- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #3092 üzenetére
igen, tényleg nagyon jó ilyenkor (is)
csak simán a sötét udvaron nem láttam hova lépek, és reccs.
a 10 éve komplett szakadással műtött bokám most elszenvedett így egy részleges szakadást, pompa.
dehogy ugrott, nincs semmi bajom, csak lassan megyek
így legalább biztosan tovább érek.
pihentetés, rögzítőkötés, kenegetés, borogatás, és kész. -
venember83
nagyúr
Érdemes áttekinteni: [link]
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #3094 üzenetére
Az nem lenne annyira jo. 22-en nyelvvizsgazom
A benzin meg addig "tortenelmi csucsot" (ez milyen hulye kifejezes) fog donteni amig nem lesz egy arcsokkenes (aztan utanna ketszer annyit dragitanak) -
r4z
nagyúr
válasz
kételkedem #3095 üzenetére
Kapja be nekik a fogaskerék... ha meg mindenképpen szopatni akarják a népet, kezdjék a vacogós cápákkal
---
Szép napot!
-
kételkedem
addikt
Történelmi időket élünk!
Szerdán újabb üzemanyagár-emelés jön, a Mol bruttó 3 forinttal emeli a benzin és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát, így az üzemanyagárak a héten újabb csúcsra futnak.
-
bobsys
veterán
Gyokerkezelesem van (a fogamban) Penteken raktak be egy ideiglenes tomest, alatta valami gyogyszeres cucc van ami a maradek ideggel is vegez. Na azota erzem a dolgot. Nem faj csak egy kellemetlen nyomast erzek, picit zsibbad mintha allba vagtak volna, a komforterzetem jelentosen lecsokkent. Meddig lesz ez igy? 3 napja van bent ez a cucc es csak 26-an megyek vissza.
-
NoLF
veterán
a bal bokám 4szer akkora mint kéne, irány a baleseti...
-
Szép napot, itt süt legalább reggel óta
-
kételkedem
addikt
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #3087 üzenetére
nem, csak mostanában nem tudok elaludni időben
-
Dylen
senior tag
gyógyreggelt
-
zoltanz
nagyúr
Csókreggelt mindenkinek.
-
pohár
félisten
de korán van b+
fél hármas lefekvés után fél 6-kor kelni, mennyei -
ToBeY
nagyúr
Mi a fene ez az új módi a műsorokban,hogy nem egy nagy (vagy esetleg kettő) reklám szünet van hanem vagy 4-5-6 rövid?Így nem lehet kimenni a konyhába nyugodtan kajálni
-
válasz
venember83 #3078 üzenetére
Sejtettem, hogy nem rólam van szó
-
adyz.
aktív tag
Estét.
Akar valaki beszélni a hüvelygombáról, szorulásról, hasmenésről?
-
venember83
nagyúr
Jean Reno, Leon, a profi. Most kezdődött pár perce. Ha nem lennék ennyire kiütve, tuti végignézném huszonhatodjára.
-
nike_
addikt
válasz
Tothgera30 #3069 üzenetére
LG 42LE7500. keress rá.
-
Verus
senior tag
válasz
Pisztillus #3061 üzenetére
Sziaaaa
Hm, hát lenne mit mesélnem
És szia mindenki - kedves ez a fogadtatás
És néha erre is eltévedek
Péterem, Neked külön köszi és egy puszi is jár mellé
-
válasz
venember83 #3070 üzenetére
Nekünk is van hasonló, nagyon keveset használjuk, pedig direkt LED TV vásárlása volt a cél hogy keveset fogyasszon
. Médialejátszódhoz pedig sok sikert, és nagyon gyors futárt
!
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #3069 üzenetére
Villanyhajtású. Jövő hét elején már igazán megjöhetne a médialejátszóm...
-
-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus #2986 üzenetére
köszönöm, így nézett ki a főfogás: nyammiiii
-
nike_
addikt
végre, új tv...
-
válasz
kételkedem #3052 üzenetére
Nekem nem tetszik
Szia Verus, hogy vagy ?
-
-
Verus
senior tag
Sziasztok
Látom ma mutasd a tányérod nap volt
-
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #3052 üzenetére
17?? úúúúúú
migiri -
kételkedem
addikt
Miss Nebraska lett Miss America.
Bár a hölgy 17 éves, én akár 22-t is simán kinéznék belőle!
-
válasz
Tothgera30 #3037 üzenetére
Semmi
-
Boxer001
veterán
Tudorok, 1 kérdés:
fájerfox alatt hiába akarok belépni a péhára, sikeres belépés, erre nem csinál semmit...mi a teendő ilyenkor, valami beállítási problem? -
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #3030 üzenetére
khm, épp azt csinálom
-
kételkedem
addikt
szarvaspörkölt áfonyalekvárral, krokettel
vörösboros-narancsos kacsa narancsos rizzsel
zúza a király
kakaspörkölt, főtt tészta, tejföl, előtte őszbarack krémleves
tyúúú de finom chilis babot rittyentettem, holnapra még jobban összeérnek az ízek, nyamnyam
olyan modenai spagettit csináltam hogy tyúú
húsleves, őszibarackos tejberizs, nyamnyam
sült kacsamáj, hagymás tört krumpli, csalamádé és tea
úúú milyen pizzát sütöttem, áááá
kakaspörkölt nokedlivel, nyam nyamkhm
Nem akarsz egy gasztro blogot nyitni? -
Csyppa
senior tag
127 Hours: részemről csillagos 5-ös.
-
Boxer001
veterán
Csoda történt, van PöHö.
-
adyz.
aktív tag
válasz
Tothgera30 #3022 üzenetére
Semmi baja nem lesz évek óta áramtalanítom így a gépet.
-
-
pohár
félisten
kakaspörkölt nokedlivel, nyam nyam
-
Nimrod
addikt
válasz
kételkedem #3011 üzenetére
Úgy fest megszűnt a hárombetűs magyar üzletlánc egyik láncolata, amit részben átvett egy - ha jól tudom szintén magyar - négy betűs üzletlánc. Új munkát nem tudnak ajánlani, blablabla, felmondólevél.
-
adyz.
aktív tag
válasz
Tothgera30 #3014 üzenetére
Tápot lekapcsolod
t1 Törölj le minden létező codecet és ccleanerrel tisztítsd ki a registry-t.
Utána VLC fel és nem kell codec többéMás: Nem tudjátok, hogy melyik Esti Showderben volt a bűvész csákó?
-
Khm... az nincs... még nincs...
A jelenség olyan hogy kikapcsol rendesen, szépen kilép a Win7-ből, lekapcsol, de a venti forog tovább, azután újra bekapcsolódik, vagyis ki se kapcsolódott mert ugye megy tovább, csak kilép, fekete a monitor is, azután mint ha reseteltem volna.
-
lujó55
addikt
Mi is átestünk már ezen, de ott az asszony volt az aktív kereső, én meg az eltartott. Hát szar érzés volt, az biztos. El sem merem mondani, milyen stresszes voltam. Annyi állásinterjún vettem részt, volt ahol 3-szor is behívtak és utána értesítettek ki levélben, hogy danke nein.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3007 üzenetére
A miénk még bír menni, mikor leesett a hó, még a szánkót is húzta (persze két kisgyerekkel, nem velem, pláne nem a mamával
) Az a baja, hogy a szemét megtámadta 2 éve valamilyen fertőzés, állatdoktorúr sem tudta, hogy mi, azt tippelte, hogy allergia. De télen???!!! Szóval folyamatosan könnyezik mindkét szeme, de nem zavarja, simán nekimegy a drótkerítésnek, mert azt már nem jól látja. Kivisszük néha kolbászolni, de elengedni már nem engedjük el, mert tényleg beiramodik és nem biztos, hogy visszatalál. Akkor meg baj lesz, mert miből lesz nekem szép kis barna ágyelőm?
(#3003) RazorGTR1: azért van, mert a vizslák rohadtul mohók. Senki nem tudja miért, de ők nem nyugisan eszik meg a kaját, hanem hihetetlen gyorsan befalják, mintha elvenné valaki előlük. Olyankor oda se figyelnek, hog az véletlenül nem csirkecsont, hanem a kezecskéd
-
Szerintetek ha a gépem kikapcsolás után újra bekapcsolódik magától (úgy néz ki a jelenség hogy kikapcsol és 1-1,5mp múlva már bootol...) akkor az összefügg az új írómmal, vagy a biosban van valami elQúrva
? Szerintem a Sata kábel hibás, esetleg valami más javaslat
?
-
t1
veterán
Vki tudna segíteni? Van egy netbookom és egyszerűen bármilyen kodeket teszek fel a kép mindig nagyon világos, mintha a normális kép elött lenne egy fehér fólia vagy nem tom, hogy magyarázzam el. Mi lehet a megoldás?
-
kételkedem
addikt
Rendszeresen megyünk meglátogatni, hogy még kölyök korában kedvező benyomást keltsünk benne!
A házunk közelében egy több hektáros almás terül el. Oda hordom a kutyát szaladgálni. Most is kivittem, hagy rohangáljon kedvére, bár az ízületei fájnak az elmúlt időszak hideg, párás időjárásának köszönhetően. Szomorúan látom, hogy gyakorlatilag eltűnt az almás! A fák ~75%-át kivágták és semmit sem vetnek vagy ültetnek helyette. Még néhány év és nem almás lesz, hanem egy hatalmas műveletlen ugar!
-
adyz.
aktív tag
válasz
Pisztillus #2983 üzenetére
Hát azért messze nem olyan rozsdás.
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
-
Nimrod
addikt
Úgy néz ki egyedüli aktív kereső lettem a családban... ez az év is jól kezdődik...
-
fokukac
nagyúr
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3001 üzenetére
Ha majd kétéves lesz és éhes, nem fogsz vele ujjharapdálósdit játszani...
-
kételkedem
addikt
A mi Beni kutyánk is idősödő vizsla úr. Tegnap megszidtam, mert ki mert menni az utcára, ma kénytelen vagyok elvinni sétálni, hogy kompenzáljam valamivel a tegnapit!
Tegnap este játszottam egy néhány hónapos Cane Corsóval, ami már akkora, mint a vizslám! egyszerűen nem lehetett leállítani, úgy bepörgette magát, hogy hárman lefáradtunk, az meg még mindig jött, hogy harapdálja a kezünket!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- Steam topic
- Milyen egeret válasszak?
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest