Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
bobsys #29198 üzenetére
Ez arról szólhat (gondolom én), hogy legyőződ-e a honvágyadat. De szerintem elég olvasni egy kis portfoliot, meg hvg-t, aztán rájössz, hogy miért mentél ki, és miért nem itthon élsz. Lehet, hogy túlságosan leegyszerűsítem a dolgokat.
Nem vagyok tisztában az ottani fizetésekkel és kiadásokkal, de egy jobb pozícióban nem hinném, hogy problémát okozna félretenni rep. jegyre.
"Elsore arrafele venni az iranyt sok embert probara tesz es nem is olyan egyszeru bevandorolni, sok ido mig eldontik az ottani hivatalok, hogy jovagy nekik es adnak megfelelo papirt."
Fokukac mondta usat, én meg mondtam másik 3 nehéz, ha legalább nem ugyanolyan "nehéz" országot, ami hozzám közelebb állna, ha lehetne választani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest