e vajon ebben a kategóriában valami minőségi vétel nem elrugaszkodott áron?
p
-
tbs
addikt
Bocs, dsub vga -> hdmi átalakítót keresek, ami fullhd felbontást mutat a dsub vesa ddc-jének.
Bárkinek bármilyen tippje vane..?
20eFt alatti megoldás érdekelne, örökbe, vagy kölcsibe, de holnap estére... Szori hogycsakmost szólok.
-
nonsen5e
veterán
Regisztráltam az audiobooks.com-ra, bankkártya hozzáad, hónapos próba rendel, erre nem levont már rögtön egy hónapnyi pénzt a kártyámról? Refundot nem adnak, aztán még letölteni sem tudok semmit mert nem szaramerikában lakom... szóval párezer ottragadt...
Most akkor nagyon gonosz törvényszegő vagyok ha aszondom, hogy fizettem érte és jöhet a thepiratebay?
-
válasz
FehérHolló #56646 üzenetére
hol írtam, hogy achievment lenne ez?
pont, hogy semmi megerőltető nincs benne, úgy is, anélkül is ment, hogy az elmúlt x hónapban nem pörögtek előttem minden nap a trigonometriai azonosságok, sorok összegképletei, stb. ellenben az érettségizőkkel, akiknek meg (jó esetben) igen.
nem azért volt könnyű megoldani, mert mérnökit végeztem, vagy akkora ász lennék matekból (ami nem vagyok), hanem mert rohadt primitív az egész (most összehasonlítottam a saját érettségimmel is), és hogy azok, akik specifikusan erre készülnek nem tudják ezt megoldani, az elég elkeserítő.
-
bele-bele nézegettem az érettségis topikba, hát szomorú, hogy a ph-n is ennyire sötétek fiatal userek vannak
amiket összerinyálnak ekörül a matek érettségi körül, meg a pontszámok amiket említenek
egy 5öst még reggeli alatt is sikerült összehozni belőle, pedig régen foglalkoztam már cosinustétellel meg ilyenolyan sorozatokkal.
-
fokukac
nagyúr
hú de megöltem már megint a topicot
-----------------
A munkahelyemről mindig úgy tűnik, mintha külföldön lennék.
Most lekérdeztem az ip-met, az ip-detect szerint Amerikában vagy, Missouri államban, valahol St. Louis mellett
Az időkép.hu pedig azt mondta tegnap, hogy Londonban vagyok, és végül is a gugliból is a Google UK jön be, a magyar videólejátszók pedig szintén közlik, hogy úgy tűnik, hogy külföldön vagyok, így várakozzak türelmesen.Vicces.
Mondjuk ennek ellenére a google play store továbbra sem jön be, az ő algoritmusa intelligensebb
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid #56630 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #56637 üzenetére
(Nem.)
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #56635 üzenetére
PAypalról szó sincs, és csak bizonyos termékcsoportok / retailerek után jár.
Mit nyújt az Ön számára az Espresso szolgáltatási csomag? [link]
2. Jogosulttá válik az 1%-os forintban történt vásárlással felhasznált összegek után nyújtott jóváírásra. 3
3 Tájékoztatjuk, hogy a Vásárlással felhasznált összegek után nyújtott jóváírás az alábbi 8 üzleti kategóriában történt vásárlások esetén érvényes. Üzleti kategóriák: benzinkút, otthon, ruházat, szépségápolás-egészség, utazás, barkács-kert, elektronikai áruházak, szórakozás. Részletek: CIB Café Hitelkártya Espresso kiegészítő szolgáltatási csomagról szóló Ügyféltájékoztatóban.ezzel lehet, hogy jobban járnál:
[link]
OneCard Standard Hitelkártyával évente több tízezer forintot spórolhat!
Minden egyes vásárlása után 5% - 3% - 1% pénzvisszatérítést kap, és
további 2-15% azonnali kedvezménnyel vásárolhat kijelölt partnereinknél!
OneCard hitelkártyájával kamatmentesen vásárolhat, és
a MasterCard® PayPassTM technológiának köszönhetően egyetlen érintéssel fizethet vele.
Fizessen OneCard Hitelkártyával, és
5%-ot negyedévente változó termékek és szolgáltatások,
3%-ot bármely élelmiszerboltban, hipermarketben és szupermarketben,
1%-ot bárhol máshol történt vásárlásainak összege után jóváírunk hitelkártya-számláján. -
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #56634 üzenetére
A másik ügyintéző valami vásárlásonkénti 5000 Ft-ot írt hogy addig jó de már nem mentem bele mert nagyon nem értem rá, vártak rám... mindegy, majd máskor. De legalább megvan a neve, ez félsiker
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #56633 üzenetére
cibnél úgy hívják, hogy vásárlás visszatérítés.
ha nagyot néztek rád, akkor van egy középső ujjad. -
Winner_hun
félisten
Bankban néztek rám hogy mit akarok a pénzvisszatérítéses hitelkártyával. Állítólag terveznek már valamilyen PayPal-es kártyát, kíváncsi leszek rá.
-
concret_hp
addikt
válasz
diétamentes nap
hát ez kész
-
fasyrt
őstag
válasz
Finnyás... gyerekkori emlék, mikor jöttek hozzánk vendégek, finnyás gyerekekkel. Mindig olyan volt a kaja, amit ők is megesznek, ellenben uncsiii... csokitorta csokival. Gyümölcstorta, vagy esetleg gesztenye vagy citromtorta? na arra rá se néztek. Hogy én milyen pipa voltam.
-
parandroid
félisten
Jaja, Katica is bölcsiben van, 1-3, de nyilván más a mérce nevelőknél és kutatóknál. Az mondjuk más kérdés, hogy milyen kísérletek, meg hogy ez hogyan befolyásolja az eredményeket, nem ijednek-e meg a gyerekek is, mint a rohadék egerek, és döntenek romba 50 évnyi kutatást. Esetleg épp ellenkezőleg, nem lesznek-e sokkal bátrabbak és bevállalósabbak a kontaktszemély hatására.
Szerk.: Amúgy boldog nemzetközi diétamentes napot mindenkinek! Tök véletlenül jött jgy ki, mert vendégségben van a nagyobbik lányom egyik finnyás osztálytársnője, úgyhogy betoltunk egy zsák mirelit csirkemellet sültkrimpluval.
Kicsit rontja a képet, hogy sütőben sütöttem mindent, nem fritőzben (olyanunk nincs is), vagy serpenyőben, viszont a köretnek való zöldség a jeles nap alkalmából ment vissza a hűtőbe, holnap majd megesszük.
p
-
válasz
parandroid #56627 üzenetére
Itt nagyon kicsi gyerekekrol van szo (4 ev alatt), es nem terapiarol, hanem kiserletekrol. Egyebkent nyilvan nem lenne ennyire magas a toleranciaszint
.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #56627 üzenetére
Lehet, hogy jobban megnyílnak neki így a gyerekek.
Nem annyira felnőttes. -
parandroid
félisten
Azért gyerekekkel dolgozva nem szokták szeretni az ilyesmit. A színes haj még egy bizonyos szintig elmegy, de testékszereket, és az 1-2 darabnál több gyűrűt, nyakláncot, valamint a műkörmöt határozottan nem tolerálják. Öltönyösök között valóban látni néha, hogy elővillan itt-ott egy tetkó, bár amilyen testalkattal közlekednek, meg sem lepődik rajta az ember. Különösen kedvenc jelenségem a feltűrt nadrágszárú, tetovált lábszárú, sportos testalkatú, öltönyös úriember (láthatóan méregdrága) kerékpárral, sisakban, 40 km/h-s sebesség körül tekerve a belső sávban, laptophátizsákkal a hátán. Korábban azt hittem, ilyen csak filmekben van, de tényleg akad belőlük rendesen.
p
-
válasz
FehérHolló #56625 üzenetére
Parom egyik volt kollegaja, PhD-s kutato, altalaban lila vagy zold hajjal maszkal, es a fontos kiserleteinek/kutatasainak lenyegi momentumait magara tetovaltatja.
Ggyerekpszichologiaval foglalkozik, igy kerult peldaul ra egy eleg nagy (15 centis?) gumikacsa-tetovalas.
-
FehérHolló
veterán
Nálunk a kollégák kb. felének van arcon/nyakon/kézfejen tetoválása. Köztük sokan phd-vel is rendelkeznek, és egyébként közvetlen business kapcsolattartók a megrendelőink felé.
De ez úgy általában a bécsi/osztrák népességet is jellemzi, hogy szabadabban bánnak a tetkókkal és piercingekkel, mint az Magyarban vagy Németben szokás.Nem lennék túl feltűnő nullára nyírt hajjal.
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica #56618 üzenetére
Ez a kep egy idegen lenyt abrazol.
-
válasz
FehérHolló #56621 üzenetére
En most tervezem szep lassan minimalizalni a hajamat, de egy adott munkahelyen ez nehez. Allasvaltasnal konnyebb, eleve kopaszra nyirva jelensz meg az uj helyen, es akkor az lesz a normalis.
-
válasz
FehérHolló #56621 üzenetére
Késő bőrfejűűűűű tollas madárka.
-
FehérHolló
veterán
Basszus, van egy kép rólam fészbukon, amin fél milliméternél rövidebb a hajam. Gyorsan el kell távolítanom, mert a végén még valaki rám fogja, hogy skinhead vagyok/voltam.
A tablóképemen szerencsére 15 centinél is hosszabb, így talán meg tudom majd védeni magam. -
válasz
szőröscica #56618 üzenetére
Az ilyen emberekre szoktam mondani, hogy a jó dolgában nem tudta mit csináljon. (mármint a művészre)
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL #56615 üzenetére
A barátnőm szülei vettek most maguknak egy házat, amiben egy magát művésznek tartó hölgy élt. Az egy dolog, hogy mindenhol, kivétel nélkül az helyiségben a lehető legízléstelenebb színű járólap van lerakva, és a falon sok helyen szintén csempéből kirakva sasok, meg lovak vannak... Még az ablakokon lévő rikító üvegfestékek is elmennek. De a fürdőszobában a bojleren ugyanolyan üvegfesték szerű anyaggal egy ufó van, a wc ajtaján pedig egy szem van, ami ha állsz, úgy tűnik, hogy be van csukva, de ha leülsz a budira, akkor folyamatosan téged bámul....
Nem hittem el, míg nem láttam.
-
tbs
addikt
Skacok, a cib netbank MFAja pároztatható a GoogleAuthentikátorral..?
szerk.: netban mi..?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #56600 üzenetére
Arról van szó, hogy sok kicsi, de összességében milliós tétellel eteted a szolgáltatót. Ráadásul közvetítőként, és semmi pénzt nem látsz belőle, míg ők dőzsölnek.
-
concret_hp
addikt
tegnap este volt valami fontos határidő amiről én nem tudok, és egy postán este f10kor tud okozni egy szolid kb. 50 fő sorban álló embert 3 sorra elosztva?
-
pohár
félisten
-
fokukac
nagyúr
örüljünk, „oscar-esélyes film forgatását kezdték meg", mert csak. Az ember két zimmer ferivel, egy ámbár tanár úrral, meg egy tibor vagyok, de hódítani akarokkal a háta mögött már nyugodtan lehet magabiztos... :-)
„üzenjünk halivúdnak!"
hát ezen besírtam, pláne a kommenteken.
ja, és a kézis lányok is miatta nyertek. sok ilyen ember kéne még
-
Integra
titán
és milyen jópofa!! kocsma express otthonra
ez az olcsóbb verziója a megnagyobbodó kerekasztalnak , sőt, még többet is tud, mert integrált stoki is van hozzá, négy is -
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun #56602 üzenetére
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #56602 üzenetére
én egészen sok helyen látom, hogy nem variálnka konverzióval emg ilyenekkel, ami usákoknál X dollár az euban X juró , főleg ilyen kisebb tételeknél
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #56601 üzenetére
Mint a Steam-nél? Lehet, bár nem rémlik hogy a PayPal is ilyesmit művelne.
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #56598 üzenetére
nem lehet, hogy európában 1 juró az az 1 dollár? mert az még kb. jó is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mercedes topic
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest