Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anderledani
őstag
válasz
Vision
üzenetére
Nem kerestek telefonon? Én majdnem rendeltem kiállított S90C-t, és felhívtak hogy kiállított darab, most pedig Asus TUF A14 laptopot rendeltem Euronicsből, amiatt is felhívtak, hogy kiállított. (de az nem is bekapcsolva volt kiállítva, esztétikailag pedig hibátlan, szóval megérte)
-
dropi
senior tag
válasz
Vision
üzenetére
Nekem volt ez az 55-ös, majd próbáltam LG C2-t, Samsung S90C-t, de visszavettem a Philips 718-at csak 65-ben. Felskálázásban és interpolációban veri a másik kettőt, oprendszer ízlés kérdése, az én ízlésemnek a többi gyártó még most farigcsálja egy kődarabból a kereket, miközben az Android TV-nél már a semi slicket tesztelik Imolában.
Nálunk a tévé átlag 18-20 órát megy egyfolytában naponta full fényerőn SDR-ben + némi streaminges HDR + némi XSX, de semmi baja nem volt az előzőnek sem, meg ennek sincs. Az Ambilight meg megfizethetetlen
Szal én nagyon ajánlom, de ez bizony kiállított darab lesz. Az más kérdés, hogy a garancia ugyanúgy vonatkozik arra is a vásárlástól. -
Gabor970
addikt
válasz
Vision
üzenetére
Mi 22 őszén vettünk Philips 65OLED806-os készüléket. Nagyon meg vagyunk elégedve vele. Az oprendszere miatt rendeltem főképp, szuper, hogy androidos appokat fel lehet rakni rá, én raktam fel nem google áruházban elérhetőt is. (smarttube) Jól lejátsza a wifi hálózaton látott meghajtóról is a filmeket. Ma is philipset vennék. (de ma már inkább 77" vagy méginább 83", de nem látok philipsben
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- Panasonic 55" Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED TV - C2 55 4K 120Hz - Garancia
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
Vhiktor