Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cafissimo Pure gépet adtak pár hónapja 3x8 kapszula mellé, úgy nagyon megérte, igaz 1 kapszula kb. 100 Ft, de nyilván nem egy gagyi minőség (igaz én nem iszok kávét)
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Most vettem 300e forintos kavegepet, mert másfél ev utan olcsóbb, mint a Nespresso. A minoseget meg hagyjuk is.
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Azért ezt a kapszulásdit hagyjuk, annál már csak a pad szörnyűbb.
Nekem is Delonghim van amúgy, és én is elégedett vagyok vele (bár a nyomáskiegyenlítős kupakot már ragasztani kellett ipari kétkomponensű ragasztóval, mert az megadta magát), de én is elkezdtem lassacskán nézelődni valami komolyabb gép felé. Ami visszatart, hogy az igazán jó, drága gépek borzasztóan karbantartásigényesek, cserébe gyakran adják be a kulcsot, és mocskos drága a javítás, szemben mondjuk a mostani Delonghimmal, ami van már 10 éves, de legalább még kétszer ennyi benne van szerintem komolyabb hiba nélkül (mégis mi romlana el benne???).
p
-
szőröscica
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szerintem Nespresso. Sokféle kávé van hozzá, 100-130 forintra jön ki egy adag, elég jó minőségű.
A kávéfanatikusok biztosan megköpködnek ezért, ettől függetlenül ha csak szimplán egy finom, könnyen elkészíthető kávét szeretnél, akkor jobb nincsen szerintem.
Elég olcsók a gépek, és gyakran van olyan akció, hogy kapsz egy 10 ezer forintos kávékupont hozzá, abból azért meg veszel 8-10 doboz (10 kapszula / doboz) kávét. Kevés helyet is foglal. Nekem egy alap Delonghi főzőm van hozzá, fater egy profibb Krupsot hajt, nagyon szeretjük.
Következő szint egy Jura gép lenne szerintem (anyának az van, Jura F50, felújítva vettük 100 rugó körül), de az már más kategória mind árban, mind méretben, mind karbantartási igényben.
Btw, beköltözött a XVII. került családi házas övezetébe is a Digi, így mától a moslék telekom helyett a tv-ig optikai kábel jön, és 100 megabittel töltök lefelé. Ráadásul olcsóbban mint eddig.

-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Maga a témafelvetés engem is érdekel, talán még kevesebb kávéra (mondjuk heti 5-10) milyen gépet lehet érdemes venni otthonra? Ha lehet, ne legyen fél köbméter.

-
FehérHolló
veterán
Egy ~2000 kávét lefőzött Saeco Incanto De Luxe S-Class SUP 021 YBDR ér mondjuk 36k-t?
Ismerőstől, rendesen karban tartva.
Otthon használnám napi max 4 kávéra.Teljesen sügér vagyok a témában.

-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Akkor ne nézd..!

Szerintem elég kifinomult humort tol a csávó már 14 éve, kiemelkedik a magyar mezőnyből, én szeretem. -
válasz
fokukac
üzenetére
Számomra Bődöcs nagyon nem adja, unalmas, és egyáltalán,lán nem poénos, csak simán adja tájszólással a parasztot.
Ui.: Az nem tudom mennyire természetes dolog, hogy meghirdettem HA-n egy 2Tb-os HDD-t, erre írt egy jelentkező hogy vinné, így le is beszéltünk egy időpontot, úgy igazítottam a napomat, és azóta nem lehet elérni. Természetesen a találkozó sem jött létre, PH-ra se lépett fel, egyszerűen "eltűnt".
-
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Mert nem tudjak ,hogy a "Tisztelt Igazgato ur" doski a common share konyvtar ISO almappaba van lementve.

-
bobsys
veterán
Hiaba hetfo, azert reggel fel otkor meg a repteren sincsenek sokan.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
gulyás csárda egész okés vót

-
concret_hp
addikt
velencei tónál tudtpk valami jó kajáldát? holnap ha nem lesz sz@r idő, még lemegyünk 1 körre

-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Zabar lesz a nyerő, hidd el...

Nálunk a hőmérő az erkélyen 7 fokot mutatott, autót elfelejtettem nézni, de általában a miénkhez képest 3 a különbség, tehát kb. 4 fok lehetett 7:15 körül a városban.
A lakásban egyébként még kellemes a légkör, mert már alacsony a nap, délután végig besüt, tehát 26-ra simán felmegy, és reggelre se hűl 23 alá. Szóval még most álmát alussza az A/C gomb. De majd ha már jönnek ezek a hetekig tartó szürke, naphiányos borult, ködös, sötét napok, na akkor nem lesz mit tenni. De várom már azt...
Amúgy kemény voltam. Kedden reggel 15 fok volt, simán pólóban farmerban mentem a garázsba, ami 10 perc séta. Szerdán reggel 13 fok volt, a ruházatom hasonló, ekkor már kicsit megnéztek pólóban, de még nem éreztem kellemetlennek. Na tegnap már a 7-8 fokban felvettem a pulóvert...
-
-
tildy
nagyúr
Na a 4 evig fejlesztett projektemet kinyirtak, nem birtunka nagy elefanttal

Egyebkent kiderult kb csak akkor van eselyem itt fizuemelesre, ha mas statuszba kerulok, ugyhogy masodik geyrek ide vagy oda, de azt hiszem kenytelen vagyok valtani. Valahogy majd lesz, ugy meg nem votl , hogy ne lett volna sehogy. Lehet nem nezik jo szemmel, ha a kov. munkahelyrol ellepek szulni, de 1. addig belefogok adni apait anyait, 2. egy kicsit sziven utott , hogy enem ertekeltek a faradozasaim itt, de ez nem jelenti azt, hogy mashol ne viselnem a szivemen a projektet. Ha ennek ellenere megse vennenek vissza majd maternityrol, akkor talan jobb is ha ugy alakul.Mar csak az a kerdes, hogy kontraktor melo vagy permanent ( esetleg valamis tartupnal) . Kontraktor melo eseten a fenti problema nincs, x idore vannak projektek. Utana a maternityt kibekkelem abbol a keves "gyesbol" amit adnak, aztan meglatjuk.
Mindenesetre elorelepes itt nincs, megfelelo legkor sincs. not good....
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Magán egészségpénztár (lehet cafetériára is) és azzal szerződött magán doki/kórház/labor?
Én a náluk voltam+vagyok és eddig meg vagyok velük elégedve.
EQMontoya: Besokalltam a vendégszeretetből, ráadásul a határellenőrzés heti 2-4 órával megnövelte az utazási időm, és így alig maradt hasznos idő a magánéletemre.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem is tudtam, hogy Bécs a Vajdaságban van

-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
olyan jellegűre gondoltam, hogy ha valami bajom van, felhívom, ad időpontot (nem 3 hónap múlvára), odamegyek, várok 3
órátpercet, megvizsgál, elmondja mi van kész vagyunk (és nem basztam el fél napot egy 3 soros szövegért). nem tudom, hogyan hívják ezt, lehet hogy nem is biztosítás
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nálunk a szomszéd vajda lekenyerezése a leghasznosabb egészség- és életbiztosítás.
Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsó'ja ki.
De van valami különös oka, hogy ~30 évesen egészségbiztosításon töröd a fejed, és nem mondjuk balesetbiztosításon? (Ez hasznos info a segítőképesebb népnek is.)
-
concret_hp
addikt
egészségbiztosításos témáról volt itt már szó, valami összefoglaló írás van róla valahol? milyen szolgáltatókat érdemes megnézni meg ilyesmik?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
ilyen drágának gondolsz? de drága vagy...

-
49 m2, Duna-parti, panorámás panel, drágán... ez az, ami érdekel?

Az összes szomszédok miatti sirámom a topicban visszaolvasható
Lortech: nyilván ő kb. az 50. ügynök, aki hívott, de eddig szimplán egy fél perces kellemetlenségként tekintettem rájuk, igazán még egyik sem idegesített fel.... Nyilván jó fej vagyok, igen, ezen is változtatni kéne, persze (végül is, miért kell szabadkoznom, ha nem akarok valakivel szerződni? nem és kész)
-
Lortech
addikt
-
Az előbb hívott egy ingatlanos köcsög, és úgy felb*szta az agyam, hogy ráraktam a telefont...
Az egy dolog, hogy oda van írva, hogy ügynök ne hívjon, és ő mégis felhív, de stílusában ez a csávó mindent vitt. Miután diplomatikusan elmondtam, hogy nem szeretnék közvetítővel dolgozni, elkezdett kioktani, hogy miért, majd mondtam, hogy lehet, hogy nincs ügyfélköröm, de ugyanúgy elérem ugyanazokat a hirdetési csatornákat, és így eggyel kevesebb emberrel kell időpontot egyeztetnem. Erre elkezdett agresszívan magyarázni, hogy "maga szerint hol adnak el több paradicsomot, ahol ki van írva, hogy paradicsomot árulnak vagy (...)"
Asszem itt búcsúztam el tőle. És a legszebb, hogy ezeket az embereket az pöccenti be a legjobban, ha nem veszed fel a stílusukat, hanem udvarias vagy; mondtam, hogy köszönöm a hívását, erre annyit mondott még, hogy "hátteztnemhiszemel!" és gondolom, folytatta is magában
De most komolyan, valaki tényleg azt képzeli, hogy ha majd kiabál valakivel, az majd üzletet köt vele?Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak. Na mindegy, ezt le kellett írnom valahova. Már meglett amúgy a csávó a neten, most gondolkozom, hogy írjak-e neki és a főnökének pár kedves szót, vagy hagyjam a pics*ba...
-
gaborbol
őstag
Ez egy eredeti full Windows 10, vagy egy W7/W8 "free upgrade" to W10?
Szerintem nincs kobe vesett szam, viszont az alaplap+proci csere alapesetben komplett gepcserenek minosul tehat elmeletileg uj licensz. Nem irok regenyt attol fugoen, hogy mi a valasz a fenti kerdesre, onnan tobb megoldas is letezik.
Gyakorlatilag, ha az automatikus aktivalas nem mukodik , akkor a telefonos aktivalas es:
vagy a windows activation app vagy kapcsolja a kezelot menu, es onnan mindig beaktivalodik. -
lenox
veterán
Valaki nem windows 10 szakerto veletlenul? Ez lenne a kerdesem:
https://prohardver.hu/tema/windows_9_kodnev_threshold/hsz_47893-47893.html
-
EQMontoya
veterán
Napi captcha:

-
válasz
gaborbol
üzenetére
Pont jó lenne, csak nem hibás USB porttal. Bár a Lenovo Think... gépeivel az utóbbi pár évben nincs túl jó tapasztalatom, így menthetetlenül Dell-es vagyok, több Latitude után, ismert NBD-s ügyfélként elégedett vagyok az üzleti felhasználásra szánt termékeikkel.
#54847 fokukac: Meghajlana az az Ultrabook.
-
válasz
Viszlát
üzenetére
nekünk is ilyen van, Herman Miller, pont így néz ki.
Viszont nem kedvelem, főként az ülőlap miatt, szvsz jobb stabil alapokon ülni, mert ez a szar hullámzik a seggem alatt...És nyomja a tökömet. és nem lehet rajta törökülésben ülni...
Ui. most nézem, hogy 1000 dollár ez a csoda, amin ülök???
és nekem ez se jó... tipikus 
-
bobsys
veterán
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Az asztalom nagyapámhoz passzolt a jó öreg szocializmusban, mikor beszerezte az irodájába.
72cm magasan van az asztallap, én pedig 45 cm magasan ülök a széken.
Nem süppedne be túlságosan, vagy lenne ehhez megfelelő labda? -
-
gaborbol
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
En pont egy ilyet vettem par honapja TV-s gepnek $78 dollarert.
[link]
Kapott egy SSD-t es koszoni jol van.Bobsys:
Amit lattam ugyfeleknel az az, hogy "nincs szek". Vagy az asztal magassaga allithato, vagy a regi asztalra tettek egy rugos magasito amit csak meghuz es allva lehet dolgozni az asztal elott.
Van ugyfel, ahol rendes futo-gyaloglo pad van fixen az iroasztal alatt.Ezeket lattam megjelenni tobb ugyfelnel is aztan par honap alatt el is tuntek, nem tudom miert.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Az rendben van, de ennyi időt eltölteni rajta, nincs hát vagy kartámasz, nem igazán tudom elképzelni a kényelmes opciót. Valamint talán méretben kevés lenne a magasság az asztalomhoz.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A regi ceges asztali gepem egy teljes meretu gep, midi toronnyal, 460x460x150 mm-es befoglalo meretekkel.
Az uj meg ez
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
Úgy képzeld el, mint egy kurtanagy labda, merthogy semmi többről nincs szó. Bármelyik normális sportboltban találsz ilyet, nem egy nagy összeg (persze sznobizmusból el lehet erre is költeni egy kisebb vagyont is), és az ülésen kívül még egy csomó mindenre jó.
A kicsi számítógép témához még annyit, hogy nem USSF, hanem USFF (ultra small form factor), és remek dolog, főleg hogy manapság már egyrészt kisebbek, másrészt direkt otthoni, nappaliban is normálisan kinéző verziók is vannak, és aki nem legózni akar (mind hardver, mind szoftver terén), meg utána folyamatosan szívni, hogy ez nem megy, az nem megy (tudom, akinek ilyenje van, annak minden megy, sőt, minden IS), hanem egy kész, előregyártott, előretelepített, sok év garanciás dolog megér némi extra pénzt, annak ideális választás.
p
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerencsére engem vissza se hívtak egyik munkahelyről se, ahova jelentkeztem a műszaki informatikus&elektronikai technikus papírokkal megtűzött cv-vel, pedig tudtommal nem csak az egyetem dob ki informatikusokat

Nem vártam csodát, csak azért ne feledjük, hogy annyira a multik hr részlegén nem törik magukat.
Tapasztalat kell nagyjából mindenhova. -
válasz
szőröscica
üzenetére
Ezt kifejtenéd, hogy is néz ki? Szívesebben ülnék én is valami kényelmesebben, ha gép előtt vagyok például, ez pedig elég mókás megoldásnak tűnik.
(#54835) fokukac
Olcsó, specifikus feladatkörben tapasztalt informatikusból van hiány. Ez a tipikus Három opcióból válasszon kettőt hirtelen, de a cégek mindhármat akarják...
-
válasz
fokukac
üzenetére
13 év alatt azért elég sok minden változik az Info világában, pl. floppy az biza nincs, de lassan már CD-DVD páros is kezd feledésbe merülni, mert ott a pendrive. Röhej ez a könyv, ebből tanulni, ez nem Történelem, hogy mi volt, hanem a mai világot kellene minél jobban mutatnia.
UI: Nem beszélve a programokról
-
bobsys
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Labda vam itthon is, de en szeretnek egy szeket. Korbeautozom a kornyeket a heten benezek par butoruzletbe, meg van valami hasznalt irodabutoros is a kornyeken.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ebből nagyjából a "több weblap párhuzamos futtatása" és az "office" igényekre kompromisszumos a dolog Pi-vel/Amlogic boxszal.
"Régi játékok" - ha PC-sek és nem régi, emulátorral futtatható konzolosak, akkor az nem megoldható velük.
Mondjuk ezekre az igényekre meg egy Bay Trail-es mini PC kiváló lenne.
-
Raspberry Pi-n én is filóztam sokáig, Amlogic-ot nem ismerem, de ha olcsóért a lent felsorolt dolgokat végrehajtom vele, akkor tökéletes lenne:
- Régebbi játékok, kontrollerrel.
- Filmek, esetleg HD-ban.
- YT videók HD/fHD-ban.
- Office.
- Kis fogyasztás, külső tápegység.
- Több weblap párhuzamos futtatása.
- Passzív, vagy ultra halk hűtés (moddolhatóság).Végül is mindent összevetve, talán egy ilyen kis USSF gép lenne számomra ideális, egyedül a passzív hűtést kell megoldanom, és már frankó kis ketyere lesz.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nálam erre Raspberry Pi 2 volt, most meg egy Amlogic S905-ös kínai "TV-box" van.
-
A cég beszerzett jó pár darab USSF Dell Optiplex 3020-as gépet, amik annyira bejöttek hogy egy Micro beszerzésén én is filózom. Nagyon okos kis kütyük, TV alá, konzol helyett, filmezni, netezni mást el sem tudok képzelni.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Van egy konyvelo ceg tulaj ugyfelem, mindenbol a legjobbat akarja. $3800 dodo volt az elozo szeke.
Mondom neki mennyi? Hja, van, hogy 10-14 orakat ulok benne nana,hogy a legjobbat veszem belole.
Naluk a volt cegnel $1100 dollaros szekek voltak amit egy csodbement cegtol vettek par honaposan $600-ert? -
bobsys
veterán
Szetesoben van a mostani szekem es elmentem korulnezni valami jo iroda szekert. Tenlyeg $350+ egy jo szek amiben 8 orat el lehet ulni? Fel le allithato, a hattamla kulon tud dolni (illetve lehet rogziteni ha ugy tetszik) valamint az ulolap is allithato, hogy mennyire legyen messze a tamlatol.
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Kuplungozni Sydneyben utaltam meg, de rettenesen. 20 kilomter, 2-3 ora alatt. Minden reggel es este fel even at.
-
MaciG
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Köszi

Napközben ritkán vagyunk otthon, ha igen akkor általában konyha, vagy nappaliban a gép előtt, de főleg a kertben (kerti munka, stb.)Padlófűtes lenne mindemhol csak nem tudom a kazán mehet e a fürdőbe, mert a fürdő relatíve nagy. (kombi kazán, az adná a meleg vizet is)
-
BlacKSouL
addikt
2 megjegyzés:
A vízvezeték- és csatornarendszer elemei minél jobban összevontak, annál kevesebb velük a gond, elméletileg. Vagyis ha minden vizesblokk-elem, mosdókagyló, zuhanyzó, wc, konyhai csap külön falra, sarokba, stb esik, annál hosszabb, és annál bonyolultabb vezetékrendszert kell kiépíteni, és esetleg karbantartani. Nem beszélve nyomásesésekről, csatorna lefolyásról, stb.
Illetve el kell dönteni, hogy a napközbeni tartózkodás inkább a nappaliban, vagy inkább a szobákban lesz, mert ha a nappaliban, akkor azt érdemes külső főfalra tenni, akár sarokba, két oldalról is ablakozva. A komfort szempontjából pedig érdemes a hálókat beljebb tenni, ahol esetleg télen a hidegtől jobban védett, ha nem külső falnál van.
Én most hirtelen ennyit vettem észre egy fél perc alatt.
A fentiek praktikusan: a szoba1-et megcserélném a nappalival, a fürdő vizes elemeit pedig legalább a wc-vel közös falszakaszra tenném, ha a konyhával esetleg nem is. -
MaciG
addikt
Mivel nem találtam erre külön topikot, így gondoltam megkérdezem itt.

Közeljövőben szeretnék építtetni egy ~70nm-es házat. A lényeg hogy a kicsi alapterület ellenére minél praktikusabb legyen. Terveztem is egyet, szerintetek milyen lett? Mi lehet bennn a buktató amit esetleg nem vettem észre?
(Annyi módosítással, hogy a nagyobb "fedett terasz" az nyitott lesz, mert különben a nappali nem kap elég fényt.)
-
BlacKSouL
addikt
Na. Egyre jobban tetszik, egyre kevésbé érzem hangosnak, még megvárom hogy lefussa a maga 1000 km-ét, és kinyomom az eco módot
5000-nél van a piros.
Egyébként tényleg, megdöbbentően csendes, sima járású. Az előzőhöz képest különösen.Megtaláltam a startstop kikapcsolóját, ki is próbáltam, de valóban, mivel üresbe kell tenni, kuplungot felengedni, és kéziféknek nem lehet behúzva lenni, hogy leálljon, ezért ezek kombinációjával is lehet őt kényszeríteni. Tök vicces egyébként szerintem, hogy a hazaúton 14 km alatt kb. 5 olyan pont, szituáció van, amikor szinte biztos leáll, de amikor beállok a mélygarázsba, és behúzom a kéziféket, kiteszem üresbe, felengedem, akkor tankkiürülésig ketyegne

-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
"a korforgalomhoz erve leallt ha epp meg kellett allnom de nem lehetett becsusszanni ha meg jott valaki, mert mire beindult mar keso volt."
Ez szerencsére nem automata, csak akkor áll le, ha üresbe teszed az autót, és felengeded a kuplungot. Azért a forgalmi szituációk jelentős részében kiszámítható, hogy mikor érsz a lámpához (ismert környéken eleve kifigyelhető, hogy melyik irány után melyik másik jön, de amúgy is van egy logikája - kis íven ha a gyalogos zöldet kap, szinte biztos, hogy pár sec múlva nekem is zöldre vált, meg ilyenek). A gond inkább a dugóban araszolással van, de a Miniben is ott a gomb a sebváltó előtt, amivel kikapcsolható a rendszer, ugye egy furgon mögött kevés rálátásod van a forgalomra, teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor indulsz el, vagy állsz meg.
A kuplung nyomva tartásából meg nem szoktam gondot csinálni, előbb-utóbb úgyis el fog kopni, a Miniben most van valami 79k km, abból én 16k-t tettem bele, szóval szerintem még elmegy pár évet, mielőtt cserés lesz, akkor meg cseréljük, nagy ügy. Hasonló okokból a féket is szoktam nyomni, ha lassítanom kell, és a kerekeket is pörgetem, ha haladni akarok (gumit is cserélek rajta legkésőbb 4-5 évente, vagy előbb, ha elkopnak), sőt az ablaktörlőt is használom, ha vizes az ablak. Az autó már csak ilyen, tele van kopó- és fogyóalkatrészekkel, amiket eszetlenül lehet persze gyilkolni, de a normális vezetési stílus és az extrém spórolós között egy minimális élettartamhosszabbításért cserébe akkora szakadék van kényelemben, illetve figyelem- és időráfordításban, hogy ki van zárva, hogy én ilyennel foglalkozzak.
p
-
-
BlacKSouL
addikt
Nekem anno 2003 környékén a dzsumbuj volt nagy élmény, vagyis inkább nagy benyomás. De úgy is mentünk arra, hogy megnézzük miért is híres az a környék. Fura, de itt nálunk a Zöldfa út hasonló, ezért nem volt annyira megdöbbentő, de kicsit mégis érdekesnek tartottuk a nagy pesti dzsumbuj meglátogatását. Azóta meg ugye már hivatalosan ez nincs, fizikailag nem tudom most mi van ott.
Egy időben még a mi dzsumbujunk alatti utcába jártam hmm.. bizonyos okokból
, és kicsit féltem ott parkolni, de a legnagyobb károm az volt mikor a résre engedett ablakon beesett az ülésre az eső. 
Pedig mikor arra jártunk az oktatómmal autot vezetni tanulni, mondta hogy ne nagyon lassítsak, de meg pláne ne álljak, mert nem lesz kerék. -
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Az ilyen hozzáállás miatt lovagol a pokolba a hanyatló Nyugat konzumerista társadalma.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Sok idiótaságot összehozott az ipar, amit az emberek vettek, mert menő, csak igazából használhatatlan bármire.
Ilyen pl. a mobilos iparágban látható kijelzőméret-háború, aminek a végeredménye az lett, hogy használhatatlan méretű (5.5+) csúcsmobilok vannak, kisebb méretben pedig csak középkategóriás hardvert kapsz. Hurrá.
Ugyanez igaz a suvokra is, igazából országúti/város közlekedésre feleslegesen magasak/nagyok, terepjárásra pedig alkalmatlanok, de valamiért mégis veszik őket... -
válasz
EQMontoya
üzenetére
Pedig ott kevésbé van jelentősége - bár mondjuk profi fotószerkesztésél lehet, hiszen a DLSR-ek 3:2 arányú képeket lőnek.
Az a legjobb amúgy, hogy már az emberek is 16:9-es fotókat lőnek a mobiljukon, ami külön vicces, amikor a 16:9-es állóképet nézik a 16:9-es fekvő monitoron vagy a tévén...
Néha úgy érzem, teljesen idióta irányba megy a világ, de tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De kis korkulonbseget tervezunk, ergo nincs sok idom
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondom neki mennyi? Hja, van, hogy 10-14 orakat ulok benne nana,hogy a legjobbat veszem belole.