Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Zabar lesz a nyerő, hidd el...

Nálunk a hőmérő az erkélyen 7 fokot mutatott, autót elfelejtettem nézni, de általában a miénkhez képest 3 a különbség, tehát kb. 4 fok lehetett 7:15 körül a városban.
A lakásban egyébként még kellemes a légkör, mert már alacsony a nap, délután végig besüt, tehát 26-ra simán felmegy, és reggelre se hűl 23 alá. Szóval még most álmát alussza az A/C gomb. De majd ha már jönnek ezek a hetekig tartó szürke, naphiányos borult, ködös, sötét napok, na akkor nem lesz mit tenni. De várom már azt...
Amúgy kemény voltam. Kedden reggel 15 fok volt, simán pólóban farmerban mentem a garázsba, ami 10 perc séta. Szerdán reggel 13 fok volt, a ruházatom hasonló, ekkor már kicsit megnéztek pólóban, de még nem éreztem kellemetlennek. Na tegnap már a 7-8 fokban felvettem a pulóvert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest