Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Ezen a ponton én már inkább bejelölném a rendelésnél, hogy nem érkezett meg a csomag...
-
Eddig nem volt szelektív hulladékgyűjtés ott, ahol laksz?
Bár ebből gondolva valószínűleg neked új:
"Az ember hajlamos megszokni a kényelmest és nem visszavinni,csak szimplán ki'aszni a dobozt/flakont a kukába."
Azért ez az üvegek gyűjtése nem egy eget rengető dolog, a világ bizonyos részein teljesen természetes
Másrészt a megoldás a vízszűrő, nem a műanyag flakon.
Ha a kényelem fontos, fizetni kell érte
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem éppen budget kategória, de az S23 ami még elég kicsi: 146mm.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Használj Wise-t. Visa kártya jár hozzá + online kártya.
Egy belga számlaszám van mögötte, nem tudom hogy az milyen utalásnak számít -> N26-al minden tranzakció ingyenes. -
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem egy tündérmesében élnek, és arra várnak hogy majd a végén (mármint miután eltörlik a korlátokat) minden piac rendeződik és a rögzített alá mennek az árak.
Csak szerintem a pénzromlás már olyan mértékű, hogy maguktól nem lesznek sehol 2021-es árak. És akkor a kérdés adódik, hogy be merik-e vállalni a piaci szabályozás eltörlését vagy maradnak 2026-ig. -
Dobnál be egy linket a párnához? Lehet nekem is jó lenne
Amúgy emlékszem, a pár évvel ezelőtti munkahelyemen is ezek a semmi extra székek voltak.. nem volt deréktámasz meg állítható kartámasz, stb. De az ülőlap elég széles és nagy volt, kényelmesen elfértem rajta. Pár hónap/év alatt pedig a szék felvette a formádat

-
Ha átlagos ár kategóriában keresel, akkor van (a már említett) IKEA Markus 75k Ft, vagy a JÄRVFJÄLLET nevű 90k Ft-ért. Nekem az utóbbi van: tetszik, hogy mindene állítható. Ami nem tetszik: bőr, kemény és rövid az ülőlap. Nekem egy puhább szövet borítás jobb lenne.
Viszont a munkahely kifizeti a home office támogatására, szóval nem panaszkodom.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Xbox One-hoz is volt Kinect, bár tudom ott is megszűnt már. A grafikát passzolom One-on, egyedül a Just Dance-t láttam.
Kb. ilyen piálós parti játéknak elmegy, több értelmét nem látom
Otthon porosodik az X360E Kinect-el meg RGH-val, néha bekapcsolom kicsit retrózni. -
válasz
concret_hp
üzenetére
Csak, hogy említsem: Kinect Xbox One-hoz (meg Xbox 360, de az már elég régi).
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ah értem, ez a vpay csak chipkártyás leolvasással működik ha jól látom.
Nyiss egy N26 számlát (ha jól tudom te is No-ban élsz), teljesen ingyenes.
Vagy Wise, ott csak a bankkártyának van egyszeri díja. Csak ugye ez nem (saját) bankszámla, az előbbi meg az. -
válasz
parandroid
üzenetére
Hitelkártyával? Cseh és szlovák online matricát is simán meg tudom venni mastercard debit kártyával. (N26)
-
válasz
venember83
üzenetére
úgy tudom nem
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nekem még megvan a könyvem, amiből az érettségire készültem (2005-ben), este megnézem az írót és a címet.
-
válasz
venember83
üzenetére
Nem szoktál hozzá a Death metalhoz, én szinte mindent értek belőle
(pedig én is notin hallgattam)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De mentségedre szóljon, nem tudhattad, hogy csak be van rúgva, vagy éppen sztrókot kapott...