Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Helyes a megállapítás, viszont nálam 3-panel csere után sem volt elfogadható.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nekem is cseréltek 1x úgy 7 évvel ezelőtt és? LG-ből 20x annyi fogy. Akkor ne csodálkozzunk, hogy 20x annyi lesz a hiba is. És a többiek is gyártanak szart és azok vásárlói között is akad nemegy "félkegyelmű", akinek csak a név számít és észre sem veszi az apalvető hibákat, amit esetleg más azonnal kiszúrna. Volt Samsungos barátom, aki szerint a tévéje kifogástalan. Aztán, miután láttam személyesen is azt a tévét, elmondtam neki, hogy hány sebből vérzik a Samsungja, mire ő megsértődött.. Ennyit erről...

-
torma1981
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Akkor ne vegyél. Te vagy a legnagyobb anti LG fan. Vegyél Samsungot amit nem javítanak, vagy Sony-t st sokkal drágábbért. Ennyi.
Nekem is volt gond a panellal. 1 hét alatt cserélte a szervíz. Úgy hogy maga a csere ebből 1óra helyszínen. Ennyit simán megér, ha gond van. Miért az autóval, telefonnal bármivel nincsen gond? Azokkal lehet sokkal több még sem veri a nyálát az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor