Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Eddig engem viszonylag békénhagytak, amíg a mellettem lévőt állandóan csesztették mindenfélével, ami nem is igaz, pl hogy rumli van, múltkori s munkaidő után 2órát még bent kellett maradnia csak úgy heppből. Most engem is megtalált a főnök, hogy kupi van nálam, hogy képzeltem, hogy így mentem el szabira... és mi az a bögre az ablakban meg teásdoboz... Azért van a bögre az ablakban, mert asztalon nem lehet meg hogy legalább annyit takarjon az üveg elválasztónál, de úgy tűnik nem lehet bent se bögre, se tányér, nincs egy polcom se, hátizsákból vagyok egész nap mint egy csöves, abból eszem ki a kaját is. Nem mondhatnám hogy értem mire jó ez.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium
- Delonghi Dedica 685 Red + Tchibo kávéörlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest