- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Én pont az ellenkezője vagyok, nekem szeptember óta van meg a tévé, de mar nagyon viszket a tenyerem a cserére :D
Plusz nálunk napi 18-20 órát megy a tévé
Amúgy az LG távirányítóra visszatérve, nekem volt olyan LG tévém, amit konkrétan amiatt adtam el, nekem az egy használhatatlan fos, amit minden egyes használatkor a tévébe akartam hajitani
Bezzeg a Samsungé az nagyon tetszik, kicsi, dizájnos, nem úgy néz ki mint egy 3 éves gyerek játéka
Nekem a Samsung használatával nem volt gondom, pedig nálunk a legnagyobb részt kábel vagy iptv adás megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Crimson Desert
- Parfüm topik
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor