Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Szakadozik a netem.
-
Ramius
őstag
-
Thrawn
félisten
Nem csodálkoztam, csak kérdeztem. Elfelejtettem kilőni az msn-t és kérdezett vmit amire csak nemrég válaszoltam. Mondjuk megoldotta, úgyhogy csak gratulálni akartam neki
Winner: BE = bolondembel
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
nike_
addikt
válasz Winner_hun #2198 üzenetére
Ja, tudom ki az, beugrott...
-
VoDaFoNe
aktív tag
Kellemes délutánt!
Ramius: pozitív/negatív?Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
ladybug
őstag
Sziasztok, szép napot! Lemaradtam vmiről?
Olvastam tegnap bicikliztetek.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
nike_
addikt
Nálunk meg fúj ez a rohadt szél, de jó erősen...
-
fero02
nagyúr
válasz VoDaFoNe #2208 üzenetére
Hmm...
Ez tuti vmi kódolt beszélgetés...a gyerek szó álcázva a story.
Már mindent értek.
ladybug: szia! Régen beszéltünk...nagyon régen. Akkor is keveset.
nike_: Ha ma nem esett volna 1-ig, akkor menten volna nagy körgátra tekerni...Soká lesz legközelebb 2 napos hétvégém szabad...
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Az meg hogyanmiért van, hogy felrakom a Cosmo Playert (2.1.1) állítólag beépül böngészőbe mint plugin, de a bővítmények listázásánál sehun se nemvan, meg hogy aztán felismeri a wrl kiterjesztésű fájlokat, és elindul a böngésző, meg azon belül valami vezérlőpult féleség, de azsenem. És hogy lehet szép virtuális 3D-s cuccokat kukkolni, de semmi.
Feltelepítem, a végén kérdezi, hogy asszociálja-e a wr-related fájltípust hogy automatikusan induljon böngészőben, mondom naná. Megjegyzi, hogy nincs NT SP3.0 felrakva(naná, mer XP) és hogy korlátozott audiofunkciói lesznek. Mondom okés, hajrá. Aztán megnyitom a mappát, benne a sokszép wrl fájlok. Rákattintok egyre, erre megkérdezi hogy mivel indíjja.. Hát mondom derék öcsém, az imént kérdezted az asszociációt, ezekszerint fölöslegesen.. Megadom neki hogy explorer, leokézom, és erre megjelenik a figyelmeztetés az aktív-X vezérlőkről. Engedem, mondom mostmá virtuálisságokat akarok, erre kiteszi a háromszögkörnégyzet című kép-helyőrzőt, oszt nagy semmi az ablakban.Most akkor ki a gyilkos?
Ja, IE 7, meg FF 2.0 sem akarja, FF aszondja nem sikerült megnyitni, mert ismeretlen hiba történt (az kizárt dolog, mert nemtudom) meg hogy mentsem lemezre a fájlt. Hát lemezen van te szerencsétlen..
Na itt lett elegem belőle, pedig a héten be kéne adni valami magam kreálta wrl-t. De pusztán karakteres szerkesztéssel nem jutok messze, én nem vagyok Mátrix-bubus, hogy a futkosó ződ betűkben meglássam a 3D-t.. HELP!Aláírás (nem kötelező megadni)
-
FehérHolló
veterán
Van 3 szirénázó tűzoltóautó a házunk előtt. Most érkeztek. Kezdjek el menekülni, vagy PH-zzak tovább?
Szerk: Megjött a negyedik.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #2214 üzenetére
PH!-zz, csak vigyázz, ne égjél be.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Ramius
őstag
Fero neszójábe ittis
Vodával van egy közös ügyünkgyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
bnss
veterán
Igyál egy sört, és ülj vissza a PH! elé, esetleg dokumentáld némi képanyaggal a szituációt.
Amúgy napsütéses szép napot!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
fero02
nagyúr
Amíg nem süti a talpad a talajd, no para.
Ramius: értem én!
[ Szerkesztve ]
-
Diego!
senior tag
Szerintem nézz körbe nem-e a ti házatok ég
Bon3ss: Szép idő Pécsett
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
válasz FehérHolló #2220 üzenetére
KÉPET!!!!
Ehhh.....
[ Szerkesztve ]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
csapos2
addikt
Tudja valaki, ki az a Dancsi?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
TexT-BoY
addikt
Dekinyilt a csipád hogy elmentem kicsit aludni, reggel még azé rendesen falhozáltál.
Dancsi: szövegfiumegnemhatátorozottideigkergetetthiuamrandjamelyLCSBként végezte sorát és azóta nemtudom hogy él vagy hal, lévén töröltem iwirölmájvirpölés emesnröl
és még sok soksoksoksoksoksoksoksoksok Dancsi lehet.Voda ki az aki rajtam kivül ivott tegnap?
[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
bnss
veterán
válasz FehérHolló #2220 üzenetére
Most vagy ronda látvány a lány, vagy már úton vagy a szomszédba.
(#2219) Diego!: az, két hét múlva is ilyen idő legyen, nem szeretnék esőben, szélben dolgozni Orfűn.
(#2226) nike_: azt a mindenségit, mit meg tanulnak ezek a mai fiatalok...
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Egy baltával? Egy fecskendővel, amiből elég szép mennyiségű víz árad az épületbe?
szerk: a banolták helyesen - szvsz - egy "n"-el írandó, vagy nem?
(#2237) TexT-BoY: egy újabb mozaikszóval gazdagodott a szókincsem.
Madár, madár.
[ Szerkesztve ]
-
TexT-BoY
addikt
még nem kapott szegény csacsink MCSK jelzést (minden csacsi kurva) szóval még messze állunka megoldástól. Minden esetre valóban kezd feloldodni a csóka.
stilszerüen te is meg a hollo is aki az elözö hozzászoló, szoval mindenki veréb, istenverje mg. nem direkt volt a csóka jelző.
Nincs mit, fordulj hozzám szeretettel.
[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
FehérHolló
veterán
Hehe, én osztom a környéken a wifit, ha éppen jó kedvemben vagyok. Bár most szünetel a "szolgáltatás", mert egyik b@lfasz megpróbálta feltörni az adminfelületet és bepipultam.
A csaj egyébként egész jól néz ki, csak egy baj van vele: ~22 éves létére egy 35-40 éves pasija van, aki olyan 2 perc nézelődés után visszarángatta az erkélyről.
Egyébként szépen néz ki lenn az utca. Szép vörös a szél téglabombázása után. (Részvétem az iránt, akinek nincs garázsa és az utcán hagyta a kocsiját.)
Skynet is real. It's called Google.
-
fero02
nagyúr
válasz (Kolombusz) #2242 üzenetére
Vagy a vérnyúl!
Hú, megnézem, hátha lejött a film a tékából...
FehérHolló: Lehet apa komplexusa van...
Bon3ss: ez is jó alternatíva Az n-ekre meg teszek. Vagy megkérezzük Grécsi Laci bá1-t?
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Nekem is szimpatikusabb a double n, de az nem helyes.
Lehet, attól a leánytól kapta a netet, akit egy szál bugyiban megpillantott, aztán a leány meglátta, hogy a kollega igencsak sasol, így megvonta a netet.
(#2243) FehérHolló: némi konkrétum a történtekről? Jelenleg Pécsen vagy vagy Pesten?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz TexT-BoY #2237 üzenetére
"Minden esetre valóban kezd feloldodni a csóka"
sósav, vagy oltott mész?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic