Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- sh4d0w: Amikor az ostobaság szorgalommal párosul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: Szinte mindene megvan
- sz_tibor: Fekete, kerülendő cégek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-S
senior tag
-
MrSealRD
veterán
-
Reggie0
titán
Az a baj, hogy azt hiszed itt barki is nyerni szeretne. Ebbol is latszik, hogy csak kotekedni jottel.
-
MrSealRD
veterán
A) Nem en hasonlitottam ossze, en csak hoztam egy peldat
B) Nem en kertem peldat
C) A ket venti kozott szabadon kereshettek mas ventit amivel ossze akarjatok hasonlitani, boven fogtok talalni mindenfelet. En csak megmutattam, hogy hol van a paletta felso szele ebben a meretben. Nyilvan azert kerdezett ra aki rakerdezett, mert nem is tudta, hogy vannak ilyenek, kulonben a kerdest sem tette volna fel, hogy mondjak ra peldat. Vagy csak a trollkodast akarta beinditani.Nem azért kérdezett rá. Tudta, hogy létezik ilyen típusú ventilátor is. Azt viszont nem gondolta, hogy IFA-t hasonlítunk egy szedánnal... Továbbra is csak 1 tulajdonság alapján szeretnél nyerni... de ez nem így működik.
-
Reggie0
titán
Amúgy az összehasonlításod valóban sántít. Egy kis híján 20 wattot fogyasztó, szó szerint üvöltő cuccot hasonlítasz a cikk tárgyához, amit leginkább szerverekbe fognak rakni, mert füldugó nélkül nem lehet mellette megmaradni. 59 dB, lol. Még jó, hogy legalább a levegőt mozgatja, ha már megsüketít – nem csodálom, hogy még gumisarkok sem járnak hozzá, mert nem osztana vagy szorozna. Ilyet akkor akarnék a karnyújtásnyira lévő gépembe, amikor vesekövet. Ingyen sem, nemhogy pénzért. A bagollyal ellentétben.
A kettőben annyi a közös, hogy mindkettő ventilátor, de a célpiac nagyon más, és ez számít, mert más elvárásoknak kell megfelelni. A Noctuánál az adott hűtési teljesítmény mellett produkált zajszint eléggé kardinális kérdés, míg a Deltánál ez századrangú, de még az ezredet sem érdekli.
A Noctuának is van ipari vonala, ott már több értelme van hasonlítgatni azonos méretben:
NF-F12 industrialPPC-3000 PWM
109,89 cfm, 7,6 mm H₂O, 0-3000 rpm, 43,5 dB, 3,17 watt, IP52, 150 000 óra MTBFvs.
Delta THB1212B-AXHF
184,2 cfm, 22,83 mm H₂O, 5300 rpm, 59 dB, 19,2 watt, 70 000 óra MTBFÉrdemi összehasonlításhoz járassuk a Deltát is 3000-en. A gyorsabb motor nem nagy művészet, a kiegyensúlyozott végeredmény már annál inkább.
A) Nem en hasonlitottam ossze, en csak hoztam egy peldat
B) Nem en kertem peldat
C) A ket venti kozott szabadon kereshettek mas ventit amivel ossze akarjatok hasonlitani, boven fogtok talalni mindenfelet. En csak megmutattam, hogy hol van a paletta felso szele ebben a meretben. Nyilvan azert kerdezett ra aki rakerdezett, mert nem is tudta, hogy vannak ilyenek, kulonben a kerdest sem tette volna fel, hogy mondjak ra peldat. Vagy csak a trollkodast akarta beinditani. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Latod, az ai okosabb nalad, de meg az sem eleg okos. Pl. az 5300rpm-et mar extrem magas fordulatszamnak kategorizalta... Na kb. ennyit er a kovetkeztetese is, egyszeruen tul hulye hozza, hogy ket ventillatort ossze tudjon hasonlitani. Raadasul sosem allitottam, hogy annyit kell tudnia, mint a lent emlitett deltanak, csak kertel egy peldat arra, hogy mi tud. Szoval ez egy implikalt csusztatas is a reszedrol, amit az AI nem vett eszre. Azt a reszet pedig tokeletesen bizonyitotta a peldam, hogy fizikailag nincs akadalya erosebb ventillatort kesziteni ebben a meretben.
Amúgy az összehasonlításod valóban sántít. Egy kis híján 20 wattot fogyasztó, szó szerint üvöltő cuccot hasonlítasz a cikk tárgyához, amit leginkább szerverekbe fognak rakni, mert füldugó nélkül nem lehet mellette megmaradni. 59 dB, lol. Még jó, hogy legalább a levegőt mozgatja, ha már megsüketít – nem csodálom, hogy még gumisarkok sem járnak hozzá, mert nem osztana vagy szorozna. Ilyet akkor akarnék a karnyújtásnyira lévő gépembe, amikor vesekövet. Ingyen sem, nemhogy pénzért. A bagollyal ellentétben.
A kettőben annyi a közös, hogy mindkettő ventilátor, de a célpiac nagyon más, és ez számít, mert más elvárásoknak kell megfelelni. A Noctuánál az adott hűtési teljesítmény mellett produkált zajszint eléggé kardinális kérdés, míg a Deltánál ez századrangú, de még az ezredet sem érdekli.
A Noctuának is van ipari vonala, ott már több értelme van hasonlítgatni azonos méretben:
NF-F12 industrialPPC-3000 PWM
109,89 cfm, 7,6 mm H₂O, 0-3000 rpm, 43,5 dB, 3,17 watt, IP52, 150 000 óra MTBFvs.
Delta THB1212B-AXHF
184,2 cfm, 22,83 mm H₂O, 5300 rpm, 59 dB, 19,2 watt, 70 000 óra MTBFÉrdemi összehasonlításhoz járassuk a Deltát is 3000-en. A gyorsabb motor nem nagy művészet, a kiegyensúlyozott végeredmény már annál inkább.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Reggie0
titán
Latod, az ai okosabb nalad, de meg az sem eleg okos. Pl. az 5300rpm-et mar extrem magas fordulatszamnak kategorizalta... Na kb. ennyit er a kovetkeztetese is, egyszeruen tul hulye hozza, hogy ket ventillatort ossze tudjon hasonlitani. Raadasul sosem allitottam, hogy annyit kell tudnia, mint a lent emlitett deltanak, csak kertel egy peldat arra, hogy mi tud. Szoval ez egy implikalt csusztatas is a reszedrol, amit az AI nem vett eszre. Azt a reszet pedig tokeletesen bizonyitotta a peldam, hogy fizikailag nincs akadalya erosebb ventillatort kesziteni ebben a meretben.
-
MrSealRD
veterán
-
Reggie0
titán
100 lóerő kevés... aztán ebbe lehet jönni kötekedni. Erre írtam neked, hogy attól függ mire... és milyen kontextusban. Nem kevés egyáltalán. Ha az a cél, hogy ezt adott fordulaton és adott zajszint mellett tudja, akkor nem kevés.
De nekem ez kicsit trollkodásnak kezd látszani, amit csinálsz. Félmondatokat dobsz be ami láthatóan vitatható és akkor ha elkezdjük részletesen kitárgyalni akkor meg megy a hablatyolás egy olyan ventilátorról ami 5000rpm felett működik 60dB zajszint mellett...
Köszi nekem ebből elég is volt. Ez egy jó venti...én legalább tapasztalatból le tudom írni.
Nem ment hablatyolas, kertek ra peldat. Javaslom olvasd el ujra a kommenteket. Itt te trollkodsz es kotekedsz vegtelenul anelkul, hogy egyaltalan tudnad mi volt a tema pontosan. Jobb is, hogy nem folytatod.
-
MrSealRD
veterán
100 lóerő kevés... aztán ebbe lehet jönni kötekedni. Erre írtam neked, hogy attól függ mire... és milyen kontextusban. Nem kevés egyáltalán. Ha az a cél, hogy ezt adott fordulaton és adott zajszint mellett tudja, akkor nem kevés.
De nekem ez kicsit trollkodásnak kezd látszani, amit csinálsz. Félmondatokat dobsz be ami láthatóan vitatható és akkor ha elkezdjük részletesen kitárgyalni akkor meg megy a hablatyolás egy olyan ventilátorról ami 5000rpm felett működik 60dB zajszint mellett...
Köszi nekem ebből elég is volt. Ez egy jó venti...én legalább tapasztalatból le tudom írni.
-
Reggie0
titán
Nem értelek. Megmondóskodni akarsz, egy olyan ventiláttorról, amit nem arra találtak ki amire te szerednéd. Van ilyen. A te igényeidnek más felel meg. Ettől ez még nem lesz rosszabb. Egyszerűen más prioritások mentén alakították ki. Asztali gépbe ami melletted van nem fogsz olyan Deltát rakni amit említettél. Senki nem rak bele ilyet, mert letépi dobhártyád a fejeddel együtt. Ebben mi az amivel nem értesz egyet?
Olvasd el az #1-et, hogy ertsd mit irtam. Aztan ebbe jott kotekedni mindenki, pedig teny. Miert kell tenyekbe belekotni?
"Senki nem rak bele ilyet, mert letépi dobhártyád a fejeddel együtt."
Amugy mar letezik fordulatszam szabalyozas is. -
MrSealRD
veterán
Nem értelek. Megmondóskodni akarsz, egy olyan ventiláttorról, amit nem arra találtak ki amire te szerednéd. Van ilyen. A te igényeidnek más felel meg. Ettől ez még nem lesz rosszabb. Egyszerűen más prioritások mentén alakították ki. Asztali gépbe ami melletted van nem fogsz olyan Deltát rakni amit említettél. Senki nem rak bele ilyet, mert letépi dobhártyád a fejeddel együtt. Ebben mi az amivel nem értesz egyet?
-
KAMELOT
titán
Sok és nagy szervereknél megéri.
Otthonra felesleges.
PC user esetén sima vízhűtés radikkal vagy komolyabb szinten kompresszor. -
Reggie0
titán
Az csak ilyen home-juzer hobort, nem veletlen, hogy komolyabb szinten nem bajlodnak vele. Tul sok hatranya van. De hamar komolyabban kell huteni, akkor inkabb fazisvaltasos, mint a viz, na az tenyleg komolyabb, csak sajnos jo draga.
-
Reggie0
titán
-
MrSealRD
veterán
Miert ulnek mellette? A vilag tele van ventillatorokkal, az ember se csak maga melle keres.
"A lapátgeometriája miatt ha azonos zajszintre húznánk mint a Noctuát, akkor drasztikusan csökkenne a légszállítása és a statikus nyomása is."
Ha marineninek kereke lenne es csilingelne, akkor o lenne a 4-6-os villamos.
"Azt pedig csak érintőlegesen említem meg, hogy a gépház belső elrendezése és az egész hűtés mint rendszer kialakítása is számít... és az egésznek a fő kérdése, hogy ki mire hangolja. "
Kezdesz rajonni
Van ahova kell a nagyteljesitmenyu venti. Kar, hogy oda nem gyart a noctua. Ennyi.De nem én kezdtem olyan versenyszámba benevezni, ami nem profilja ennek a ventinek. Ez nem a te Deltád ellenében készült. Cserébe gyengének nevezted. Nem gyenge, csak almát körtével próbáltál hasonlítani.
-
KAMELOT
titán
Miert ulnek mellette? A vilag tele van ventillatorokkal, az ember se csak maga melle keres.
"A lapátgeometriája miatt ha azonos zajszintre húznánk mint a Noctuát, akkor drasztikusan csökkenne a légszállítása és a statikus nyomása is."
"Azt pedig csak érintőlegesen említem meg, hogy a gépház belső elrendezése és az egész hűtés mint rendszer kialakítása is számít... és az egésznek a fő kérdése, hogy ki mire hangolja. "
Kezdesz rajonni
Van ahova kell a nagyteljesitmenyu venti. Kar, hogy oda nem gyart a noctua. Ennyi.Szerintem ha rendesen akarunk valamit hűteni, akkor vizet kell tenni
-
Reggie0
titán
Ezek szerint te egy 60dB-s ventilátor mellett ülsz?!
Ez a Delta kutyagumit nem ér lakossági környezetben. A lapátgeometriája miatt ha azonos zajszintre húznánk mint a Noctuát, akkor drasztikusan csökkenne a légszállítása és a statikus nyomása is.
Oké, hogy 5300-as fordulaton felvisz a Holdra...de nem is rakod be abba a gépházba ami mellett ott ülsz.Azt pedig csak érintőlegesen említem meg, hogy a gépház belső elrendezése és az egész hűtés mint rendszer kialakítása is számít... és az egésznek a fő kérdése, hogy ki mire hangolja. De a Delta venti amit leírtál... hát ez kb olyan, hogy b.sszunk bele egy V10-et a II-es Golfba...aztán utánunk a vízözön...
Kezdesz rajonni
Van ahova kell a nagyteljesitmenyu venti. Kar, hogy oda nem gyart a noctua. Ennyi. -
MrSealRD
veterán
Ezek szerint te egy 60dB-s ventilátor mellett ülsz?!
Ez a Delta kutyagumit nem ér lakossági környezetben. A lapátgeometriája miatt ha azonos zajszintre húznánk mint a Noctuát, akkor drasztikusan csökkenne a légszállítása és a statikus nyomása is.
Oké, hogy 5300-as fordulaton felvisz a Holdra...de nem is rakod be abba a gépházba ami mellett ott ülsz.Azt pedig csak érintőlegesen említem meg, hogy a gépház belső elrendezése és az egész hűtés mint rendszer kialakítása is számít... és az egésznek a fő kérdése, hogy ki mire hangolja. De a Delta venti amit leírtál... hát ez kb olyan, hogy b.sszunk bele egy V10-et a II-es Golfba...aztán utánunk a vízözön...
-
wasd.hu
senior tag
-
KAMELOT
titán
Be quiet pure wingsei fele ennyibe kerulnek es jo minoseguek. Lehet nincs a dobozba mindenfele felesleges kacat, de halk, jo statikis nyomas es normalisan nez ki. Mit kellene meg egy hazventillatornak tudnia?
De a cpu leghutoim is tobb mint egy evtizede szinte bq kizalorag.
A bq hazak viszont nem tetszenek.
Lian Li wireless ventijei gusztusosak videok alapjan, de az se olcso.
Nálam meg 10 évig csak CM ventik mentek.
Előző házamban Arien Red Wings ventik mentek évekig.Balázs Z.: Azért mert nem ismered a Lian Li ventiket, nem azt jelenti hogy xar. Olvass utánuk.
-
Joci10
őstag
Utolsó reakcióm (ez sem volt tervben, mert azt hittem, az elsővel elérem, hogy aki érti, az érti).
Újra: az ízlésben nem vitázom. Van, akinek a felfújt ajkú és mellű nők tetszenek, de van, akinek meg nem. És nem annak lesz igaza, aki hangosabban, erősebben, többet mondja, ami a sajátja.
Teljesítményről meg egyesek egyik pillanatban még azt mondják, hogy közepes, a másikban meg már gyengének titulálják (lásd pl. az előttem szólót, aki #27-ben még más véleménnyel volt, mint most már #38-ban). Nem azért, mert tényleg ennyire sz@rok lennének, hanem mert a saját ízlésüket belevitték a vitába, és ezt 'bizonyítandó' degradálják a termékeket.
Ettől függetlenül nem, nálam sem a legjobb a Noctua. De ha kellene ventit/ventis hűtőt néznem, akkor a Thermalright és a Be quiet! után (nálam ezek az etalonok) a Noctuát inkább megnézném harmadik lehetőségként, mint bármi mást (pl. a Lian Li-t). De ez meg én vagyok. -
Reggie0
titán
-
ggbuffon1897
őstag
Be quiet pure wingsei fele ennyibe kerulnek es jo minoseguek. Lehet nincs a dobozba mindenfele felesleges kacat, de halk, jo statikis nyomas es normalisan nez ki. Mit kellene meg egy hazventillatornak tudnia?
De a cpu leghutoim is tobb mint egy evtizede szinte bq kizalorag.
A bq hazak viszont nem tetszenek.
Lian Li wireless ventijei gusztusosak videok alapjan, de az se olcso.
-
Balázs Z.
aktív tag
Lian Lit már csak a neve miatt sem vennék soha, pedig jó házakat csinálnak.
-
Balázs Z.
aktív tag
-
wasd.hu
senior tag
-
KAMELOT
titán
20 évet szopkorásztam végig a sok trash ventilátorral, amióta Noctuát veszek, kisimult az arcom. A színét egyébként magasról szarom le, a szerelésen kívül sosem látom, hála istennek.
Aki a 25 éves faberakásos mercit csúnyának tartja, azzal nincs közös halmazunk ízlés terén. (Ami nem baj, az már inkább, amit mostanában autóbelső-design néven próbálnak eladni).
BQ vagy Lian Li ventik jobbak mint ez a Noctoua.
-
MrSealRD
veterán
És mi az ami karakteriszitkában megveri... tehát légszállítás, statikus nyomás és zajszint háromszögben?
-
wasd.hu
senior tag
20 évet szopkorásztam végig a sok trash ventilátorral, amióta Noctuát veszek, kisimult az arcom. A színét egyébként magasról szarom le, a szerelésen kívül sosem látom, hála istennek.
Aki a 25 éves faberakásos mercit csúnyának tartja, azzal nincs közös halmazunk ízlés terén. (Ami nem baj, az már inkább, amit mostanában autóbelső-design néven próbálnak eladni).
Faberakás annyira nem adja, főleg a szakadt mercsó verzsön, de a többiben nincs köztünk vita. Ráadásul vannak szériák ami tényleg nagyon jól bevállt
-
Balázs Z.
aktív tag
-
CptAdamica
nagyúr
Tavaly a 14 centisből vettem 4 darabot, azokkal teljesen elégedett vagyok, vicces hogy azóta csak alsó gyári venti nyik-nyik hangját hallom. Viszont ezekkel az új 12-es ventikkel lesz egységes végre a konfig!
-
KAMELOT
titán
Most komolyan: ízlésről vitatkoztok?

(Ha érdekel valakit, akkor számomra meg a folyamatosan egyen fehér vagy fekete unalmas. A Noctua barnájával semmi bajom, végre valami, ami kitűnik a sok egyenszín közül.)
Egyébként érzek máshol kicsit többet is, mint ízlés kérdést - inkább egy kis gyártói ellenérzést (vagy enyhe utálatot). De hát ez van.Vannak jobb ventik olcsóbban és az RGB ventivel meg tudsz színeket állítani

Fosbarna sehova sem jó, max aki faberakásos gépet akar magának. -
Reggie0
titán

(Ha érdekel valakit, akkor számomra meg a folyamatosan egyen fehér vagy fekete unalmas. A Noctua barnájával semmi bajom, végre valami, ami kitűnik a sok egyenszín közül.)
Egyébként érzek máshol kicsit többet is, mint ízlés kérdést - inkább egy kis gyártói ellenérzést (vagy enyhe utálatot). De hát ez van.Engem igazan az zavar, hogy noctua nem ad eros ventit, csak kozepeseket vagy gyengeket. Amugy van jopar noctua ventim is, de oda nem tudok venni, ahol teljesitmeny vagy tartalek kell.
-
Joci10
őstag

Egyébként érzek máshol kicsit többet is, mint ízlés kérdést - inkább egy kis gyártói ellenérzést (vagy enyhe utálatot). De hát ez van. -
Reggie0
titán
Értem. Tehát a teljesen utilitárius az szép, még akkor is, ha az előlapján vízesésszerűen, középvonal mentén tükrözve tobzódnak a perforációk, ami meg az ízlésesen összehangolt vizuális nyelvre is koncentrál, az egy szakadvány.
Elég sótlan. Mondom ezt úgy, szeretem a munkaállomásokat, rackmount rendszereket és retró kockákat. Az RGB-s, üveghegyes blinget meg nagyon nem.
A RISC-V architektúrás SGI workstatiönök szépek?
Nem, azok max giccsesek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Értem. Tehát a teljesen utilitárius az szép, még akkor is, ha az előlapján vízesésszerűen, középvonal mentén tükrözve tobzódnak a perforációk, ami meg az ízlésesen összehangolt vizuális nyelvre is koncentrál, az egy szakadvány.
Elég sótlan. Mondom ezt úgy, szeretem a munkaállomásokat, rackmount rendszereket és retró kockákat. Az RGB-s, üveghegyes blinget meg nagyon nem.
A RISC-V architektúrás SGI workstatiönök szépek?
-
Reggie0
titán
-
- = Zk = -
félisten
ne baxxunk már szekéren....
2009-es a HAF 932 Amd Dragon Edition házam
kicsit szögeltem rajta, hogy beférjen a 4080S, de... megoldottam.. egyébiránt én az NZXT 360as AiO ventik (3db) keresek valami elfogadható, fekete 6db 120as ventit... van felhozatal, na... Vardar ventijeim meg dobozukban porosodnak évek óta...
ki találtam ezt anno, na -
tray86
tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Reggie0
titán
-
PTM
senior tag
-
himpike
aktív tag
Nincs jó tapasztalatom.. pár évet álltak dobozban, már nem emlékszem melyik és mikor eladtam elkezdtek pár nap után nyikorogni. Kiszáradhatott a csapágy vagy a fene tudja.. 12 centis ház ventik voltak és 4 darab, rohadt vagyok visszakeresni hogy milyen..
A nagyobb CPU hűtőiket meg merném venni, azokból sokat elszereltünk gond nélkül. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
KAMELOT
titán
Erről írtam, hogy ronda. Nekem nem tetszik ilyen faberakásos kinézet.
Full fekete vagy full fehér. Esetleg fekete arany/ezüst kombó.
Aláríom, van akinek ez jön be!sasNAXO: Úgy néz ki mint egy levágott fadarab

-
Reggie0
titán
-
sasNAXO
aktív tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
KAMELOT
titán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Miert jon ra firmware v masmilyen sw update? Vagy milyen support?

Erosen tularazott sz*rok maradjunk annyiban. Voltak noctua hazventijeim nem dobtam le toluk a lancot, foleg zajszintben. Arcticot nem merem, nem azert mert ne birnam oket,hanem mert sok panasz van a minosegre es lusta vagyok ujrarakni oket ha vmelyik kerepel stb. Igy a ketto kozotti (arban) bq ventiket hajtok joideje (van amit mar 6 eve) Halk is, jo is.
Az alap barnasfos szinezettol meg engem speciel kiraz a hideg. Mindezt ugy h szeretem a barnat mint szint.
"Vagy milyen support?"
Az a példás fajta, amiről a cég közismert. Felmerülő probléma esetén segítőkészség, hozzáértés és ügyintézés. Meg az, hogy pl. processzorhűtő esetén 15 év múltán is jár ingyenesen a korábban nyilvánvaló okokból nem támogatott foglalathoz való, frissen elkészített szerelék. Ez is benne van az árban.

Rofl. Te maradhatsz annyiban, én biztos nem fogok. Nekem is van, háromféle is (CPU-hűtővel együtt négyféle), és az elmúlt 6,5 évben maximális elégedettség effektíve 24/7 üzem mellett. Úgyhogy ezek után is csak a bagoly.
A hivatalos dokumentáció/honlap utolsó kis mütyürig/technológiáig való visszakereshetősége a kőkorszakig visszamenőleg csak hab a tortán. Minden cégnek így kellene ezt csinálni, de olyan ritka jelenség, mint a fehér holló. Hirtelen csak a Shuttle jut eszembe, aki még ilyen.
-
Reggie0
titán

Erosen tularazott sz*rok maradjunk annyiban. Voltak noctua hazventijeim nem dobtam le toluk a lancot, foleg zajszintben. Arcticot nem merem, nem azert mert ne birnam oket,hanem mert sok panasz van a minosegre es lusta vagyok ujrarakni oket ha vmelyik kerepel stb. Igy a ketto kozotti (arban) bq ventiket hajtok joideje (van amit mar 6 eve) Halk is, jo is.
Az alap barnasfos szinezettol meg engem speciel kiraz a hideg. Mindezt ugy h szeretem a barnat mint szint.
Beadhatod centirozni

-
ggbuffon1897
őstag

-
Reggie0
titán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Reggie0
titán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
KAMELOT
titán
Valami dizájnt is kapott!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Reggie0
titán
100m3/ora azert nem valami combos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Medence topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Microsoft Rewards
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 64GB Black - 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4902, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 256GB SSD kézikonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 2000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar GEN V!!! SK Hynix 2048GB PCB01 kb. 14GB/s / 12GB/s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

ki találtam ezt anno, na