Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vérboci

addikt

Ízelítő a járványkezelésből:
    6 éves kisfiam múlt vasárnap délelőtt fejfájásra panaszkodott, délután már rázta a hideg, 39 fokos láz, estére teljesen "elfogyott" a gyerkőc.

Hétfőn reggel hívtam a háziorvost, hogy beteg a gyerkőc, mikor mehetünk, adjon időpontot. Kiderült, hogy már van egy gyerek a fiam ovis csoportjában, akinek már a teszt eredményét várják, úgyhogy kérnek tesztet a fiamnak is.
    Én a melóhelyről vittem haza hétfőn délután egy tesztet, megcsináltuk, pozitív is lett.

Kedden hívtam a háziorvost, hogy a saját teszt pozitív, illetve szóltam az óvodának is.
    Mindkettő lerázott, hogy köszönik az infót, de majd akkor szóljak, ha lesz függőpecsétes kutyabőr a fertőzésről.

Szerdán jöttek a mentősök, teszteltek. Az már csak hab a tortán, hogy bár a kitöltött papíron azt írják, hogy "az elvégzett gyorsteszt negatív lett, ezért pcr-t is csináltak", valójában gyorstesztet nem is csináltak.
    A pcr eredménye viszont még most, péntek este sincs meg.

Mindeközben az óvoda, ahol egy csoportban legalább 2 pozitív gyerek volt, tárva nyitva áll.

Hogy volt-e kontaktja a fiamnak, pláne hogy a lányom esetleg ne menjen iskolába, nem kérdezte, nem mondta senki. Mindenesetre kedd óta itthon a család, csak én futok egy kört a melóba délelőttönként, senkivel nem érintkezve, délután home officeolva.

Fiam már jól van, de nekem már kezd kaparni a torkom... De van 3 pfizerem.

Új hozzászólás Aktív témák