Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem az akkuról megy olyankor, hanem ha jól rémlika neve, egy kapacitort tölt, amikor fölös energiát termelne, az látja el a rendszert a megállás idejére manával. Nekem a leghihetetlenebb a start/stop rendszernél még mindig az a hihetetlenül sima és zökkenőmentes leállás-elindulás, amit tud, én korábban ahhoz szoktam, hogy indulásnál minden fogyasztó leáll, lámpa villan (Opelnél párhavonta kiég), rádió elhallgat, klíma haldoklik, és úgy általában érzed, hogy egy kicsit meghal belül az egész. Igazából amióta ilyet használok, azóta bánom, hogy a Mazdát nem a DISI benzinessel kértem, mert ahhoz már járt volna a start/stop, meg minden, ami ezzel jár.
Egyébként nagyon hamar hozzá lehet szokni, viszont néhányszor megtréfált már, amikor a dugóban pirosnál indulásnál kiderül, hogy mégsem volt elég a kraft, és inkább mégsem tudunk elindulni, csak nyomni kéne azt a gombot megint...

Tim: Ne vetítsd ki a perverzióidat mindenki másra, személy szerint akármilyen szakbarbárságba belementem, azért egy ram-bővítésnél, vagy HDD-cserénél jobban szerintem egyszerűen nem éri meg alkatrészeket cserélgetni egy laptopban, az meg itt már nem segít. Néhány évente egyszerűen érdemes, illetve kénytelen az ember lecserélni a gépet, és kész. Hogy az a néhány az 1-2-3-4-5, azt meg mindenki el tudja dönteni maga.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Napelem
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest