Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem anno 2003 környékén a dzsumbuj volt nagy élmény, vagyis inkább nagy benyomás. De úgy is mentünk arra, hogy megnézzük miért is híres az a környék. Fura, de itt nálunk a Zöldfa út hasonló, ezért nem volt annyira megdöbbentő, de kicsit mégis érdekesnek tartottuk a nagy pesti dzsumbuj meglátogatását. Azóta meg ugye már hivatalosan ez nincs, fizikailag nem tudom most mi van ott.
Egy időben még a mi dzsumbujunk alatti utcába jártam hmm.. bizonyos okokból
, és kicsit féltem ott parkolni, de a legnagyobb károm az volt mikor a résre engedett ablakon beesett az ülésre az eső. 
Pedig mikor arra jártunk az oktatómmal autot vezetni tanulni, mondta hogy ne nagyon lassítsak, de meg pláne ne álljak, mert nem lesz kerék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, és kicsit féltem ott parkolni, de a legnagyobb károm az volt mikor a résre engedett ablakon beesett az ülésre az eső.