Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Pro Koryak #112434 üzenetére
Egyetértek. Még ha nem is kell szemüveg, akkor is hálásabb dolog idősebb korban a minél nagyobb méretű kép (az 'öreg szem' egyéb hiányosságai miatt is). A hölgy 3,5-4 m-ről nézi, akkor pedig pláne.
Én is hiába látok szemüveggel élesen, pár év múlva valószínűleg 98" (vagy nagyobb) felé veszem az irányt. Hátha olcsó lesz akkor már a 97" OLED is.
-
pjen
félisten
válasz
Pro Koryak #112434 üzenetére
Attól, hogy valaki 60+ még nem vak. Én is 60+.vagyok. Van egy philips 8245/12, egy Lg NANO 793, egy Sony A80 OLED . A Sony egy másik kategória. Persze ez is csak egy vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest