Hirdetés
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Fura ez, mert ahova en szoktam menni, az egy kis falu Pulatol delre meg 8 km-re. Az egy tipikus alvo falu. Ejszaka nagyobb csend van mint barhol, es napkozben se hallottam meg senkit hangoskodni. A strandon elofordul, hogy valaki szajmeneses, de nem annyira a helyiek inkabb a turistak. De nem jellemzo. Pulaban bent mar zajosabbak a helyiek, de nem kiugro. Varosi alapzaj.
Ahol apam szokott lenni, egy apartmantelep, ott elofordul, hogy 11 korul az ettermi dolgozok mennek haza, es akkor sakal modon uvoltenek, meg neha a kiszabadult nemet turistak, foleg fiatalok, de az is kb. hetente egy este max.
Olyan igazan orditozosok nem nagyon vannak erre.
Mondjuk Dubrovnikban mikor voltunk, ejjelnappal tele volt olasszal, azok uvoltottek ha kellett ha nem, es miattuk a helyiek is atvettek, de ott csak 1 napot voltunk. Cavtatban szalltunk meg, a haz korul nema csend, a kozpontba besetalva meg szinten.Szoval futottam mar ilyenekbe, de ritkan ertek el az ingerkuszobomet, pedig en is erzekeny vagyok az ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Luck Dragon: Kenyér
- Battlefield 6
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest