Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Fura ez, mert ahova en szoktam menni, az egy kis falu Pulatol delre meg 8 km-re. Az egy tipikus alvo falu. Ejszaka nagyobb csend van mint barhol, es napkozben se hallottam meg senkit hangoskodni. A strandon elofordul, hogy valaki szajmeneses, de nem annyira a helyiek inkabb a turistak. De nem jellemzo. Pulaban bent mar zajosabbak a helyiek, de nem kiugro. Varosi alapzaj.
Ahol apam szokott lenni, egy apartmantelep, ott elofordul, hogy 11 korul az ettermi dolgozok mennek haza, es akkor sakal modon uvoltenek, meg neha a kiszabadult nemet turistak, foleg fiatalok, de az is kb. hetente egy este max.
Olyan igazan orditozosok nem nagyon vannak erre.
Mondjuk Dubrovnikban mikor voltunk, ejjelnappal tele volt olasszal, azok uvoltottek ha kellett ha nem, es miattuk a helyiek is atvettek, de ott csak 1 napot voltunk. Cavtatban szalltunk meg, a haz korul nema csend, a kozpontba besetalva meg szinten.Szoval futottam mar ilyenekbe, de ritkan ertek el az ingerkuszobomet, pedig en is erzekeny vagyok az ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Revolut
- Tápos kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest