- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fokukac #29829 üzenetére
meselj egy kicsit a wizzair-rol is, amit annyira favorizaltok:
nem viheted fel mostantol a kezipoggyaszod ingyen, nem hasznalhatod a fejed feletti tarolot sem, csak ha fizetsz. cserebe hasznalhatod az ules alatt levo labteret. errol ha egy kicsit bovebben beszelnel, azt megkoszonnem.csak, hogy ne legyen olyan egyoldalu a tajekoztatas.
tildy: esetleg egy cikket nem akarsz irni errol?
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #29829 üzenetére
Láttam én is, eléggé érthetetlen az egész számomra. Nagyjából tucatszor utaztam már Ryanairrel, sosem volt még velük gondom, a csomagkezelés meg kifejezetten laza. Két hete is oda-vissza velük repültem és csak figyeltem, hogy bár kint vannak a sablonok amibe bele kéne férniük, tesznek magasról az egészre, volt akinek rá volt kötözve a tetejére még egy kis sporttáska is. Nem védeni akarom őket, csak nem értem, hogy ebben az esetben miért voltak ennyire szarrágók.
-
válasz
fokukac #29829 üzenetére
,ég jó, hogy nem ezekkel utazok jövőhéten, de azt hiszem, hogy mostanól még csak meg sem nyitom a honlapjukat, ha repjegyt keresek... nevetséges :/ eddig, ha utaztam pélsául sosem tettem el amit a duty freeben vásároltam, ergo külön poggyász volt, de sosem volt vele probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest