- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: RCS
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Halőr.
Én is épp tegnap néztem hogy hol lakik. Lake meg fountain mindenütt 
Én még olyat is hallottam alvással kapcsolatban hogy az az igazán jó ha az ember legkésőbb este 10 órakkor lefekszik. Én ezt pl. magamon is észrevettem hogy 10-12-ig gázosabb fentlenni, aztán éjfél után megint könnyebb valamivel, aztán 3-4 óra felé megint össze akarok esni. Múltkor próbáltam hogy alvás nélkül mentem el vizsgázni (sajnos muszály volt mert nagyon gázul álltam még, végül meg is érte mert amit akkor tanultan azt kérdezték), az előadó 30 perct késett (a vizsga meg 8kor lett volna), azt hittem ott halok meg.
Gáz mikor már teljes erőböl kell figyelni hogy ne aludj el. (megjegyzem én is voltam már fent 30-35 órát.. azt nem is tudom már hogyan bírtam ki
)
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is épp tegnap néztem hogy hol lakik. Lake meg fountain mindenütt