Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
7
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
En 2010-ben neztem meg a Macskafogot [Cat City] egy amerikai lannyal, angol felirattal (YT-on megtalaltuk). A legnagyobb reszet ertette, es nagyon jol szorakozott rajta. Egyszer mondjuk nagyon elkerekedett a szeme, es nem tudta, hogy szornyulkodjon vagy nevessen.

Ha esetleg nem latta a Vukot [The Little Fox neven talalkozhatott vele], akkor azt is megnezhetitek. Bar ahogy hallom, azt arrafele is ismerik.

Ez volt az:
Milo von Schwartz: Naa? Milyen?
Mr. Tájfel: Mi ez a hülyeség?
Milo von Schwartz: Ez most az új hullám! Von Schwartz lépést tart a korral!
Mr. Tájfel: De maga átver engem! Ezek patkányok!
Milo von Schwartz: Ó, csak nem fajgyűlölő Mr. Tájfel? És ha patkányok mit tesz az? Az eredmény garantált, a költség ugyanannyi...
Mr. Tájfel: Többé nem kezdek feketékkel!
Milo von Schwartz: Meglátja Mr. Tájfel magának szerencsét hozok. A múltkor is, amikor az utcán éppen keresztbe...
Mr. Tájfel: Tűnés Schwartz!
Milo von Schwartz: Von Schwartz! Bye-bye! -
tiv83us
veterán
Egyebkent ezek szinte mind fent vannak YouTube-on teljesben, szoval ra tudnam kotni az 50 inch-re, csak a felirat a gond, mert no habla madzsar.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon megkoszonnem! Megy a PM!
Viszlat: Neked is koszi, de ajandekba lesz, igy inkabb preferalom az eredetit.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
penzugyi kultura hogyan jott ki abbol, hogy sokan voltak vasarolni?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Mar húsvét előtt megnyomták a gombot, két hétre tárazott mindenki, ahogy pénteken és szombaton láttam..
-
-
válasz
concret_hp
üzenetére
De azt nem irtad, hogy milyen volt regen vasarnap este 11kor lemenni a teszkoba o.O
-
concret_hp
addikt
olyan érzés volt ma este teszkózni, mintha egy régebbi random vasárnap este 11kor mentem volna le (igen, volt olyan, amikor nyitva volt akkor
) 2 dologra tudok következtetni:
1, az emberek pénzügyi kultúrája a béka se**e alatt van
2, jobban teljesítünklehet cáfolni

-
válasz
parandroid
üzenetére
A legtobb sima sd, 640*480, ketlem ,hogy lenne felujitott hd verzio, meg tulajdonkeppen ez is hozzatartozik a filmekhez, a hangulat

[6:3-bol esetleg még pont 720*576-ot latok nmagon dvdripkent "Intercom által kiadott eredeti anamorf változat" leírással]
-
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Épp Mo-n vagyok. Ha találsz valamit, aminek jó ára van, és szállít magyar címre, akkor rendeld ide nekem, én meg feladom neked a nagy tengeren túlra. Nehogy már ez gondot okozzon.
Ezeket a klasszikus magyar filmeket egyébként érdemes beszerezni, nekem is megvan sok (6:3, Tanúk, Valami Amerika, Moszkva tér, Tizedes és a többiek, Hyppolit, a lakáj, Három testőr Afrikában, Vesztegzár a Grand Hotelben, meg még egy csomó, változatos korból, és műfajban, a nagy részének még neki sem álltam), valami 1k HUF/db áron szokták őket vesztegetni változatos helyeken (párat talán a helyi, kisvárosi postahivatalban vettem), mondjuk nem értek a dvd-khez, hogy melyik milyen minőségben van. Bár eleve olyan filmekről beszélünk, amiknek egy része még a fekete-fehér film hőskorában készült.
p
-
-
tiv83us
veterán
Oh. Koszi. De a PayPal elerheto? Mert irtam az eladonak, hogy inkabb kuldok 5 USD-t a DVD-ert, ami majdnem 1400 Ft az 1050 helyett, de lehet hulyenek fog nezni, mert nem is elerheto a PP Mo-n?
-
-
tiv83us
veterán
Hat sehol nem talaltam meg a Sose Halunk Meget online, mindenhol kifogyott, ugyhogy beregisztraltam erre a Vaterara. Magyarorszagon mennyire elterjedt a PayPal? Latom, hogy "elore utalas/ajanlott level" az opcio, amit valaszthattam, de gondoltam irok az illetonek egy emailt, hogy mit szolna, ha inkabb PayPalon keresztul kifizetnem azt a satnya 1050Ft-ot (akar tobbet is USDben), minthogy szenvedjek utalgatassal.
Egyaltalan nem is ertem, miert nincs PayPal lehetoseg kapasbol a Vateran, azert ez mar eleg regen megy, nem? Nem egy ujdonsag.
-
Viszlát
addikt
Beindult az agyam: RAPülők - Nem adom fel, EDDA - Éjjel érkezem, LGT - Neked írom a dalt/Valaki mondja meg, Zorán - A szerelemnek múlnia kell/Kell ott fenn egy ország, Jazz+Az - Mit tehet a sejt, Charlie - New York New York/Az aki szép, Cserháti Zsuzsa - Hamu és Gyémánt...JA ok, megzavart a kérés (igazi klasszikusokat, minden mufajbol).

-
tiv83us
veterán
Meg egy valami, a Sose Halunk Meg az elerheto barhol online? Marmint megvetelre, akar DVD formatban, apamnak megvan es van hozza angol felirat, de ok otthon vettek. Guglizok mint allat, de sehol nem talalom

-
Viszlát
addikt
Azért ezek a rock kategória egy-két számától eltekintve igencsak a magyar zenei élet legalját jelentették. Biztos ilyen képet akarsz festeni a hölgynek?

Na de hogy ne csak okoskodjak, néhány példa (nem a saját ízlésemet tükrözi, szimplán minőségibb zenék): Bonanza - Valami véget ért, Kispál - Ha az életben, Republic - 67-es út, Venus - Régi nyár... Stb.
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Ma már csak emléééék
mikor még nem voltááál
a volt az igazi nyár...és hát gyere őrült is legyen, mert az is jó volt.
És az István a Királyból a Koppányos nóta.
És hát a kezdeti Tankcsapda klasszikusok, legjobb méreg, a rock&roll rugója, fiúk ölébe a lányok stb.
Republic klasszikusok
Vénusz - régi nyár, stb.Ui. Blekire ne hallgass, ő nem releváns tényező ízlésileg.

-
tiv83us
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Legyen akkor 20!

Ugy gondoltam, hogy minden mufajbol olyan 2-3 szam, peldaul Rapulok, Ganxsta, Sub Bass, aztan egy kis Bikini, KFT, Bonanza, aztan egy kis Betty Love, Kozmix, Groove House, aztan mivanmeg?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
UFO, Ámokfutók, 4FClub, Carpe Diem, Happy Gang, Hip Hop Boyz, Betty Love, Splash, Kerozin, Sub Bass Monster, FLM, Animal Cannibals,
így hirtelen akik eszembe jutottak.
Ja, bocs, ezek előadók, de ha rákeresel, az ismert számaikat dobálja ki.És akkor Timhez csatlakoznék: Exotic, Első emelet, Rapülők
Bonanza Banzai, Republic, Edda, Bikini
-
-
tiv83us
veterán
Hello-hello,
Egy kis segitseg kene. 80-90-00'-as evekbol szeretnek osszeallitani 4-5 magyar szamot (foleg 80-90) amerikai baratnomnek, olyan igazi klasszikusokat, minden mufajbol, Gangsta raptol kezdve a plasztik popon at (mondjuk valami jo dance siker a 00 elejebol, mint a Groove House volt anno), a classic rockig.
Segitsetek mar, van par otletem, peldaul Balatoni Nyar a KFT-tol, Keleti Oldal Ganxstatol, esetleg valami Groove House...milyen jo magyar dalok vannak meg 15-30 evrol ezelettrol, amik igazan bombak voltak (meg azok talan ma is?) Thx!
-
Winner_hun
félisten
-
lenox
veterán
Androidos okostelefonnal kapcsolatban melyik topikban kell vajon kerdezni? Nyilvan amugy itt is, de ha itt esetleg nem tudjatok a valaszt...
Amugy az lenne a kerdes, hogy az sms-ek kozul nem latom mindet a listaban, amit kaptam, de ha keresek koztuk, akkor megtalalja azokat is, amik hianyoznak a listabol. Pl. kuldi a bank az sms-t a vasarlasrol, na azok most nincsenek ott. Beirom, hogy GB vagy HUF, hopp ott vannak...
-
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szicsek Birs.
Bitpork, én szerintem járok arra hamarosan, mesélj csak!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha most Szeged és környéki lennél olyan páleszt adnék (birsalma, szilva, barack, alma és meggy is van) hogy még a dioptria is kiállna a szemedbű
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hidd el van finom pálinka, nem azokat kell inni aminek utóíze van.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sa pálinka sem seggít?
-
Winner_hun
félisten
Az nagyon undorító hogy a kaja előttem, a gyomrom korog de nem bírok nyelni annyira fáj a torkom. Tantum verde forte nagyon minimálisan segít. Tűszős torokgyörgy. De ha én éhes vagyok akkor nincs stop. Mi van itthon? Lidocain. Fültisztító pálcikára rá, tüsszenőket bekenni, máris lehet enni
Nem tartott túl sokáig de legalább nem halok éhen. -
bobsys
veterán
Ezeket a Prezi prezentaciokat hasznaljak cegeknel? Van olyan aki ilyennel ad elo mondjuk akarmit egy targyalonyi directornak, executivenak meg stakeholdernek? Nem ertem miert olyan jo az, hogy osszevissza ugral az egesz, vagy csak nem lattam meg jot, de akkor linkeljetek ma' egyet

-
Mindenkinek sok locsolót, Bayes-tételt, hozzászólást..!

-
válasz
parandroid
üzenetére
En ennek az invertalt verziojat mutattam be tobb esetben.
[keso van mar ]
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
. -
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez matematika, abban nincs ilyen, hogy azt hittem.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Biztos van aki nullanal kevesebbszer alkalmazta
. -
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ja, en biztos voltam benne, hogy ezekrol tudsz, amugy kibasztak volna. Az egy masik kerdes, hogy a valo eletben milyen szinten alkalmazod, de amugy az is olyan, hogy van olyan eset, amikor hiaba tudod, hogy pl. 'egy meres nem meres', de azert a k. anyjat a valosagnak, ertem en.
-

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Én nyilván nem értek hozzá, de valami olyasmi rémlik, hogy eloszlásokról nagy minta esetén beszélhetünk, az pedig ott kezdődik, hogy az alapsokaságod legalább 100 db.
Szóval szerintem nincs sok értelme komolya következtetéseket levonni ebből.Amúgy pedig józan paraszti ésszel nem nehéz levonni egy olyan következtetést, hogy egyforma égők egyforma használat mellett nagyságrendileg hasonló ideig bírják...
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Tehat te ranezesre megmondod, hogy ha adott egy eloszlas, es adott egy minta, akkor a minta nagy valoszinuseggel nem az adott eloszlasbol jott? Jo szemed van

-
concret_hp
addikt
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
B+, tenyleg, hiszen ez caflja. En meg tegnap Jude Law mellett pialtam.
-
concret_hp
addikt
na kéremszépen az van, hogy a nagy lóf@szt poisson eloszlású az izzók élettartama. itt lakok pontosan 3 éve. 34 hónap alatt egy 5 ágú csillárból egyetlen izzó sem égett ki, aztán 2 hónap alatt kiégett 3 és a maradék 2 is elég beteg színben tündököl.
-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Literes Stroh 80%, 6 euró volt a vámmentes boltban, mekkora lealjasodások voltak belőle

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) 2 dologra tudok következtetni:
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)