- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
na ugorjunk neki egy szarvaspörköltnek, hisz ráérünk
-
válasz
Winner_hun #2496 üzenetére
Nem sikerült a legjobban leírnom azt, hogy vége lehetne a szívatásodnak.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #2492 üzenetére
Cseremonitort csak a 3. visszaadás után kértem. Nem kellett volna adniuk...
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #2486 üzenetére
Bezony.
Szerk.: Monitor:
... Monitor ügyben a fórumról Hexaa kartácsot ajánlom.
Enyém is tüle van.
Szerk2.: Jah..!
-
válasz
kételkedem #2492 üzenetére
Szerintem számára az lenne a legjobb, ha visszaadnák a pénzt, és oda se megy többet vásárolni
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #2491 üzenetére
Jaj!
Magyarul tavaly nyár közepe óta van is monitorod, meg nincs is! Részedről mindenképpen az lenne a megnyugtató megoldás, ha kapnál egy új monitort! -
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #2490 üzenetére
Tavaly 7.28-án adtam be a monitort a dunakeszi Electroworld-be. Visszajött 8.18-án, hazahoztam, nézem, ezzel nem csináltak semmit. Na gyerünk visszavinni. Megnézte egy ott dolgozó hogy tényleg rossz-e, rossz. Ok, visszaküldjük.
9.27-én megint visszajött. Mondom nézzük meg helyszínen, nincs kedvem esetleg megint kocsikázni. Mire bekapcsolták addigra néhány ott dolgozó már odagyűlt hogy mi van. Monitor képet ad, egyik boltban dolgozó kapásból rávágta hogy csíkos. Látták többen is hogy még mindig rossz. Ok, vissza a garanciába 3. alkalommal is. Itt már kértem cseremonitort.
Nem tudom mikor hívtak (bezárás előtt pár nappal) hogy hívjam fel a szervízest és mondjam el hogy mi baja a monitornak mert ő nem lát rajta semmit, napok óta használja.. (már vagy 2 hónapja a 3. visszaküldésnek) Mondom tegyen be kék hátteret és nézze oldalról, jól látszik a hiba. Hát ő nem látja. Mondom hiba van, az Electroworld-ben többen látták a hibát. Mondtam neki hogy mi a baja (valószínűleg a valami el van hajolva, majd jön neduddki aztán leírja, ő mondta anno hogy valószínűleg az a gond)
Pár percig beszéltünk aztán megadtam a számom, ha valami van hív.
1 vagy 2 nap múlva hív az Eletroworld-ből az ügyintéző hogy a garanciás ügyekkel foglalkozó azt mondta hogy 10k-ért független bevizsgálást kéne csináltatni mert ő(!) nem látja a hibát. Mondtam neki hogy szó se lehet róla, én ilyenért nem fizetek, pláne mert többen is látták a hibát.
Decemberben felhívtam a budakalászi EW-öt hogy mi van. Azt mondta a nő hogy 5 perce beszélt az ügyben a szervízessel, folyamatban van az ügy, lehet hogy kapok új monitort. Tegnap felhívtam ismét őket hogy mi van, azt mondta utánajár és hívni fog. Eddig nem hívott, most felhívtam. Aki intézi délután lesz bent, majd hívni fog. Várom a hívását. -
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #2489 üzenetére
Megnyugodtam! Nem illet volna bele a rólad kialakult képbe ez a monitor!
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #2487 üzenetére
Nem, ez egy cseremonitor, celluxmaradvány van rajta, így kaptam a boltból.
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #2486 üzenetére
Csak, hogy megfogjam a lényeget:
Nahát, neked a monitor kávájának a felső részéről lejött a festék?
(
)
-
frame>24
addikt
Heló, tudom, hogy régen voltam, de most beírnék, mer' kicsit nevetnem kellett...
Szóval iwiw-en beír egy régi évfolyamtárs, nagy FWD körlevéllel, hogy továbbítsuk kérését, amelyben ELTŰNT kislányát keresi. Namost, személyleírás:
"152 cm, átlagos testalkatú,barna hajú és szemű fehér fogú ismertető jele nincs! Eltünésekor sötétkék farmerbe, sötétbarna derékig érő kapucnis kabátban és fehér nike sportcipőben volt."
A "fehér fogún" röhögtem fel
, de ugyanakkor:
Ha a gyereked eltűnt, nem a KÉPÉT nyomod körbe, hogy felismerhető legyen?
Ilyen leírást kb. a bűnözőkről látni, mert nem tudtál fotózi, miközben megkéselt... -
kételkedem
addikt
Tényleg nem ismerem a problémádat, nem akarom elbagatelizálni, nyilván mindenkinek a saját kisujja fáj a legjobban.
Egy idős szomszédom régebben azt mondta, hogy bosszankodott, hogy nem tud új cipőt venni, aztán mikor kiment az utcára, látott egy embert akinek hiányzott a lába!
Tehát végül is igen, Etiópiában rosszabb!
Furcsa alibik és vallomások mellett egy illegálisan lemásolt Counter Strike játék is előkerült Dzsoni, Pisze, Bildi, Szopi, Nyalis és a többiek ügyében.
[link]
Tisztára mint egy Rejtő regény! -
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #2459 üzenetére
Dehát Etiópiában rosszabb, ugye?!
-
tbs
addikt
Ohhh, elnézést. Számomra a "czukor" == "szénhidrát", és "szénhidrát" == "az energiáját 80+%-ban szénhidrátban tartalmazó kaja/lé".
Elnézést.
Finomított/fehérített cukorkát fogalmam sincs mikor láttam utoljára...Akkor elsősorban alacsonyabb GI-jű szénhidrátokra gondoltál, ugye..?
Mellékszál: a világ legfaszább édesítője a Jázminpakóca. Stevia Rebaudiana. Drágácskának tűnik, de... Kedves növény (sajnos buknak rá a levéltetvek és a hangyák
), azonban zseniális édes íze van.
-
r4z
nagyúr
válasz
kételkedem #2473 üzenetére
Mert hülye... Az ilyeneket én inkább elkülöníteném a gyerekektől. A kölyök homokozzon, játsszon kisautókkal/Barbie-val, nézzen vagy hallgasson mesét, ne az út szélén lévő holttestet szemlélje
-
kételkedem
addikt
Közben rágugliztam erre a mozgásformára, pont az vagyok, akiknek nem ajánlják ezt a mozgásformát!
Sosem késő elkezdeni!Ezzel viszont teljesen egyet értek!
Nézzétek meg ezt a képet! A kép közepén jól látható egy anyuka a ki a karon ülő gyermekével kíváncsian szemléli a hullazsákba bugyolált 35 éves férfit, akit leszúrtak egy vita közben.
Az anyuka miért viszi a gyerekét egy gyilkosság helyszínére? -
tbs
addikt
válasz
kételkedem #2470 üzenetére
Hajrá! Amúgy nálam is ~egy év lagymatag rákészülés volt. Tavaly ilyenkor ~2db szabályos fekvőtámasz volt a kapacitásom, ma 100+. (Uncsi számolni.
) Sosem késő elkezdeni!
-
kételkedem
addikt
Sosem próbáltam lenyomni még egy fél Tabata edzést, az én célkitűzésem legyen akkor az, hogy év végére lenyomjak egy fél Tabatát!
Szolgálati közlemény: Akik a nyíregyházi vasútállomásról utaznak tovább, azok számítsanak arra, hogy nem működik az utastájékoztató rendszer! Egyrészt a vonatok össze-vissza járnak, másrészt a kijelzőkön az olvasható, hogy mindenki figyelje a hangosbemondót!
-
r4z
nagyúr
-
r4z
nagyúr
Szép napot!
Betegeskedem, csak tudnám mitől...
-
tbs
addikt
Tegnap este lenyomtam egy fél Tabata edzést (4x20/10 másodperc x5 gyakorlat). A végére hányingerem lett, és mozdulni sem bírtam. Ezek jó jelek -> jól csináltam. De rohadt puding vagyok, ha egy féltől ennyire meghaltam...
Az idei év célkitűzése: full Tabata, pihenőidőben statikus gyakorlatokkal, nem lazsálással.
-
Szép napot mára is
-
zoltanz
nagyúr
The Wall Streat Journal (Eurapia régió címoldal képekkel) megint rólnk cikkezik (média törvény) persze nem pozitívan...
[link] -
zoltanz
nagyúr
Tényleg egész jók ezek a Goa zenék.
-
Mawyx
őstag
Fogalmam sincs hogy kéne ebből kimászni, nem tudok semmit, nem értek semmit, egyszerűen nem tudom. Elegem van, nem birom már tovább
nem megy
nem
-
Pisztillus
senior tag
A lényeget elmondtad: vagy próbaidő lejárta előtt teszik ki a dolgozót, vagy olyan helyzetbe hozzák - főleg, ha régóta ott dolgozik - hogy magától mondjon fel. A vezérelv ugyanis az, hogy még véletlenül se kelljen annál többet fizetni (végkielégítés), mint ami jár, és akkor még örülhet, ha legalább azt megkapja.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #2453 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani
A véleményem a smileykban viszont benne van
Hát csak sz.r. Tudom milyen érzés amikor az embernek kiadják az útját.Nekem anno egyik munkahelyemen volt úgy-akkori viszonylatban még qrva jól is kerestem- hogy na akkor oké , még kezdő vagyok bele kell rázódnom , de ha ezt megcsinálom , akkor maradhatok (Oracle-s hibát kellett megtalálnom shell scriptben) .
A hiba meglett, engem meg 2 nappal próbaidő vége előtt kiraktak. -
NoLF
veterán
életem eddigi egyik legkényelmetlenebb döntésének meghozatala után nem érzem túl jól magam, de ha ők így, én is így.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2448 üzenetére
Én is jó sokat mozgok a levegőn mikor dolgozni járok, mert a metrók szigetelése tragikus.
Ja, és hazafelé munkából is sokat mozgok levegőn, mert a metrók szigetelése a másik sínpáron is tragikus. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2446 üzenetére
Akkor megvolt a torna mára is?
-
kételkedem
addikt
válasz
ngabor2 #2443 üzenetére
A menetrenddel nem volt gond, fejből tudom azt a 2-3 vonatot, ami engem érint. Azzal volt csak baj, hogy majd minden vágányon állt vagy éppen érkezett szerelvény és az aluljáróban le-fel kellett mászkálni vonat indulás előtt 5 perccel, hogy a kalauzoktól meg tudjam kérdezni, melyik az én vonatom! Az aluljáróban és a peronon is csak annyi volt a kijelzőkön, hogy figyeljem a hangosbemondót!
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #2444 üzenetére
Két csajjal is voltál?
Elismerésem!
De miért hagytad őket beszélni? -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Tothgera30 #2441 üzenetére
mert a papír alapú menetrend sem működött?
-
válasz
kételkedem #2440 üzenetére
Legalább adtak volna valami jó műsort rajta
-
válasz
kételkedem #2440 üzenetére
Igen, emiatt késtem le a vonatot
!
-
válasz
kételkedem #2438 üzenetére
Hüleeeeeee
-
nike_
addikt
"Két gyermek bőven elég"
ennyi kéne mindnek..
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #2431 üzenetére
jaaaaaaaajajjjajajajajjajaaj
-
-
válasz
fokukac #2426 üzenetére
Kemény... bár ahogy nézem a 8. osztályt soha sem fogja befejezni, mert ugye aki eddig 20 évesen már nem tette meg, az két gyerek mellett már pláne nem fogja, inkább összeállnak még párszor az élettársával és összedobnak 8-9-10 utódot, hogy kapjanak elég magas összegű családit, azután jöhet hitelre az opelvecra, hitelbőlcsaládiház, plazmatévé, házimozi, megmindenamitcsaklehet...
-
fokukac
nagyúr
gyerekek, ezt ma már nem tuja überelni semmi...:
B.A.Z. megye 2011-es első újszülöttje:
RONTÓ RIKÁRDÓ BRÁJEN
érdemes végigolvasni a cikket, sok mindent elmond az országunkról...
egyszerűen nem hiszem el...
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #2420 üzenetére
bennem is van herpeszvírus. kb. 2-3 havonta előjön, akkor kb. 1 hét és elmúlik. maradt is a számon nyoma (az egyik után maradt egy kis pötty).
ez van, ki lehet bírni.
üdv mindenkinek!
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #2420 üzenetére
ez egyszer csak megtámad és akkor annyi, nem lehet kiirtani?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
dragonfx #2419 üzenetére
Mert a herpeszvírus az más téma. Aki egyszer megfertőződik vele, annak a szervezetében folyamatosan jelen van a vírus, mivel a vírus genomja integrálódik a hordozó sejt genomjába. Tünetmentes időszakban a hordozó sejt ugyanúgy végzi a dolgát, mintha nem lenne benne ez a plusz DNS, és ugyanúgy osztódik is (a plusz DNS-el együtt). Viszont sokféle hatás kiválthatja a vírustermelődést (amely a jól ismert formában jelentkezik), és ez jórészt független az immunrendszertől. Ilyen hatás pl. egy másik vírusfertőzés, bakteriális fertőzés, erős fűszerek és a stressz. A multi- és C-vitamin készítmények jó hatással vannak az immunrendszerre, elősegítik a betegségek gyorsabb és tünetmentesebb lefolyását - de a herpesz kialakulását nem tudják megakadályozni.
Mawyx: Pontosan. Az aktív szakaszát lehet befolyásolni antivirális szerekkel (pl. Telviran), de az integrálódott vírusgenom csak velünk együtt szűnik meg.
-
válasz
Tothgera30 #2417 üzenetére
Mert eladtad, vagy más ?
Lámpa: a 30W-os 4 elemmel működik ?
-
A mai nap jó volt, ahhoz képest hogy lekéstem a vonatot. Bár sajnos úgy néz ki, hogy elviszik a netbookom.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #2414 üzenetére
Az utolsó mondat helyesen: A patika annyiért adja, amennyit nem szégyell elkérni érte.
Innentől meg olyan dolgok vezethetőek le belőle, amelybe inkább nem mennék bele. De a ki nem mondott rész valahol választ ad az ironikus részre is, onnan kiindulva, hogy a patikus is szegényen kezdte... No, az ilyen dolgok miatt lassan viszont én szégyellem magam... -
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #2412 üzenetére
[irónia]
Tudod, itt az ország Észak - Keleti részén simán ki tudunk pengetni 20%-al magasabb árat ugyan azért a termékért! Itt azért mégsem akkora a szegénység mint Pesten!
[/irónia]Szabadáras cucc, gondolom minden patika annyiért adja, amennyiért tudja!
-
neduddki
nagyúr
HI!
nem kellvkinek egy 6310i a gyuujtoi gardabul???:- )))
udv
neduddki
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #2407 üzenetére
A gyógyszeripar már csak ilyen. Mielőtt tönkreteszi az embert, még jól le is húzza
-
válasz
kételkedem #2407 üzenetére
Kopoltyú és a probléma megszűnik
-
kételkedem
addikt
Coldastop orrcsepp 20 ml - 1703 Ft
nooormális??
hová tart ez a világ?
Kellemes citrusos illata van, nem keserű, ha lefolyik a garatra, viszont én életemben nem láttam még ekkora cseppentőt! Akkora, mint egy kisebb golyóstoll!
(#2406) Winner_hun sajnos teljesen képtelen vagyok alvás közben a számon venni a levegőt! Ha nem kapok az orromon levegőt, az agyam ahelyett, hogy parancsot adna a szükséges izmoknak, hogy a számon keresztül lélegezzek, inkább képet vetít (ti álmodok), hogy egy medencében úszok és fel kell jönni levegőt venni!
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #2400 üzenetére
Kinyitod a szád és alszol tovább...
-
dragonfx
veterán
olyan beteg és gyenge vagyok mint a xar
.fejébe még herpesz+derék/gerincfájdalom gyötör.tiszta faxa.
-
válasz
Még elvileg ez a szerencséd :
"A vonatkozó rendelet értelmében a társaság fogyasztói ekkor sem maradnak gáz nélkül, ugyanis az energia hivatalnak ilyen esetekben ki kell jelölnie egy vagy több szolgáltatót az érintett fogyasztók szünet nélküli kiszolgálására." -
Dylen
senior tag
válasz
inhalálás kamillateával vagy mentolos nózi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Fujifilm X
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest