Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem az akkuról megy olyankor, hanem ha jól rémlika neve, egy kapacitort tölt, amikor fölös energiát termelne, az látja el a rendszert a megállás idejére manával. Nekem a leghihetetlenebb a start/stop rendszernél még mindig az a hihetetlenül sima és zökkenőmentes leállás-elindulás, amit tud, én korábban ahhoz szoktam, hogy indulásnál minden fogyasztó leáll, lámpa villan (Opelnél párhavonta kiég), rádió elhallgat, klíma haldoklik, és úgy általában érzed, hogy egy kicsit meghal belül az egész. Igazából amióta ilyet használok, azóta bánom, hogy a Mazdát nem a DISI benzinessel kértem, mert ahhoz már járt volna a start/stop, meg minden, ami ezzel jár.
Egyébként nagyon hamar hozzá lehet szokni, viszont néhányszor megtréfált már, amikor a dugóban pirosnál indulásnál kiderül, hogy mégsem volt elég a kraft, és inkább mégsem tudunk elindulni, csak nyomni kéne azt a gombot megint...

Tim: Ne vetítsd ki a perverzióidat mindenki másra, személy szerint akármilyen szakbarbárságba belementem, azért egy ram-bővítésnél, vagy HDD-cserénél jobban szerintem egyszerűen nem éri meg alkatrészeket cserélgetni egy laptopban, az meg itt már nem segít. Néhány évente egyszerűen érdemes, illetve kénytelen az ember lecserélni a gépet, és kész. Hogy az a néhány az 1-2-3-4-5, azt meg mindenki el tudja dönteni maga.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest