Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem az akkuról megy olyankor, hanem ha jól rémlika neve, egy kapacitort tölt, amikor fölös energiát termelne, az látja el a rendszert a megállás idejére manával. Nekem a leghihetetlenebb a start/stop rendszernél még mindig az a hihetetlenül sima és zökkenőmentes leállás-elindulás, amit tud, én korábban ahhoz szoktam, hogy indulásnál minden fogyasztó leáll, lámpa villan (Opelnél párhavonta kiég), rádió elhallgat, klíma haldoklik, és úgy általában érzed, hogy egy kicsit meghal belül az egész. Igazából amióta ilyet használok, azóta bánom, hogy a Mazdát nem a DISI benzinessel kértem, mert ahhoz már járt volna a start/stop, meg minden, ami ezzel jár.
Egyébként nagyon hamar hozzá lehet szokni, viszont néhányszor megtréfált már, amikor a dugóban pirosnál indulásnál kiderül, hogy mégsem volt elég a kraft, és inkább mégsem tudunk elindulni, csak nyomni kéne azt a gombot megint...

Tim: Ne vetítsd ki a perverzióidat mindenki másra, személy szerint akármilyen szakbarbárságba belementem, azért egy ram-bővítésnél, vagy HDD-cserénél jobban szerintem egyszerűen nem éri meg alkatrészeket cserélgetni egy laptopban, az meg itt már nem segít. Néhány évente egyszerűen érdemes, illetve kénytelen az ember lecserélni a gépet, és kész. Hogy az a néhány az 1-2-3-4-5, azt meg mindenki el tudja dönteni maga.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Tesla topik
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest