- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #3399 üzenetére
nemnem, ez a céges bérelt vonal
azért az 'csúnya' volna ha a 60/6 60megával töltene felCsabee.: biza rég láttalak, szép napot, s majd hétvégét!
TGIF!
-
BlacKSouL
addikt
"Pénteken északon változóan felhős lesz az ég, főleg délután többfelé előbújhat a nap. Délen erősen felhős, vagy borult idő várható, főleg a déli és keleti határszélen havazással. Reggel már országos fagy lesz, délután kevéssel fagypont felett alakulhat a hőmérséklet.
Szombaton marad e kettősség időjárásunkban: északon napsütés is várható, míg délen a felhők lesznek túlsúlyban, egészen délen lehet havazás, hószállingózás. A reggeli -5 fok körüli értékekről délutánra 0 fok köré melegedhet a levegő.
Vasárnap friss, tiszta időjárásra van kilátás, sok-sok napsütéssel. Csak néha növekszik meg a felhőzet..."
Ha tényleg így lesz ezt még be is kereteztetem.
December 12 óta először látok ismét napot, napsütést, kék eget, és nem lesz köd, felhő, ónos ködszitálás, hó, havaseső, hószállingózás, felhőszakadás, zivatar, ónos eső, köd, felhő, köd, felhő, köd, felhő...... -
Szép napot
Ezt is megéltük ma du. 3 átadás
-
Mawyx
őstag
igen
ha jókedvűek, akkor nem szólnak, de ha rossz napjuk van, akkor betartatják a szabályt
erre nem érdemes alapozni, mert ha fullra cipzárszakadásig van tömve a táskát és azt mondják tedd bele az övtáskát, akkor lehet fizetni sokat, nem érdemes sztem, csak ha van hely a táskádba neki és csak a könnyű elérhetőség miatt van nálad külön az övtáska, de el tudod rakni, ha kelljót aludtam de sok idő elment vele
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #3365 üzenetére
Igen, de Pisztillus mondata (értelmezve) azt jelenti, hogy az én aláírásom volt. Az már szemérmetlen önreklám lett volna.
Pisztillus: igen, Bubunál volt.
-
tildy
nagyúr
Tudja valaki , hogy az övtáska a plusz táskának számít repülőn?
-
Bubee82
őstag
Hm, érdekes. Számomra eddig 1:0 a világvége javára, az EU ellen
Bár szerintem munkakörtől is függ(het) a dolog. Egyébként CAN/USA-val szemben NZ/AUS a nyerő, legalábbis eddig. Kanada felé most kicsit alább is hagyott a lelkesedés, mivel NZ elég egyértelműen kedvezőbb a számomra, mindenféle szempontból. Ami az állást illeti, leginkább azt és mivel ez a legalapabb dolog, nincs miről beszélni
-
Bubee82
őstag
Nekem mint aktív munkakeresőnek, az a legérdekesebb, h a világvégéről (Ausztrália illetőleg Új-Zéland) vagy közelebbi világvégéről (Kanada) tudtak válaszolni. Előbbi esetben már másnap, utóbbi esetben 1-2 napon belül. Ráadásként több levelet is készségesen írnak, kérdéseimre több, mint kielégítő választ kapok.
Lokálisan pedig nagy nehezen - amennyiben egyáltalán megtörténik, bár a visszajelzés valószínűsége a 0 felé konvergál - kb. 1 mondatban odaböfögik h sajna már találtak mást.
Nem vontam le következtetést, mindenesetre érdekesnek tartom.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #3378 üzenetére
Szerintem már mondtam, hogy imádom a tanácsaidat
Meggyőztél, lefekeszem és kelek korán
-
Mawyx
őstag
éhes vagyok meg álmos, a kávé nem segít túrót se
-
zolynet
veterán
na kicserélték a modemet, elég jól hasít
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #3372 üzenetére
Nem.
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #3373 üzenetére
Szerintem tényleg jó a vonatközlekedés ezen a vonalon! Oda-vissza óránként, vagy sűrűbben mennek a vonatok.
Bár alapvetően ellenzem ezt a gumifüstölős dolgot, de ha lenne egy ilyen kocsim és egy felesleges gumigarnitúrám, lehet, hogy kipróbálnám!
-
válasz
Pisztillus #3366 üzenetére
Nem unalmas, sőt egy ideje tanulás mellett zsúfolt lett, de hát muszáj. Esetkocsin jobb volt, de kedvenceim a masszív alkoholisták és a hajléktalanokkal való foglalkozás (ma is el kellett kapatni egyet egy a Security-vel, mert szökni próbált
), de hát fiatal vagyok, még bírja a gyomrom
. Igen, vízzel nem lehet, habbal, porral jobb lenne
.
#3367 kételkedem: Kb. óránként megy vonat, ma én is lekéstem a 18-ast, hát jöttem a 48-assal, ez van, kibírom, még mindig jobb kicsit várni, mint ~400 forintos benzint venni
.
#3370 Winner_hun: Ezt már láttam...
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #3368 üzenetére
Ezek szerint vállalkozóként dolgozol?
Ha jól emlékszem szereted amit csinálsz és munkád is van bőven, tehát tényleg szerencsés vagy!
A burnoutra: mire jó ez a kiláncolós gumiégetés? Eszméletlen büdös, feleslegesen terheli a kocsit, fogyasztja a jobb sorsra érdemes gumit stb. Annyira azért nem nagy szám szerintem!
-
ToBeY
nagyúr
Eddig az volt a baj hogy magas a pulzusom,kaptam rá gyógyszzert most meg 50 alatt van
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #3364 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #3368 üzenetére
Szerencsés, ügyes, szorgos ember.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #3325 üzenetére
Sose kerestem állást, remélem nem is lesz rá szükségem.
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #3358 üzenetére
Ezt nálunk is állandóan eljátszák!
-Tessék má sietni, mingyá elmegy a vonatunk!
-Gondolom majd megy másik is!Autó tűzre: 2db 6kg-os porral oltóval simán el lehetett volna oltani, így meg a vízsugár fröcskölte szanaszét a lángoló üzemanyagot. Grat a szervezőknek!
-
Bocs, akkor nem nálad volt aláírásban, talán ha jól emlékszem (ezek után
), akkor Bubu-nál...
Tothgera: Gondolom, nem unalmas az életed... Nálunk a patikában is akadnak érdekes szituációk, mi sem unatkozunk...
A videóra: Itt az élő példa arra, hogy üzemanyagtüzet miért nem lehet vízzel oltani. (Tovább ég a víz tetején.) -
válasz
Pisztillus #3360 üzenetére
Szerencsére ezt sem "hírtelenharagomban" írtam, illetve nyugodt ember vagyok, nem szoktam kiabálni, inkább később hívtam be a jóasszonyt, ha ilyen szemtelen akkor ráér
! Hozzátenném hogy annyi időm nem volt hogy kimenjek levegőzni vagy kajázni, mert 11-kor tudtam 5 perc szünetet venni, azután 3-kor tudtam ebédelni, és ugye az épp váróba betoppanó beteg (nem említeném meg hogy tipikusan milyen szárm., de szerintem mindenki ráismer) pofátlankodik
. Mert még ha időd néni jön, hogy ő 11-től itt vár és 12-re menni kell az ebédért/unokáért/boltba/vizsgálóba/stb., akkor még megpróbálom neki megoldani a hamarabbi bejutást, persze ha kér és nem pofátlanul parancsol, de rájuk nem jellemző a szemtelenség
.
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #3360 üzenetére
Emlékeim szerint aláírásba sose tettem.
-
tildy
nagyúr
Ehes vagyok, almos vagyok, nem tudok este se aludni, es kb 3 oras repulout all elottem...
-
válasz
venember83 #3359 üzenetére
Na jó, a tükröt nálam is mindig le kell fogni, mert el akar fordulni...
Tothgera: Erre csak az örökbecsű Tim exaláírás jut az eszembe: "- Ezek ilyenek, hallod!" No meg más is, de azt inkább magamban tartom, jobb lesz az így mindenkinek.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #3347 üzenetére
Engem mindig felkavar, amit a tükörben látok, ezért inkább nem használom. Cserébe amióta húsz fok van a hálószobában, határozottan jobban alszok. Nem, valóban semmi köze egymáshoz az előző két mondatnak.
-
válasz
kételkedem #3332 üzenetére
A'la etnikum...
Ma is hívnám a beteget, erre Oláh Jánosné előretolakszik hogy neki délután fél 1-re menni kell az ebédért, és ő akar bemenni elsőként. Erre ránézek sz órámra ami fél 12-t mutat, vannak olyan betegek akik már 3-4 órája várnak, látják hogy tele van a váró, de mivel ő brazil, ezért őt megilleti az a jog hogy fél 12-re jöjjön be, pofátlanul ordibáljon az ajtóban és még elmondja a "szép véleményét". Szóval ma fél 4-től vagyok talpon, reggel fél 8-kor bevittem két masszív alkoholistát, így neki tuti jobb lett volna ha nem idegesít fel!
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #3354 üzenetére
itthon sose volt
-
-
Dylen
senior tag
ez 9. kerület, szóval nem kell menekülnöd
Pisztillus: 100 ft volt amúgy az edény, nem nagy dolog, de mikor lemennék a kajáldába, hogy hozzak fel benne magamnak valamit, és külön kell fizetnem lent a dobozért (direkt azért tartok sajátot, hogy ne kelljen) akkor eldurran az agyam.
-
kételkedem
addikt
Lakótársra projektort?
Olyan ez mint az öbölátúszás!
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #3349 üzenetére
lakótársam hazajön, akkor tudok rá kötni projektort, monitor nincs
memóriákat kivettem felcseréltem visszatettem, ventit kifújtam, semmi.
-
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #3347 üzenetére
dvdt megnézi, vinyó kattan, teker rajta hármat, és utána semmi. venti nagyon lassan, de folyamatosan megy.
-
válasz
venember83 #3345 üzenetére
Ez kétségtelenül így van. Csak nekem megvan az a rossz szokásom, hogy otthon este szeretek nyugodtan tükörbe nézni...
NoLF: Tényleg rád jár a rúd, most már vége lehetne... A notiból - bekapcsolás után - jön valamilyen hang (venti, winyó)?
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #3341 üzenetére
Lenyúlni olcsóbb és egyszerűbb.
-
NoLF
veterán
megdöglött a laptopom, kikapcsolt, s azóta bár bekapcsol, nem csinál semmit, és a kijelző tök sötét.
2011, tartogatsz még valamit a tarsolyodban? még csak január van...
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #3338 üzenetére
200 Ft a 320g-os Gyöngyhagyma!
Azt gondoltam hazai termék, a felét megettem, mikor olvasom a címkén, hogy Belgiumból kapjuk!
Van még a vödrös narancsból is!
-
Hűha, úgy látom, nem célszerű veled rosszban lenni...
Azt meg soha nem értettem, hogy miért jó lenyúlni a más cuccát. Ha nekem megtetszik, akkor megkérdezem, hogy hol vette, és veszek magamnak. Lehet, hogy mégis én vagyok a helikopter?
Mawyx: Majd ha ő is melót fog keresni, akkor majd rájön, mi a helyzet. A lényeg az, hogy ne add fel, sikerülni fog!
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #3336 üzenetére
Ah, túróba, most már látom, sose néztem eddig, mert egy bizonyos helyre járok, a barátom meg tök máshol lakik, de úgy volt holnap jár erre és akkor beadja a holmit. Most már kétlem, hogy jön, a mosolyszünet garantált, hogy mit szívatom, de véletlen volt
(#3339) NoLF: nem azért mert munkát keresek, hanem, hogy 10- ből semmi, ezt nem hiszi el. Tanulságos, amit írsz.
Ezért szeretem a fórumot, hogy így tudom másoknak mivel mik a tapasztalatai, élőben kevés emberrel beszélgetek... -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #3336 üzenetére
A nyíregyházi SPAR-ban jelenleg mi akciós?
-
Mawyx
őstag
Ósen akciós cucc, utolsó nap, egy barátom azt mondta elmegy és vesz, úgyis ráér, unatkozik. Odamegy, csörög, hogy nincs. Mondom nézze meg az újságban és kérdezzen meg valaki görkorist, hogy hol van ez az akciós cucc. Visszahív, nincs benne az újságban. Mondom nem létezik, megnézem az itthoni újságot, benne van. Igen ám, de csak Budaörs. Nem kicsit lesz mérges
Mindig azt hittem az akció országosan egyforma mindenhol, kivéve ha új áruház nyitási akció van.
-
kételkedem
addikt
Nőjjön a bölcsesség fogad 3 évig folyamatosan, te nyomi edénylopó!"
Ez nagyon kemény! Ilyen durva átkozódást is ritkán hallani!
Valamelyik nap ballagtunk haza a vasútállomásról, beértünk egy nőt és egy kb 5 éves kislányt.
A nő eképpen szólt a gyerekhez:
Gyere ide teeee! A rák abba a hülye fejedbe, abba! Gyere ide, me mingyá otthon vagyunk, aszt majd apád jó agyonver!A kislány látszólag semmi rosszat nem tett
-
Dylen
senior tag
na tessék, jól felkavartam a topikot az edényemmel.
Akkor szokott eltűnni, amikor óvatlanul a konyhában hagyom, a mosogatós néni összegyűjti, berakja a mosogatógépbe és ha kiszedi, akkor egy fiókba rakja, és ott nem szoktam találni. De az fura, hogy mindig csak az alja tűnik el.
Karmom nincs, ártalmatlan vagyok. Annyit mondanék, hogy: "Nőjjön a bölcsesség fogad 3 évig folyamatosan, te nyomi edénylopó!"Mawyx: tudod én hány ilyet kaptam? sokat. Sok helyről meg semmilyet se
-
kételkedem
addikt
Voltam munkaadó is, igaz nem többszázas nagyságrendben kaptuk a jelentkezéseket, de mindenkinek visszajeleztünk, hogy felvettük-e!
A lényegen nem változtat, de nekem szimpatikusabb, ha legalább egy emilt küldenek.Van egy kb 5 éve beadott pályázatom, nem kaptam semmilyen visszajelzést, én még reménykedem! Mindig melegség önti el a szívem, ha elmegyek a cég előtt! Egyszer még itt is dolgozhatok!
Egyébként most jobban belegondolva, ha kapnék 300 jelentkezőt egy állásra, lehet, hogy én sem küldenék köremilt!
-
Mawyx
őstag
De legalább sok sikert kívánnak
ha már az adataim benyelték (közvetítő céghez regeltem, muszáj), remélem nem küldözgetnek majd mindenféle vackot
(#3324) bobsys: A bobsys beleköpött sztem nagyon nagy
(#3325) kételkedem: köszönöm
Jó hogy nem az volt, hogy pl úgyis tudták, hogy nem kellek és mégis berángattak volna személyes megjelenésre, ez még mindig a jobbik eset. -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #3325 üzenetére
Miert elvaras, hogy visszairjanak? Van 1 allasra 246 jelentkezo, most akkor irjanak mindenkinek? Nem egyszerubb, hogy ha nem irnak akkor nem jott ossze hozzallas?
-
bobsys
veterán
válasz
venember83 #3320 üzenetére
Pisztillus + venember83
Ertetlenkedni aaazt tudtok
Egyebkent nem is rossz otlet, hogy rairja bobsys belekopott -
Mawyx
őstag
Megjött az első melós elutasítás:
Tisztelt Mawyx!Köszönettel vettük pályázatát a honlapunkon meghirdetett * pozícióra.
Sajnos ez alkalommal nem tudunk lehetőséget biztosítani a személyes bemutatkozásraKérjük, tekintse meg aktuális állásajánlatainkat, ahol további pozíciók közül válogathat.
Álláskeresésében további sok sikert kívánunk!
Üdvözlettel,
* -
-
válasz
kételkedem #3317 üzenetére
De nem lennék a tettes helyében, amikor elkapja...
-
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #3313 üzenetére
mancsírásos
-
Dylen
senior tag
Nem hiszem el, komolyan, már megint eltűnt a műanyag edényem alja
Nem igaz, hogy ilyen nyomorék ********-kal kell egy épületben dolgoznom.
Rá fogom írni alkoholos filccel, hogy DO NOT STOLE THIS! Thanks -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #3306 üzenetére
A bokája nem ki, hanem meg! Megrándult bokával lehet kirándulni, de felettébb kényelmetlen!
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #3306 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #3305 üzenetére
Nem, csak a bokája. Illetve már az sem.
-
NoLF
veterán
pfff ez a szegény Miskolc milyen hulladék város... :|
-
Mawyx
őstag
Azt nem írjátok mennyit alszik ON népe. Akkor kezdem én: birok 12- t is aludni, de ha ez megy pl 4 éjen át, akkor utána már elég 5 óra is. Folyamatos 4 óra alvásnál fáradt vagyok, nem segít az energiaital se, bóbiskolok, kókadozok, belassulok. Rendszeres 8 óra, néha több, néha kevesebbel váltakozva az ideális számomra. Voltam éjszakás, nagybanis meg recepciós, meg lehetett szokni, de nem volt épp ideális számomra a fordított létezés.
Van olyan ismerősöm, aki egész életében, tehát nem muszájból, hanem mert a szervezete valahogy ilyen, napi 3-4 órát alszik csak és még így is beesik egy nem alvás. Lefekszik, nem bir elaludni, felkel, agyon unja magát és folyamatosan tévézikDe ez szerintem valami betegség, bár nem értek hozzá.
Egyik rokonom meg 12 órákat alszik, semmi ideje nincs meló mellett, de neki kell ennyi, mindig is így volt nála, nem birja kevesebbel. Elváltak, mert a felesége nem birta elviselni, hogy állandóan az ágyban döglik. Tőle lehetett térdig érő fű az udvarban, nem segített a mosásban, főzésben, semmiben...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest