- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #29841 üzenetére
amúgy, ami Európában van fapados téren, az még mind semmi ahhoz, ami amerikában van.
Amerikában igazi verseny van, alig vannak illetékek, és sokkal kényelmesebbek, felszereltebbek a belföldi járatok, és nem baszakodnak ilyenekkel, hogy fapados reptér 120 kilométerre a várostól, ahova mennél.Amikor ott jártunk, elképesztő árakon utaztam, pl. amikor Las Vegas-ból (Dallas-on át) Luisville-be mentem meglátogatni a Tiv-éket, kb. 100 dollárba került a jegyem az expedián. (ez egy nagy út a nyugati partról a keletire, legalább 3000 kilométer, és akkoriban 190 Ft volt a dollár). Louisville-ből New York-ba is ennyiért utaztam.
Európában ez is sokkal drágább, pláne, ha nagy reptereken át mész.Az az igazság, hogy amerikában sok dolog nem tetszett, de azt el kell ismerni, hogy elképesztően hatékonyan és jól működik a rendszer. Igazi kapitalizmus van, alacsony adókkal.
Igaz, hogy semmi nincs ingyen, minden pénzbe kerül, de mindenki versenyzik a másikkal, a fogyasztó kegyeiért, és mindent meg is tesz, hogy a kedves ügyfél elégedett legyen. Ez számunkra abban látszott, hogy tényleg színvonalas és olcsó szállásokat találtunk a booking.com-on, és tényleg olcsó repjegyeket találtunk az expedián.
És úgy, hogy mindent az utolsó pillanatban foglaltunk le, közvetlenül előtte.
Sokkal olcsóbb minden, mint Európában, mert jól működik maga a gazdaság.Az már más kérdés, hogy ennek ellenére kitermelték magukból az aktuális világválságot, de én most a mindennapok szintjéről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest