Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
úgy döntöttem, ide írom ki magamból...
hétvégén a nyaralómban voltam, lementem a szokásos krimóba péntek este a kedves nőhöz akihez 15 éves korom óta járok sörözgetni. ott volt egy régi ismerőse, elvoltunk, beszélgettünk. kicsit berúgott, nem tudott hazamenni, és elvinni sem tudtam mert akkora ember volt. sikerült biztonságba helyezni a kerthelyiségben, de reggel 7kor hívott a nőci hogy az ember azóta is ott van, tiszta a tudata de nem tud fölállni. lekerekeztem, s azonnal láttam hogy valami nem frankó (bal kezét, bal lábát nem tudta mozgatni, bal szája széle le volt fittyedve...) így kihívtuk a mentőket, azonnal vitték is a stroke központba szegedre, hisz elég erős agyvérzés-gyanúja volt. mindent megpróbáltunk megtenni érte, milliószor mondta hogy ne hívjunk rá mentőt, de megtettük.
tegnap délután itthagyta ezt a csodás bolygót, 46 évesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Router gondok
- Óra topik
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest