- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
szerintem ez nem normális, hacsak nem vagy túlsúlyos, és van hónapkra elegendő tartalékod...
Szerintem próbálj meg mozogni.
Pl. menj, ússz egy uszodában pár hosszt. Ha nem leszel éhes utána, ott tényleg valami nagy baj van.Amúgy bél-elzáródástól lehet olyan, hogy leáll az egész emésztőrendszer, és olyankor nem is éhes a delikvens - de ebbe bele lehet halni...
-
tbs
addikt
Ropi + kóla (nem light).
Sós térkitöltő és valódi cukros (könnyen felszívódó szénhidrát) soksok lé a kiszáradás és a fizikai elgyengülés ellen. A kóla nem vicc, a benne lévő (rengeteg) foszforsav miatt a gyomor nagy barátja ilyen helyzetekben...
Jah, kóla MELLETT igyál sok mentateát - hogy átmozgassa a bélrendszered.
Ha még 1 hét múlva is kolibriétkű vagy, akkor meg el kell kocogni egy gasztroenterológushoz, hogy "hhe - mivanvaze?".
Ha esetleg főzött kaja kéne, akkor vízben felfőzött zabpehely (natúr) + rengeteg méz.
Ezek kívül meg mozogj sokat, szabad levegőn. Pont jó idő van erre!
-
-
-
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
Ezek a fiúk profik, akik a határon vannak, különösen akik az aknán dolgoznak. Pontosan tudják, hogy melyik kocsiba hova és mit lehet eldugni!
Saját példa:
Évekkel ezelőtt kimentem tankolni a Suzuki Swiftemmel. Apósoméknak hoztam egy karton cigit, amit a műszerfal mögé dugtam. Ha beül az ember a kormány mögé, nagyjából a rádióval egy magasságban átlósan felfelé pont fel lehet dugni egy karton cigit a műszerfal mögé. A kábelek pont megtartják a dobozt, nem esik le. A szolgálatban levő vámos nem akarta különösebben átkutatni a kocsit, a rend kedvéért belenézett a csomagtartóba és tovább engedett. Egy hónappal később ismét kimentem, szigorúan csak tankolni. Ahogy jöttem haza a magyar vámos pattan be a sofőr ülésre, nyúl fel a műszerfal mögé! Leszedte az ülések gyári huzatát, kipróbálta az ablakemelőket, rádiót, bevilágított a műanyag elemek mögé, végig kopogtatta a pótkereket, a kasztnit körbe! Nem volt semmi nálam, végig mosolyogtam a procedúrát -
-
-
-
-
-
-
-
Avenged Sevenfold kimaradt
. Static-X-ból pedig a legjobb
. Hopp, új kedvencem...
-
kételkedem
addikt
Sajnos kevesünknek van EVO a garázsban! EVO VIII talán még kevesebbnek jutott!
Persze ettől még a hóban driftelés remek móka!
szerk: idegsejt regenerálásra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Új DDR5 Gamer PC I5-12400F + RTX 5060 - Testreszabható konfiguráció! - 1 év Garancia
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest