Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krepp
tag
Csak hogy biztosan tudjam miről beszélek, megkerestem a Szappanopera effekt történetét, és hogy pontosan mit is jelent. Hát nem egészen azt amit én gondoltam...
Én végig abban voltam hogy ez egy pejoratív jelző, holott igazából ez a kamera típusából fakadó jobb mozgásmegjelenítésre utal. Ami realisztikusabb mint a "nagy filmes" megoldás..
Annyira nincs HFR film hogy példálozni se tudok, amit én ismerek az a Billy Lynn's Long Halftime Walk, de ott annyira rámentek a realisztikus megjelenítésre, nincs semmilyen filmes szűrő, kicsi mélységélesség, vagy egyedi színezés, tökre értem hogy az emberek miért utálták..
Azért az egyetlen akciójelenetében amikor robbanások, lövöldözések, kamerarángatás közben, még a gránát lökéshullámától felszálló homokot is külön látod, (slow motion nélkül is, mert éles, és nem csak egy elkent paca mint ami 24fps esetén lenne) az nekem tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Crypto Trade
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor