Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Itt megjött a hidegfront. Emiatt úgy elálmosodtam, hogy nem győztem küzdeni az ébrenlét ellen. Kellett vagy 20 perc mire rájöttem, hogy az elalvás ellen kellene küzdenem, ez indokolt egy kávét. De az is csak 30 percig volt hatásos. Már megint úgy leszek, mint Tom
-
parandroid
félisten
Tartottam tőle. Remélem, így működik.
Ejj, de lassú errefelé a net. Mondjuk el sem merem képzelni, milyen informatikai rémálom lehet úgy hálózatot és alközpontokat tervezni, hogy nyáron egymillió eszköz lóg rajta, télen meg 20k, és hol azért csesztetnek, mert állandóan túlterhelt, hol azért, mert alacsony a kihasználtság...
p
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
"It looks like you don't have access privileges to view this activity".
-
parandroid
félisten
Reggelente, illetve kevésbé megterhelő időszakokban simán kijön két-három centi többlet. Ha terheled a gerincet, összecsúsznak a csigolyák (leegyszerűsítve), és veszítesz pár centit, ami pár nap (vagy akár csak egy pihentető éjszakai) pihenés alatt visszajön. Én is olyan 173-176 között változok folyamatosan.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Reggel itt is jó idő volt, el is mentem kicsit körbenézni (remélem bejön a link, ha nem, majd belinkelem képként).
Mondjuk azóta kisütött a nap, de még mindig kellemes, ha meg nagyon elszállna, akkor csobbanunk, de az elmúlt két napban is egészen kellemesen elviselhető volt a 30 fok, pedig én sem bírom a meleget. Ma estére ugyan pár fokos lehűlést, és erősebb szelet mondanak, kezdünk is egy városnézéssel Rovinjban, meg kipróbálunk valami egészségesen egzotikus kaját az online VIP idegenvezetőm ajánlásai közül.
p
-
tildy
nagyúr
Ozorán amúgy érdekes volt látni néhány kiírást, pl. mexican porkpages

-
-
66zio
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Mert most semmi zsír nincs rajtam
. De amúgy igazad van, addig jó míg ez a legnagyobb problémám. -
tildy
nagyúr
Már csak két nap ebből a hőségből és végre friss, normális hőmérsékletbe érkezem. Viszont eléggé olaszos színem van, azt mondják...
Na viszont végre ettem isteni édes dinnyét, ittam hideg gyümölcsös sört is ,ha már meleg, legalább legyen benne valami jó is. Nem, nem dinnyére sört. -
66zio
aktív tag
Családban látom, hogy nem lesz baj a hízással, csak az később jön. 178-180 cm vagyok és 60kg felé még sosem sikerült menni. De az a jó, hogy alá se nagyon, szóval nem ingadozik. Mondjuk nekem így is jó, de az a 10 kg amit említettem szerintem nem ártana még zsírban se, ha egyenletesen rakódna le. De végre valaki (ti) aki szerint ez akár lehet normális ebben a korban. Sose hiszik el az emberek, hogy eszek.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ez igaz lehet,mert tizenéves koromban csomó cukros vackot összeettem,mégsem híztam egy dekát sem. Most elég nagyon odafigyelést igényel ugyan ez.
-
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
20 evesen voltam 67 kilo. Felszaladt kb 80kg korulre 27-28 evesen, ezt tartottam is mind Magyarorszagon mind Ausztraliaban. Majd Amerikaban kevesebb mint fel ev alatt plusz 10 kilo feljott. Azota valtoztattam az evesi szokasomon meg azon, hogy mit eszem igy most 84 kg vagyok, de nagyon durvan el lehet itt hizni. Oriasi adagok, rengeteg cukros cucc meg a sima kenyer is edes.
-
-
chrisz21
újonc
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kiragadsz egy részletet! Végül is ha figyelmeztetem a másikat, hogy hamisítványt árul a tag, akkor tényleg komolytalan vagyok. Aki a viccet nem érti, azt sajnálni tudom, mondjuk ebben az országban sokan vannak így, főleg a virtuális világban.
Azt nem értem az olyanokban, mint te is, ha nem akarsz segíteni, akkor miért írsz?! Nem szükséges! -
válasz
concret_hp
üzenetére
A mentőben?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
chrisz21
újonc
válasz
Winner_hun
üzenetére
Látom érzékeny lelkű vagy te is.

-
chrisz21
újonc
válasz
fokukac
üzenetére
Srácok amellett motorozok is!
Ott igazából nem is fórumoztam igazán aktívan, hanem feldobtam egy galériát reakciót indítani. Pl: feltettem egy galériát a suzukai 8 órásról és a leírásban beírtam, hogy a Ducati igen jól szerepelt, ami persze nem így volt
Erre a értelmesek nevettek, a idióták kiakadtak. Ilyeneket csináltam, ezért lettem tiltva. -
66zio
aktív tag
Igen hallottam már, hogy az is okozhatja. Teljesen noob vagyok e téren, ezt hogy vizsgálják? Véreredményem a jobbnál is jobb. Amúgy igazából azért nem aggódom mert azt hallom apám is ilyen volt fiatalon. Én most vagyok 20.
Igazából egy +~10kg nem ártana. Suliban BMI és egyéb mérések által hajszál híján az egészséges csoportba tartoztam, egy valamivel meg a soványba de az is csak épp hogy.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem valami eleg olcso es eleg hatekony energiaforras kene, mert van egy gyanum, hogy a melegszendvicsek, a bolti kenyerbol, szalamival/folias sonkával meg a vajkremmel nem epp a leginkább koltseghatekonyabb es egeszsegesebb verziót kepviselik.
De az energiaigenyem nagy, attol biztos nem kell felnem, hogy elhizok. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
Tepertő, csülkös pacal, téliszalámi, sonka, angolszalonna, erdélyi szalonna, oldalas, steakek, bélszín, halak, tengeri bizbaszok, csirkemell, grillcsirke, csirkecomb, zöldségek, párolva, grillezve, gyümölcsök,
hirtelen más nem jut eszembe.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...asszem mégis kezdek lassan megéhezni

-
ToBeY
nagyúr
Én is egy jó ideje már leáltam cukorral,liszttel,fehérkenyérrel és a cukros löttyökkel.És így tényleg elég sokat fogytam.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
Én a Balatonlelle-Fonyód közti szakaszt nyomtam úgy le, hogy na most mennék a világ végéig, pedig az volt a nap utolsó szakasza, már elvileg fáradtan, besörözve bekajálva, 30 perc délutáni alvás után. Mondjuk nekem meg pont az akkori 33-34 fok volt a tényező. A legnagyobb dögmelegben élveztem a legjobban a tekerést. Megálláskor viszont megolvadtam

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem valamiert szakado esoben jol esik tekerni. Marmint elteszem a taskaba a telefont es onnantol nem erdekel, csak ugy megyek, nem is latom a km orat, csak tekerek es kesz, melegem ugysincs, izzadas nem szamit, csak nyomni kell es kesz, eleg jo koroket mentem esoben mostanaban
Nyilvan nem nagy tavok, 10-20 km-ekrol van szo, de valahogy olyan "mar nem szamit" erzese van az embernek. -
parandroid
félisten
Csak mozgással nyilván. Ellenben, ahogy írtam, ha mozogsz, jobban megbecsülöd a be (nem) vitt kalóriákat, illetve mozgás mellett (nekem legalábbis) könnyebb odafigyelni arra is, hogy mit eszel, és mikor.
Másrészt a súlycsökkenésben játszott szerepe mellett van egy rakás egyéb olyan élettani hatása a rendszeres mozgásnak, ami miatt sosem késő elkezdeni.
Én 37 évesen, majd' 20 év punnyadás után kezdtem bele, és kicsivel több, mint egy év elteltével egészségesebbnek, fittebbnek, és úgy általában véve jobban érzem magam, mint az elmúlt 20 évben bármikor.
Mindezt úgy, hogy bár rendszeresen (kezdetben 4-5, mostanra különböző formákban hetente 6-8 alkalommal legalább) mozgok, valamennyi mozgásformát teljesen amatőr szinten, munka (és jelenleg tanulás), illetve család mellett művelem. Egyedül a rohadt számítógép rovására ment a dolog, érezhetően kevesebb időm van internetezni, a játékkal meg teljesen leálltam, de nyilván valamit valamiért. És igazából csak azt sajnálom, hogy nem korábban határoztam el magam.
Nem mellesleg, amióta váltottam, azért csak lecsúszott valahova 10kg, ráadásul egy 84-es kezdő értékről, és úgy, hogy valamennyi izmot is sikerült magamra pakolni, ami csak nehezebb a hájnál. És még messze nem vagyok elégedett magammal, bőven van még hová fejlődni.
A jelenlegi aktivitásommal egyébként a különböző fitness-programok átlagosan napi 3k kalória köré lövik be az energiafelhasználásomat, ami a másfélszerese az átlagos felnőtt férfi energiaszükségletének, és az odafigyelésnek köszönhetően nemhogy többet nem, de inkább kevesebbet eszek, mint korábban. A minőséggel mondjuk előtte sem volt gond szerencsére, arra már régóta igyekeztünk odafigyelni.
p
-
EQMontoya
veterán
Nálam is hasonló van most, bár nem ennyire erősen, de relatív cukorstop.
Hétköznapi no édesség, sör is max társasági eseményen, kávé cukor nélkül, stb.
Persze mellette viszonylag aktív mozgás is (mondjuk heti 2-4 edzés). Hogy mennyit fogytam, azt nem tudom, mert elemet kellene cserélni a mérlegben.
Illetve az egyetlen édesség, amit szoktam tolni, az az edzés előtti müzliszelet, mert különben az egy óra kettlebell végére feldőlök, mint a krumplis zsák.
Fogyni is szeretnék valamennyit, de inkább a jobb kondi, egészségesebb életmód a cél. Ha végetér a meleg idő, visszaállok bringázásra is, de 30 fokban nem szeretek, mert a zuhanyzással együtt már túl sok macera/idő. Viszont 0-25 fok között kellemes.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Mozgassal fogyni egyebkent kb. lehetetlen, marmint ha nem csinalsz extremen sok sportot.
En teljesen mas okbol csokkentettem a szenhidratot par honapja, azaz no cukor, kenyer, krumpli, teszta, rizs, etc. Emellett annyit eszek, amennyi a csovon kifer, rengeteg zsir, este 10-kor sztek, etc. 5 kilot fogytam 2 honap alatt, es elmult minden eddigi (pollen- es klor-)allergiam.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Estem már neki úgy is a dolognak, hogy na akkor mostantól rendesen elkezdünk mozogni. Csakhogy a nagyobb súlyfelesleggel hatványozottabban rövidebb ideig tartott a lelkesedés. Ha viszont előbb nekiálltam csökkenteni a bevitelt, emiatt leugrott egy jelentős 5-7 kilónyi (főleg víz) rövid idő alatt, akkor a hirtelen jött könnyedebb érzéssel könnyebbnek éreztem minden mozgást is.
De egyébként igen, mozogni kell, ezért is vettem a cangát tavasszal, és mentem is amikor tudtam, most a Balcsikerülés után a 2 hét nyaralás alatt és óta nem tudtam még ráülni. De muszáj lesz majd megint elővenni és nyomni amikor tudom, és hessegetni a kifogásokat (túlóra, sötétben érek haza, esik, tanulni kell, stb.) -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Kezdj el az egyenlet másik, leadási oldalán is dolgozni kicsit. Egyrészt napi egy-másfél óra aktív (és nem is feltétlenül megerőltető) mozgással másfélszeresére növelheted az elégetett kalóriák mennyiségét, másrészt sokkal értékesebb lesz minden egyes be nem vitt kalória, ha közben előtted van, hogy mi munka ledolgozni akár a töredékét.
Egyébként hülyeségnek tűnik az activity tracker, mint kategória is egyáltalán, meg nyilván embere is válogatja, hogy kinek mi jön be, de én borzasztó hálás vagyok ennek a kütyünek, nekem nagyon sokat segített az indulásban, meg a közbülső motivációban is.
p
-
BlacKSouL
addikt
Tudom...
Csakhát a tervem épp az, hogy nem is akarok megéhezni. Mert az ember kétféle okból eszik, életbenmaradásért, és élvezetből. Namost én élvezetből kb. 3x annyit ettem mostanában, mint amennyi az életbenmaradáshoz szükséges lenne. Előbbit jelezné az éhség, de nehezen állom meg hogy a második dologba lépjek. Tehát ki kell zárnom az éhséget, meghatároznom, hogy a napi 8-10 órás szellemi ülőmunka mennyi energiát igényel, és annyit fogyasztani maximum.
De az is a fő baj, hogy lehet idebent enni. Behozzuk a reggelit, magunk mellé tesszük, és hajlamos vagyok egy 10 perc alatt megehető kaját 3 órán keresztül rágcsálni, meló közben, amikor már jön is az ebédidő, amikor megint jóízűen nekiül az ember. És mivel jellemzően leghamarabb fél6 körül érek haza, még ehetnék időben, de általában 7 órára vagy későbbre jutok hozzá. És akkor is sokat. Éjszaka meg nem alszom jól. -
BlacKSouL
addikt
Más téma:
Elterveztem, hogy ahogy kezd leépülni a nyár, megpróbálok elszakadni a nyárra megengedett hedonizmustól, legalább ami az evés-ivás élvezetét illeti, és ésszerű mértékűvé apasztani az adagokat, meg normálisabbá az ételek minőségét. Ezért előtte még vasárnap gondoltam jól megkajálok, befröccsözök, és akkor hétfőtől csökkentjük a dolgokat. Ez olyan jól sikerült, hogy vasárnap annyi vackot összeettem estére, meg későn is értem haza, hogy már hajnalban is fel kellett kelni, járkálni, meg ücsörögni, meg reggel ébredés után is ülni kellett a küblin és nem volt vicces. Hétfőn reggel nem is tudtam enni, inni is csak egy liter teát egész nap. És ez így is maradt estig. Ma meg döntenem kellett hogy hogyan tovább, de mivel se reggel, se azóta nem vagyok éhes, egyelőre folytattam egy bögre kakaóval, és most magam mellé tettem a liter teát.
És tényleg nem vagyok éhes. -
chrisz21
újonc
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Crytec210: Ha az első hozzászólásom olvastad láthattad, hogy említettem, hogy kényes téma, mivel számítottam az ehhez hasonló reakciókra.
Nem teljesen igaz, de van pár igazság abban, amit írsz. Időm nincs olyan sok, most is épp megyek így csak röviden válaszolok. Szóval ez egy motoros fórum. Az egyik legismertebb itthon, így könnyű megtalálni. 2 ember lett tiltva, az egyik én, a másik a haverom. Egyikőnk se követett el véleményem szerint durván kihágó dolgot. Pl. nem anyáztunk, nem mondtuk hogy a másik sírjára csinálnánk etc. Görbetükröt, iróniát, szarkazmust viszont erőteljesen használtunk. Ezeknek a megértéséhez azért kell egy műveltség, ezen az oldalon ez hiányzik. Hogy jó szórakozás volt a sok ostobán nevetni Igen, ezt nem tagadom és ez hiányzik is.
Röviden ennyi. -
BlacKSouL
addikt
válasz
chrisz21
üzenetére
Én csak egy véleményt mondok, nem muszáj foglalkozni vele.
1.) Újonc vagy itt, legalábbis ez a nicked, alig 16-17 hozzászólással, ergo nem ismerünk, vagyis nem várhatod, hogy egy nyilvános fórumon akárkivel szemben azonnal teljes bizalommal legyünk, különösen azok, akik itt is láttak már ezt-azt. Az ártatlanság vélelme mellett van egy egészséges bizalmatlanság, nem állunk szóba idegenekkel, nem fogadunk el cukrot a bácsitól, nem ülünk idegen autóba, stb. Ez nem személyes, egyszerűen nem ismerünk, ezért idegenként állunk hozzád.
2.) Elmondtál egy történetet, majd információ morzsákat csepegtettél, amiből egyáltalán nem egyértelmű, hogy akkor most te ártatlan meghurcolt bárányként a legnagyobb és legismertebb fórumról ki lettél tiltva, a semmiért, habár te magad is beismered, hogy nem olyan biztos, hogy semmi oka nem volt. Azért az emberek hajlamosak szépíteni a saját sarukat. Én is szoktam ilyet. A jogosságot a tények pontos ismeretének hiányában ne is említsük.
3.) Számtalan frissen regisztrált újoncot láttunk már itt, akik a fentiekhez hasonló okokból nem kaptak azonnali teljes támogatást, és mivel nem kapták meg amit szerettek volna, felvettek egy sértődött, keményebb stílust, amit általában nem tolerál a többség. Lehet hogy egyszerűen ilyen vagy, voltak itt tagok karcos stílussal hosszú évekig, de azt éveken keresztül fogadta el a közösség, nem azonnal.
4.) Technikai háttérinformációt, szakmai ismereteket kérsz egy olyan dologhoz, vagy annak a megkerüléséhez, ami alapvetően nem a te asztalod (hülye vagy hozzá, ahogy te írtad), vagyis egyből valamit ki akarsz kerülni, ami még akkor sem biztos, hogy azonnal segítőkre talál, ha egyébként valóban te vagy az ártatlan, és a téged kitiltók, meg a haverjai a szemét köcsögök. Mindazonáltal a köcsögök nincsenek itt, tehát nem látjuk őket, megpróbáljuk elhinni neked, hogy elvetemült állatok. (Jó kis fórum lehet, minden álmom lenne egy ilyen fórumon tag lenni)
5.) Görcsösen ragaszkodsz a tervedhez, mindenáron szeretnéd megkerülni a tiltást valamilyen módszerrel, mert újra be akarsz ott szólni, folytatni akarod amit eddig, vagy ami miatt kitiltottak, revansot akarsz venni, bosszút állni, stb... Elmondásod szerint nem azért mert ez számodra fontos, pedig valójában de, mi másért.
6.) Azt mondod, hogy AZ egy nyilvános fórum, de szerintem senkinek nincs még fogalma, hogy melyik lehet az a fórum, te pedig végképp kerülöd hogy leírd, nehogy minősítsük akár a helyet, akár téged. Esetleg még gondolkodsz azon, hogy lehet-e abból probléma, ha leírod. Én mondjuk egy olyan fórumon, ahol ennyi sok szemét van, nem maradnék hosszú ideig, de van aki szereti maga körül a balhét, ezért ne ítéljünk el senkit.
7.) Nincs napi elfoglaltságod, munkád, tanulnivalód, ami lefoglalna, lekötne annyira, hogy ne lenne időd ide írni, ezzel foglalkozni, rágódni, a segítő szándékú véleményekre, utalásokra visszaszólni.
Nekem elsőre ezek jöttek le, lehet, hogy rosszul látom, lehet, hogy elsőre ítélek, de mindig van egy első ítélet, vélemény. Rajta, változtassuk jó irányba.
Nekem vége az ebédszünetemnek, megyek vissza dolgozni. -
chrisz21
újonc
válasz
Pttypang
üzenetére
Tipikus user vagy. Ha zavar a kérdésem, nem kell rá reagálni. Próbaképp írtam be, hátha vannak segítőkész tagok, te nem vagy az. Nincs ezzel baj. Más hátha segít, privátban is írhat. Attól, hogy téged zavar és felvetted ezt a zen álarcot a te dolgod.
Mellesleg az is egy nyilvános fórum. Aki kíváncsi visszaolvashatja miket írtam, nincs mi miatt aggódnom.Winner_hun:
A nem tudom elengedni és az eltudom, de nem akarom közt van egy kis különbség! -
chrisz21
újonc
válasz
Pttypang
üzenetére
Majd én azt tudom. Segítség jöhet, a kioktatásra nem vagyok kíváncsi. Én a szólásszabadság híve vagyok, nem hagyom annyiban, hogy csak úgy tiltottak. Már csak azért is visszamennék, hogy lássák a munkájuk nem ért semmit. A puszta jelenlétem zavarná őket, nem kell arra gondolni, hogy szétosztanék mindenkit. Nem ismeritek a sztorit, így persze hogy az a véleménye a többségnek, hogy de hát csak úgy nem tiltanak senkit.
-
válasz
chrisz21
üzenetére
Azt kerdezted, hogy azonositanak, mert addig nem tudod elengedni.
Kozoltuk, hogy azonositanak, igy hat eleget teve az altalad leirtaknak, most rajtad a sor, engedd el szepen.
[link](#54440) chrisz21
De ha nem sikerül akkor sem esek depresszióba.Segítség jöhet, a kioktatásra nem vagyok kíváncsi. Én a szólásszabadság híve vagyok.
A szolasszabadsag ketelu kard, ez pedig egy nyilvanos forum.Ha szeretnél minden áron Vér István szerepében játszani, hajrá, de ne várj hozzá segítséget.
-
lenox
veterán
-
chrisz21
újonc
Cloudban? Azt hogy kell?
Félreértesz, nem beszóltam, véleményt nyilvánítottam. Például, árultak valamit, ami hamisítvány volt, akkor szóltam. Feltöltöttek galériát a pénzükről, akkor szóltam.Hülyeséget írtak egy cikkben, akkor szóltam. Nem arról szól, hogy nem tudom elengedni, egyszerűen érdekel, hogy szűrnek ki és hogy lehetne megkerülni. De ha nem sikerül akkor sem esek depresszióba.
-
lenox
veterán
-
Winner_hun
félisten
Na látom átállt az oldal https-re, adblock nem szűr ezt-azt...
-
chrisz21
újonc
válasz
Tothgera30
üzenetére
Itt nem tudom, hogy van, de amiről szó van oldal, ott a személyeskedők nem kaptak. Bevallom én is személyeskedtem, de miután elkezdtek anyázni stb. Itt kicsit felment bennem a pumpa, de még így sem olyan mocskosul személyeskedtem, mint ők, csak utaltam valamire.
-
-
chrisz21
újonc
-
parandroid
félisten
válasz
chrisz21
üzenetére
Most azzal együtt, hogy nyilván csak az egyik felet hallottuk, megengedve, hogy valóban igazságtalanul elbántak veled, durvák, önkényesek, igazságtalanok, ráadásul nem bírják a szókimondásodat (persze kulturáltan), a rasszista nőverők ezzel szemben vígan dorbézolnak, szóval mindezek után mi a fenének mennél oda vissza?
p
-
chrisz21
újonc
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem segítőkészek, finoman szólva... Egyszer már tiltottak és kérdeztem szépen miért, válasz nem jött. Elég durván önkényesen moderálnak és a kettős mérce is befigyel. Nem az a gond, hogy tiltottak, hanem hogy csak engem. Szóval nekik felesleges írnom. Viszont érdekel, hogy szűrnek ki, amit tudok azt mindent próbáltam már, de nem jött be.
-
chrisz21
újonc
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem innen tiltottak
Ahonnan tiltottak ilyen kérdést még feltenni sem lehet, hogy miért... Szimplán tényleg érdekel, hogy oldották ezt meg, milyen módszerrel. -
Winner_hun
félisten
-
chrisz21
újonc
Sziasztok!
Kényes témát hoztam. Kitiltottak egy fórumról. Mielőtt jönne, hogy biztos megvolt az oka, elárulom, hogy az oka meg volt,a jogossága már nem éppen. Önkényesen moderálnak ezen az oldalon, az én őszinte szókimondásom, persze kulturáltan nem fért bele. A rasszista, nőverést emlegető, anyázó tagok persze maradhattak. A lényeg, hogy szeretném tudni mi alapján bannolhattak? Próbáltam már új regisztrációt, más ip-t, más gépet, de nem tudok visszamenni, nem jeleníti meg a hozzászólásom a rendszer. Érdekelne, már csak kíváncsiságból is, hogy oldhatták ezt meg? Ha valaki tud valami megkerülési módszert azt is meghallgatnám. Szomorú, hogy én ilyenért tiltva lettem a retardak pedig továbbra is ott vannak.
Üdv. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
mármint a 6,5 millió dollár?

még nem tudom, majd csak kitalálok valamit
-
meghirdettem a lakást pénteken. Az első nap csak ügynökök hívtak, úgy pár tucat.
Egy csávó a hirdetési oldalon keresztül küldött emailt, angolul érdeklődött.
Válaszoltam neki, leírtam a paramétereket, angolul.
Erre ma visszaírt, hogy nagyszerű, milyen megbízható ember vagyok, és hát ő egy tengerészgyalogos, aki épp' Afganisztánban szolgál, és utána majd Európába fog jönni, és hát van 6,5 millió dollárja, amit egy mentő-akcióból szerzett, és hogy szeretné átutalni nekem, mert bennem megbízhat...
Azért erre mi az esély, hogy még egy ingatlan-hirdetésre is egy ilyennel találnak meg?
-
BlacKSouL
addikt
Nyilvan Emese a bajnok, azonban Fiamingo kisasszony is rendkivul szemrevalo es bajos. Sose jottek be az olasz nok de vannak kivetelek.
-
BlacKSouL
addikt
szerintem pina
-
Nő vagy robot?
-
BlacKSouL
addikt
Na jo, enyem a katlan szar.
Lehet tovabb szovegelni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Telen viszont kivalo.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rizs,teljes kiőrlésű kenyér,zöldségek -gyümölcsök és grillezett cuccok.