Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
úgy döntöttem, ide írom ki magamból...
hétvégén a nyaralómban voltam, lementem a szokásos krimóba péntek este a kedves nőhöz akihez 15 éves korom óta járok sörözgetni. ott volt egy régi ismerőse, elvoltunk, beszélgettünk. kicsit berúgott, nem tudott hazamenni, és elvinni sem tudtam mert akkora ember volt. sikerült biztonságba helyezni a kerthelyiségben, de reggel 7kor hívott a nőci hogy az ember azóta is ott van, tiszta a tudata de nem tud fölállni. lekerekeztem, s azonnal láttam hogy valami nem frankó (bal kezét, bal lábát nem tudta mozgatni, bal szája széle le volt fittyedve...) így kihívtuk a mentőket, azonnal vitték is a stroke központba szegedre, hisz elég erős agyvérzés-gyanúja volt. mindent megpróbáltunk megtenni érte, milliószor mondta hogy ne hívjunk rá mentőt, de megtettük.
tegnap délután itthagyta ezt a csodás bolygót, 46 évesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Háztartási gépek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs