Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz fokukac #29835 üzenetére

Na tobbre is valaszolok: 400-600 euro csak a csomagert? Hany boronddel utaztok? Komolyan?

Meg ha atszallas is, 1 borond kb 25 euro , az egy teljes utra is 100 euro ( 1 atszallas oda, 1 vissza) . Egyebkent mi mentunk igy nyaralni gorogbe (sator is benne volt) egy feladott poggyasz kettonkre, meg a ket kis kezi. Eleg is volt.

1. filleres baszas? Nem muszaj veluk repulni. Nov 23an hazaugrom, odafele 20 font, vissza 5 font volt a jegy. Cakkompakk. Bemegyek a boltba mar akkor tobbet koltok itt.

2. Lehetetlen idopont? Szerintem korrek: munka utan indula gep, nem kell szabadsagot kivenni, vagy kora reggel indul a gep, akkor meg megtehetem azt, hogy a reggel 6os geppel eljovok, es beerek idore a munkahelyre! Ami neked lehetetlen, masnak lehet pont jo. ( Igy leszek most is otthon , szerda reggeli geppel jovok, majd irany a munkahelt)

3. Melyik masik legitarssagnal kapsz ket emberre 18 ezer forintert returjegyet , karacsonykor , europa ket fovarosa kozt ? Oke adjunk hozza 1 csomagot, ugy 27 ezerert?

Szoval szerintem semmi baj a fapadossal, csak tudni kell esszel hasznalni. Usaba mondjuk biztosnem mennek vele, de Europan belul siman jo.

PEter: a wizznel a kisebb csomagot sem vagy koteles lentre rakni. Nema fenti helyert fizetsz, hanem a nagyobb kezipoggyaszert. Mondjuka valtoztatas nekem sem tetszik, mert pont most vettem olyan turistahatizsakot, amia regi meretet hozta, ellenben ott meg az volt a gond, hogy bar 55 cm magas lehetett de csak 20cm vastag, meg egy sima hatizsak is tvastagabb tudott ennel lenni, konkretana gurulos jansportom hiaba volt 55cmnel alacsonyabb,a 20 cm miatt sosem tudtam hasznalni.

Amugy azt nem ertem,miert nem tudjak az emberek megerteni, hogy csak egy csomag viheto fel, es merethataron belul. Fura modon engem meg sosem cseszegettek miatta.

Új hozzászólás Aktív témák