- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Változások a Prohardveren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
dgyuri0123 #88996 üzenetére
20 as oled fényen a csúcs fényerő ki van kapcsolva? Amúgy olednél sokan a fényerőre panaszkodnak, de igazából a végtelen kontraszt miatt tűnik zavarónak. Az emberi szem érzékenyebb a nagyobb dinamikus változásokra. Ezért is jó alacsony oled fényen!
-
csenzi2
tag
A 77S90C készenlétben 6,5W-ot fogyaszt! A mobiltelefonos bekapcsolást kikapcsoltam a hálózati menüben. ( Igy lett 6,5w a 8,5W helyett ) Lehet valamit még ki kell kapcsolni?
Mellesleg zavaró ciripelő hangot ad a tápegység készenlétben. -
válasz
Sontir Fel #88984 üzenetére
Ha PC-re kötnéd és már megvan a monitor akkor nem érdemes váltani. A TV PC szempontból jóval korlátozottabb, pl pont nincs DP meg ilyesmi, és a szoftver/elektronika is jobban PC-re van igazítva a monitorban.
Szóval nem érdemes váltani semmiért.
Hacsak nem akarsz egy TV tunert vagy önállóan streaming appokat futtató eszközt (mert a TV-nek kb ennyi az előnye a monitorral szemben).
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
szkutyi #88995 üzenetére
Nem gondoltam, hogy te is 100-on hajtod, csak beszélgetünk... Én (is) furcsállom másnál a 80-100-at, mert egyszerűen ronda a látványa (szerintem).
És igen, fenomenális ilyen fényerőnél. Én 20-on hajtom és imádom, pedig már több mint fél éve megvan, de minden percét élvezem a kép minőségének (C2). -
szkutyi
addikt
válasz
dgyuri0123 #88994 üzenetére
Nem értem, azt hitted én is 100-on hajtom?
szamomra is nagyon meglepő, elotte mini ledem volt, ami a legrosszabb esetben is majdnem tudott akkora fenyerőt mint a c3 legjobb esetben.xd.
De szerintem fenomenális 20-25 ön sötét szobában... -
szkutyi
addikt
válasz
dgyuri0123 #88991 üzenetére
20-25 nekem sötétben...nappal 40
-
szkutyi
addikt
válasz
dgyuri0123 #88989 üzenetére
Pfuuu.volt.nálam két hete Vhiktor, én megmondom őszintén nem is emlekszem.de azthiszem 100nitre kalibrálnak!
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
szkutyi #88986 üzenetére
Milyen SDR fényerőhöz kalibrálnak (általában) oledet? Nem 100-ashoz, az is biztos. Saját tapasztalatom szerint már 60-80 oled fényerő mellett is minden "torzul", így (számomra) nézhetetlen/élvezhetetlen a kép. Tudom, van aki így szereti, de tudjuk, a kivételek erősítik a szabályokat.
-
Gicz
addikt
Persze tiszta sor
Ez meg az én egyéni hülyeségem, de 100-as fényerőn szép statik eredményjelzős sportcsatornát nézni olyan, mintha vennék egy kocsit es 2-esbe megyek vele nyélgázon a tengerpartig. Hogy tudja meg minden, de azérta na...
de ez csak szemyles vélemény, nem flame keltés stb, fontos tisztázni.
-
Sontir Fel
őstag
Tiszteletem!
A napokban vettem egy LG 48"as oled monitort. Mivel még jó ideig él az elállás lehetősége, szeretnék futni egy kört a témában. Alapvetően elégedett vagyok vele és az elsődleges szempont a játék volt, csak utána következik a filmezés... de attól még nem hagy nyugodni a gondolat, hogy egy TV nem lett volna-e jobb választás
960 euró volt, Ausztriában még olcsóbb lenne, de ez más történet. Ennyiért nagyjából be lehetne szerzeni c2/c3 48as vagy 42es (kis szerencsével 55-ös, bár ez nem feltétlenül cél) tvt. Tetszik a displayport és az oled care funkciók. Pl nem tudom, hogy ilyen van-e a tvben. 120Hzen használom, túlhajtással 138, de akkor azt hiszem nincs gsync/freesync. A távirányító baromi ronda, ellenben praktikus, arra még sajnos nem jöttem rá, hogyan tudom windowsból vezérelni a monitor menüt
Érdekelnek az oled vonalon tapasztalatokkal bírók véleménye. -
dropi
senior tag
válasz
Zsöti90 #88964 üzenetére
Na jó, eddig én éreztem magam ilyen csodabogárnak, már illendőségből vettem le én is 100-ről 80-ra, hogy velem van a baj, hogy nekem ez nem elég?
De akkor most már azért is visszaállítom én is 100-ra. Pont így vagyok vele en is, ha beég, hát beég, majd jönnek és kicserélik, ha úgy van.
szkutyi: Nagyrészt sportcsatornákat megalja realityt a kereskedelmi tévéken,operákat a Mezzonblakey, Gicz, bestyen, megértem, de úgy néz ki, mi szeretjük a fényerőt, ha már ennyit kifizettünk a tévéért
-
szkutyi
addikt
Telekomnál raktáron 65g3!!
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
darthdenes #88980 üzenetére
Színhűség auto.
Meleg1. -
darthdenes
tag
Sziasztok.
Hisense 65a9 oled tv lenne az alany és próbálom a tv beállitani az avs forumról letölthető tesztanyaggal.
Feketét, kontrasztot, stb. Több kérdésem is lenne. Az egyik, hogy meleg1 v meleg2 lehet a 6500K ?
Illetve a színhűség természetesre vagy autora kell állítani?Köszönöm előre is.
-
wallace 234
őstag
válasz
Vhiktor #88971 üzenetére
Én is úgy látom, hogy mennyire nem vagyunk egyformák! Hogy ilyen széles skálán mozog az oled fény erőssége! De szerintem biztos van egy arany középút ami jó lenne mindenkinek. 25-40 közt már elég jók az újabb oled tvk. Emlékszem a B7 nél 25 ös oled fény bőven elég volt! Aztán ahogy csökkent a fényerő ezt egyre fentebb kellet tolni,(nem a B7-en csökkent a fényerő). 35-40 re. De ahogy látom jövőre ismét elég lesz a 25 ös oled fény 🙂🙂
-
sbai
tag
-
Zsöti90
tag
-
Vhiktor
Topikgazda
Vannak itt végletek
-
Zsöti90
tag
Nem tudom annyira nem érzékelem, hogy erős lenne, maximum full sötétben, pedig bitang jó a szemem
-
dropi
senior tag
válasz
daneel_hu #88953 üzenetére
Na végre valaki! Én is így gondolom. Ezért nem volt sose tok meg fólia a telefonomon sem. Ezek csak elcsúfitják, és ilyen kompromisszumot egy mindennapi használati tárggyal kapcsolatban én biztos nem hoztok meg. TV ugyanez, nekem megy sima tv módban is 80-on az oled fény, ahogy az gyárilag be van állítva. Nyilván értenek a saját tévéjükhöz, valószínűleg jobban, mint bárki bármelyik fórumon.
Szóval sztem amúgy tényleg nem szabad elfelejteni, hogy ez egy sima használati tárgy, semmi több. Nem egy befektetés. -
bigdigit
addikt
válasz
wallace 234 #88960 üzenetére
Azért egy autó nem 5-10 év alatt lesz kuka és akár 20 évesen is van maradványértéke. Ami utána ha úgy tartják többet ér majd mint újkorában.
-
bigdigit
addikt
Miután megvettem életem első oled tv-jét döbbentem rá életem legrosszabb vásárlása volt anyagilag. Jó esetben 5-10 év között annyi neki. Ha egy aránylag drága és ugye egyben nagy mérettel számolunk az évi 200 bukó. Ráadásul maradvány értékre kicsi az esély mert kuka lesz. Én biztos nem vennék kéz alól oledet az biztos.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak #88951 üzenetére
Szerintem egyik sem volt kalibrált. Vagy ha a Samsung az is volt, akkor a színhőmérsékletet rosszul állította be a kamerán.
-
daneel_hu
addikt
"Ha jól számolom, akkor minden áldott nap ment 8-9 órát az elmúlt 5 évben...
A dead pixelek mennyire látszanak, mennyire zavaróak?"Nem látszanak, pedig 1,5 méterről nézzük a tévét. Szélén találtam kettőt múltkor...
De pont leszarom, ez egy használati tárgy, nem egy érték. -
szkutyi
addikt
válasz
Pro Koryak #88951 üzenetére
Lg-n nincs film maker dovi mód....de ha otthoni mozi módban van a teszt csinálva, az sokkal fényesebb mint a mozi mód ami közelebb áll a kalibralt képhez...
-
Ronam
addikt
Próbáltam a beárazós topikot, de egyelőre nem kaptam választ, hátha tudtok segíteni
.
Szerintetek mennyit érhet az S95B? -
daneel_hu
addikt
"Napi néhány órás film, sorozat, NatGeo, Discovery nézésnél kell-e beégéstől tartani, illetve mennyi idő alatt öregszik a tv, használódnak el a diódák, szóval mennyi idő után kell vennem másikat? Bocs a kérdésekért, de soha nem volt oledem és amúgy is teljesen mezei felhasználó vagyok.
Köszi!"LG E8 65" - öt éve vettem - 16250 üzemóra van benne.
Nincs beégés, múltkor épp néztem és a szélén van már 2 db dead pixel.
(csak, hogy Pro is megnyugodjon)
Persze rendesen be van állítva, nem 100as oled fénnyel hajtom SDR-ben.
-
válasz
Vhiktor #88940 üzenetére
Persze nem is neked szólt elsősorban , csak arra utaltam hogy ha az az anyag nem is releváns, azért szerintem megnézhető otthoni körülmények között is. Amúgy a HDR10+ szerintem( letöltött tesztanyag alapján meg a Prime Streamen néztem) nekem egy az egyben Dovi.
Szuper hír, várom.
A tegnapi videót is remek lett, köszi.
-
válasz
Vhiktor #88934 üzenetére
Philipsen nem nehez megnezni,ugye tudja mindkettőt. Dovi kikapcsolhato benne.(Mindhármat,HDR10+ is van)A Sima HDR és a Dovi között látszik a különbség a Dovi előnyére,de ezt már sokszor leírtam,főleg lemezes anyagoknál
Olyan anyagom nincs ,ami HDR10+ és Dovi is egyszerre,de ott nem lehetne szignifikáns különbség. -
szkutyi
addikt
válasz
bigdigit #88935 üzenetére
Mert rossz kepmódban használta valszeg a dovi-t mint én is....home cinema módban használtam ahol mocskos módon át volt verve a tv a valós nit- értékkel így sokkal világosabb volt a dovi....Viktor be kalibralta nekem mindketto módot, így kaptam egy éjszakai dovi-t és egy nappalit....a nappalit egyébként sokkal kölebb hoztam az éjszakaihoz,(Viktor álltal készitett config file-val) igy maximum pár nittel lehet világosabb, így nem torzulnak a színek sem!
Azt sem árt hozzá tenni hogy mit néz az ember...
Amíg a top gunt zavaróan sötét volt, addig ugyan abban a kepmódban a last of us kiverte a szemem! -
bigdigit
addikt
válasz
dgyuri0123 #88931 üzenetére
Itt jut eszembe nem rég volt itt egy kalibrálás és a tulajnak sötétnek tűnt utána a kép dv alatt ahhoz képest amit már korábban megszokott. Hogy konkrétan milyen gyártó volt már nem emlékszem.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Én nem ezt mondtam, de ez a videó egy nagy félrevezetés ebben a formában. Érdemes az összes összehasonlító videót HATALMAS fenntartásokkal kezelni, mert sokszor az nyer aki többet fizet/éppen aki megrendelte az összehasonlítást
Így ennek semmi értelme nincs.
Ha már valaki ezt mutogatni akarja, akkor minimum úgy kellene ahogy azt Vincent teszi, hogy ott van egy referencia monitor képe is mellette. Anélkül senkinek semmi fogalma nincs, hogyan is kellene kinéznie. Nem biztos, hogy a világos a jobb mint ahogy az sem hogy a sötét a jobb.Meg ha a 2 formáétum közötti differenciát akarja bemutatni akkor tegye azt uyganazon a megjelenítőn, természetesen kalibrált állapotban. És még ez sem 1005-osan hiteles, mert elpfordul, hogy egyik módban jobban érzi magát a megjelenítő mint a másikban.
A dinamkus metaadat miatt lehet elég nagy különbség, egy DV és HDR10 között a mostani tv-ken, HDR10+ és DV között már nem igazán, leszámítva a 12 bitet.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak #88930 üzenetére
Én nem tudok hiteles videót felvenni erről, még az ismerősöm sem vállalná ARRI ALEXA kamerával...
Szerintem Vincentnek van erről videója.Amit egyébként a leginkább látni lehet az a dinamkus metaadatból eredő különbség. HDR10 vs HDR10+.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
-
Pro Koryak
addikt
válasz
dgyuri0123 #88928 üzenetére
Írj Vicentnek vagy Vhiktornak készítsen egy normális videót a kettőről.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
dgyuri0123 #88924 üzenetére
Innentől kezdve semmi értelme az egésznek
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Pro Koryak #88927 üzenetére
Válogatós a kamera? Hmmm.
Fotózok 40+ éve, de olyat még nem láttam, hogy egy kamera bizonyos kijelzőket előnyben részesít, bizonyosakat meg nem szeret (ugyanolyan körülmények között).
-
Pro Koryak
addikt
válasz
dgyuri0123 #88926 üzenetére
"The camera exposure favors the LG C2 so the S95B will appear darker in many scenes because of this. Neither are this dark in person, and you would be able to see many more details in person than what's shown here. On this note, it would not be wise to judge overall brightness because of the camera setup limitations."
Itt az elvileg kalibrált Samun úgy néz ki a kép, mint alapból a Samu tévék totál más színkeverése.
HDR10+ -nál ugye dinamikusan változna a min./max fényerő, nem fixre belőve.#88928 dgyuri0123
Ezért írom, ez a videó így bullshit.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Pro Koryak #88925 üzenetére
LG-n miért nem sötét a kép ugynazon kamera felvétele közben?
Kalibrálva miért lesz rosszabb (sötétebb) a kép, mint kalibrálatlanul (samu)?
Miért vesznek el a feketék, ha kalibrálva lett (samu)?Csak azért bullshit, mert rosszabbul mutat a samu HDR-e, mint a C2 DV-je?
-
Pro Koryak
addikt
válasz
dgyuri0123 #88924 üzenetére
Ha a Samu be van kalibrálva, akkor ott elvileg pontosak a színek => az LG-n nem jók + a gyerek írja, bocs a Samu-n sötét a kép a kamera miatt.
Az sem derül ki, ez most HDR10 vagy HDR10+. Szóval ez a videó így bullshit.A HDR10+ dettó mint a DV: dinamikus/1000-4000nit master/10000nit limit
#88926 dgyuri0123
Ezért írom, ez a videó így bullshit. -
bigdigit
addikt
válasz
blakey #88920 üzenetére
Persze én is azt írtam ez egy profi eszköz és nem ez az elsődleges felhasználási módja de van aki csak erre használja. Azt azért kétlem azért fog hamar tönkre menni mert fixen be van építve rendszeres használatra. Videós teszteken mondjuk én is csak azt látom világosabb a kép vele mind sima HDR esetén. De már korábban is említettem valós folyamatos filmnézés közben olyan semmi különbség van dovi és hdr között csak megállítva egymás mellett fog feltűnni egy átlag felhasználónak. Csak birizgálja a csőröm a technika.
-
greenw88
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 55 colos LG C1-es Oledem. Terveznék venni egy 65 colos modellt, a jelenlegi pedig menne a hálómba. (Pár héttel ezelőtt lecsúsztam az LG weboldalán a C2 20%-os akcíójáról.)
Most viszont az MM-ben láttam kiállítva a Samsung S90C, illetve S95C típusokat is. A Samsung promoter srác ajánlotta (és természtesen itt is olvastam), hogy most a Samsung egy promóció keretében bizonyos modellekhez meghatározott soundbarokat ad. A promóció feltételeit, stb. elolvastam, ezzel tisztában vagyok. Elnézve a teszteket, YT ajánlásokat a Samsung S90C is egy nagyon jól sikerült tv, ajánlott darab. Hozzáteszem, hogy nekem az LG Oleddel semmi bajom nincs, számomra tökéletes képet ad, mindig nagy öröm bekapcsolni.
Elgondolkodtam viszont, hogy a QD-Oled egy nagyobb ugrás lenne, mint pl. egy LG C3. Bár biztos vagyok benne, hogy ha egymás mellé tenném a C1 és a C3 készülékeket, egyértelműen a C3 szebb megjelenítést produkálna.
Csak streaming megy+NAS (javarészt: 4k HDR/DoVI) és PS5. Azzal tisztában vagyok, hogy a Samsung modellek nem tudnak DoVI-t. A Samsung S90C specifikációban erősebb, mint a C3 és elvileg több "nit-et tud", de nem tudom, hogy ez a gyakorlatban, hogyan érvényesül, hogyha pl. nem képes a DoVI megjelenítésére. Sima HDR anyagnál is élénkebb színeket képes megjeleníteni?! Továbbá olvastam, hogy szoftveresen az S90C egy alacsonyabb minőségű tartalom felskálázásában elmarad az LG-től, ez vajon mennyire szembe tűnő egy átlag felhasználónak? (Időnként még nézek 1080p tartalmakat, értelemszerűen amik csak ebben a formában elérhető.) Természetesen az üzletben kiállított demo videók mindegyik készüléken gyönyörűek, csak értelemszerűen nem azért veszem a készüléket, hogy azokat nézegessem.
Mit gondoltok az S90C, mint QD-OLED megérheti? A WebOS-t a magic mouse-al kifejezetten szeretem, a Tizen-t nem ismerem. De videók alapján az is szimpatikus és a Samsung távirányítója is tetszik.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Zoli35
csendes tag
Samsung oledről tapasztalat?
Dv azt tudom h nincsen és ez egy picit zavaró de hdr10+-ból szépen gyarapodik a tartalom egy bizonyos oldalon néztem van fim infoknál van hybrid ami dv hdr hdr10+. Ilyenkor autómatikusan hdr10+ fog előjönni?
Illetve a kép beégés mennyire van jelen?
Egyszóval ajánlot tv? Az s90 vagy s95. -
blakey
titán
válasz
bigdigit #88916 üzenetére
Nem ennyire fetkee-fehér, azért a Dolby Vision a HDR10-hez képest tud extrákat nyújtani, de csak, akkor látod, hogy össze tudod hasonlítani.
Projectorosok használják inkább így yt videók alapján.- a HDFury-t azok használják, akik valamit meg szeretnének nézni, tesztelni, bizonyosságot szerezni, tesztelők, stb. HDFury-val kideríthető, hogy pl. melyik lejátszó képes a TV-Led-re, és melyik a Player-led-re, vagy mindkettőre. Ez olyan, mint pl. a vízmérték, azt is lehet az iskolában vonalzónak használni, de nem arra való, egyrészt 1-est kapsz (nem megfelelő eszköz használatáért), másrészt nem konkrétan ahhoz tervezték. -
csenzi2
tag
válasz
bigdigit #88916 üzenetére
Szerintem ez nem ennyire egyszerű! Ennyi erővel elég lenne egy HDMI elosztó ami a lejátszónak " azt mondja " jöhet a DV jel. A nem DV képes TV nem tud mit kezdeni a DV jellel, maximum egy köbeiktatott eszköz ( HDfury ) lefordítja a jelet a TV által értelnezhető és feldolgozható jellé. Ez a jel HDfury kimenetén nem lehet más mint HDR10 jó esetben dinamikus metaadatokkal HDR10+. Nem vagyok szakértő, de ez tűnik logikusnak.
-
bigdigit
addikt
válasz
blakey #88915 üzenetére
Ahogy belemerültem egyértelműen kiderült az,hogy DV képes egy tv technikailag egy lepkefing.Ha tud HDR-t már teljesítette is.Innen kezdve a tv-be úgymond épített csoda kimerül annyiba ad egy jelet küldhetsz nekem DV képet. Mást a tv maga semmit nem csinál. De hogy maradjunk itt is minden oled képes rá.
Az már más kérdés teljesen egyik sem teljesíti maradéktalanul. Nincs 12bit és nincs 4000nit.
Végül is akkor a lényegen nem változtat ha te személy szerint nem is ajánlod egy HDfury-val még a Samsung tv is tud DV lenni.Projectorosok használják inkább így yt videók alapján. -
blakey
titán
válasz
bigdigit #88913 üzenetére
Ez egy műszer, nem arra való, hogy rendszeresen ez legyen az "átalakító", ne tekints így rá. Hasznos szerkezet és egyben kényes is, pont ezért csak akkor érdemes használni, ha valamilyen kimeneti jelet szeretnél elemezni. Nem kamu, de túlzás, hogy mindig megfelelő lenne az említett célra. Ha kell a DV, akkor olyan lejátszó és megjelenítő szükséges.
-
kolosszus87
senior tag
-
Tamás 30
csendes tag
Sziasztok.
Lg b33 tv kb felér a c2es szintjéhez? -
válasz
ForRedGlory #88893 üzenetére
Pro tipp: váltás Philips idei szériára
-
bigdigit
addikt
válasz
blakey #88904 üzenetére
Az LLD képes lejátszó nem fog egy nem DV képes eszköznek DV képet adni. Pont ez a trükk lényege. A HDfury-t fogja érzékelni DV képes eszköznek. Így DV képet fog kiadni a lejátszó. Állítható sok minden a hozzátartozó appban. Sőt fordítva is működik a dolog. A DV-t is ki lehet szedni hiába DV képes a tv. Így csak HDR10 lesz. A tv ebből a szempontból csak sima megjelenítőként funkcionál.
-
ForRedGlory
félisten
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
Swami
senior tag
válasz
ForRedGlory #88893 üzenetére
Nekem sima led szalag van a tv
mögött. Igaz, hogy nem tudja követni a képernyőképet, de nagyon kellemes. A Happy Lighting appban nagyon sok beállítási lehetőség van.
Szóval jobb mint a semmi. -
bigdigit
addikt
válasz
bigdigit #88899 üzenetére
Ja és itt a lényeg.
playback of DV content from LLDV capable source to any HDR10 display and can increase or decrease HDR metadata nits value in real time!Egyébként úgy működik,hogy a lejátszónak DV képes kijelzőként adja magát. Így a lejátszó DV képet ad ki. De ez egyébként professzionális cucc. Ez a ficsör csak extra. Egy G3 talpból majdnem ki jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- LG 42" / 48" / 55" / 65" C4 OLED EVO 4K HDR 144HZ 0.1MS SMART GAMING TV
- LG OLED55B4 Oled TV! 55"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/VRR/Gaming TV
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming OLED TV!
- LG ( OLED65G48) 165CM 4K SMART OLED ! CSÚCSMINŐSÉG ! UJ MODELL AKCIÓ
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest