- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
17800 - 17701
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Amugy meg teljesen más világ. Szted meglehetne azt csinálni hogy egy tömegközlekedési eszközre kibiggyeszteni egy 21"-os LCD-t amin rövid filmek vannka vetítve?!

philoxenia: Lehet, de szerintem egy lusta, nagypofájú h.p. .
-
bambano
titán
Szerintem vaskézzel fogva, rendben lehetne tartani.

Romhányi a rímhányó

-
philoxenia
MODERÁTOR
Szerintem vaskézzel fogva, rendben lehetne tartani.

-
Whaskes
senior tag
nyehehe, nekem nincs telefonom és nem is hiányzik.
-
kicsitomi88
őstag
-
Zewa
senior tag
Skypie oszt kész.

Ahh, nah mind1. Egy kib@szott szót nem lehet vele szitne váltani mert ő telefonál. "Ingyé van"- Főzés közben telefon kihangosítva.
Elég idegesítő. Egyszer ha elszáll agyam kib@szom az összes itthon fellelető telefont a lakásból. Aztán mehet a fülkébe.
tildy: Kitudja?!

-
tildy
nagyúr
Lány-20. De szerintem inkább ne kivánd.-Jobban jársz.
ladybug: Bezony. Igen csak mohó voltam.
Sebaj legalább van mire fognia siestát. 
Apropó siesta: Tudtátok hogy mien komolyan veszika spanyolok a siestat?! Még a boltok is bezárnak 1-2órára. (kutatok ki mutatták ienkor fogan meg a legtöbb spanyol kölök.
)Komolyan vett szieszta - ilyenkor fogan a legtöb gyerek-re?
Azt meg úgy hogy?
Alvás közben dugnak?

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
bambano
titán
Nono, 5 ev nem ev

Attól függ, mikor... 15 éves fiú mellé 20-25 éves nő az jó kiképzés. 50 éves pasi mellé 55-60 éves nő az meg csoroszja

-
philoxenia
MODERÁTOR
Minden bizonnyal. Megnyerted. Viheted. Csak vigye el már vki!!!

Jah és ige: Telefonmániás. ill csak félig meddig szolid napjain 10k/hó. De volt már 39is.

Vonaton inni?! JUJ! Még nyáron mikor mentünk Balcsira akkor találkoztunk egy bandával (4fiú+3lány) nah ők komolyan gondolták hogy részegednek.
3-4kanna bor, Pár tálca sör, házipálesz stb.. Minket is invitáltak de mi csak bele- nyaltunk a dolgokba. (igy is megérintett a dolog)
Skypie oszt kész.

-
Whaskes
senior tag

Jah és ige: Telefonmániás. ill csak félig meddig szolid napjain 10k/hó. De volt már 39is.

Vonaton inni?! JUJ! Még nyáron mikor mentünk Balcsira akkor találkoztunk egy bandával (4fiú+3lány) nah ők komolyan gondolták hogy részegednek.
3-4kanna bor, Pár tálca sör, házipálesz stb.. Minket is invitáltak de mi csak bele- nyaltunk a dolgokba. (igy is megérintett a dolog)
semmi gond. ha fizeti akkor kit érdekel?
más:
ennyi pénzé télleg támogathatja még a szart is!

-
Zewa
senior tag

-
philoxenia
MODERÁTOR
Nono, 5 ev nem ev

Mondjuk őt nem kellene rábeszélni valószínű.

-
bolondember
MODERÁTOR
Apropó siesta: Tudtátok hogy mien komolyan veszika spanyolok a siestat?! Még a boltok is bezárnak 1-2órára. (kutatok ki mutatták ienkor fogan meg a legtöbb spanyol kölök.
)tud főzni, mi a baj?!

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
kicsitomi88
őstag
Lányom lehetne, de nem is magamra gondoltam, mondjuk a fiamhoz öreg, mert ő még csak 15.

Nono, 5 ev nem ev

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
Accent. Átlagsebességet nem mondok
BP-n volt tankolás, nem pályán. -
Whaskes
senior tag
)tud kernert forgatni? akkor feleségül is veszem

-
philoxenia
MODERÁTOR
)Lányom lehetne, de nem is magamra gondoltam, mondjuk a fiamhoz öreg, mert ő még csak 15.

-
Zewa
senior tag
Tesód fiú, lány ? Hány éves?

) -
ladybug
őstag
-
Whaskes
senior tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Zewa
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Huh basszus, tesom csinált egy kis sajtos-mustáros csirke melles szósz+barnarizses ebédet. Túlságosa is finorma sikeredet...

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Whaskes
senior tag
Mélyet ?

Keziccsókolom, ha most arra tetszett gondolni, hogy itt orbitális pályára állított fröccsenő hím testnedvről lesz szó tantra-jóga pózban magához nyúló hindu szerzetesekkel fűszerezve, akkor kérem netessék olvasni!

-
philoxenia
MODERÁTOR
Megkönnyeztem a Schmidt történetét, gyerekek. Érdekes, mert nem egy kiugró film a sztori szempontjából. Legalábbis számomra nem mondott újat, mert tudni vélem, milyenek egy nyugdíjba vonult férfi érzései.
De a vége...
Amúgy meg nagyon jó volt hallani Jack Nicholson hangját, mikor narrátorként olvasta a levelet, amit Ndugunak címzett.
Nézd meg, az "Ígéret megszállotja"-t, a tegnapi beszélgetésünkben említett könyvből filmet kategóriában nagyon elől van nálam, pedig az irodalmi alapot Dürenmatt írta, nem színdarabként, hanem novellaként.J N jutalomjátéka.

-
Whaskes
senior tag
Mélyet ?

a kutyámajom vót, ameik felágaskodott a 2 hátsó lábára

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
bolondember
MODERÁTOR
Megkönnyeztem a Schmidt történetét, gyerekek. Érdekes, mert nem egy kiugró film a sztori szempontjából. Legalábbis számomra nem mondott újat, mert tudni vélem, milyenek egy nyugdíjba vonult férfi érzései.
De a vége...
Amúgy meg nagyon jó volt hallani Jack Nicholson hangját, mikor narrátorként olvasta a levelet, amit Ndugunak címzett.
Jack Nicholson a legistenkirályabb színész...

és ez a filmje IS ott van a toppon...
Kethy Bates-szel meg szintén jó páros.. 
A két színész viszi a hátán a filmet, de monsjuk a sztori se rossz...

-
7
addikt
De a vége...
-
bambano
titán
itthon...
kinn, "nyugaton" ott azért régebben szignifikánsabbak a különbségek...
De ami Tunéziában volt, azok az árak, bakker...

Hát nem tudom... a dízel autó mifelénk mindig drágább volt, az a korszak, hogy a gázolaj drágább, mint a vele egy kategóriás benzin, meg most jött el.
A nyugati árakat nem ismerem, de arrafelé régebben kevés dízel autó fogyott, ott lehet, mások az árviszonyok.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
bambano
titán
nevetséges, h drágább a csettegőscucc, mint a morgós...

Szerintem sose volt lényegesen olcsóbb, arra mindig vigyáztak...
-
bambano
titán
Mivel autóval jöttél? Ennyiből az enyém is megvan, pedig az nem kis darab...
Én is omv-s benzinnel járok, carrera95-öt szoktam tankolni. Abból most, ha pályán tankolsz, 306 forint körül van egy liter, városban kevesebb. -
bolondember
MODERÁTOR
nevetséges, h drágább a csettegőscucc, mint a morgós...

-
Whaskes
senior tag
ezért jó a szakadt kis golf
ellehet vele menni kecskemét-debrecen vagy miskolcot 5k ból is, de akkor okosan kell hajtani
habár már lehet, hogy az az 5k 6k ra változott azóta. rohadt mód emelkedett a gázolaj ára.....
-
tildy
nagyúr
Hát most omvs benzinből sokat evett... Ennyit még sose fogyasztott pályán: 9.2 liter
Igaz jöttünk is rendesen. Mondjuk ha 3 emberre számoljuk, meg kettőre, úgy tényleg olcsóbb. De msot kölcsön kellett volna adnoma kocskányom, hogy meglegyen az odaút. -
bambano
titán
Az nézőpont kérdése, hogy húzós vagy nem az összeg, de ha nem elmeroggyant benzintemető jellegű autóval jársz, hanem valami takarékosabbal, akkor két személynek szerintem olcsóbb az autó, mint a vonat. Lehet, hogy egynek is.
-
tildy
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
Whaskes
senior tag
-
bambano
titán
-
tildy
nagyúr
-
7
addikt
-
elessar
tag
-
Whaskes
senior tag
jóreggelt emberek.... holnap 7fő.
-
tildy
nagyúr
-
7
addikt
nem borotválkozok 2 hete - mi lenne?!

csak egy kicsit vicces, h pont egy bundás cicázik - mintha én mondanám, h "hüjék"...

Nem vagyok macska, cicázhatok.
Amúgy a zsidók is zsidóznak. Bátrabban is, mint bárki más.Én 3 hete nem beretválkoztam, de lefogadom, hogy kevesebb a pofaszőröm, mint neked.

-
bolondember
MODERÁTOR
-
7
addikt
ezt is pont egy kis szőrmók mondja..

Bizony. Netán bajod van a szőrmókokkal?
-
bolondember
MODERÁTOR
-
bolondember
MODERÁTOR
Valld be, azert, mert nincs jobb dolgod, igaz, igaz???
á, éppen eperaromát akar előállítani fűrészporból és vízből...

-
venember83
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
üdvözlet minden jómunkásembernek a melóhelyről. bejöttem dógozni, mert... csak.
-
7
addikt
Reggelt, cicuk

-
Tim82
félisten
Jó reggelt mindenkinek, már megint az ébresztett a vekker helyett/előtt, hogy a felső szomszédasszony szidja a beteg férjét dolbididzsitálhómteáter15.1 hangzásban...

-
bolondember
MODERÁTOR
L
L
Ezt a hozzászólásodat olvastam, nem telt el 5 mp és elment előttünk egy mentőautó
hehe...

@Tim: fel kell gyújtani a faszit a hómthiötörrel együtt a gébe...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
L
L
Ezt a hozzászólásodat olvastam, nem telt el 5 mp és elment előttünk egy mentőautó
-
csapos2
addikt
Ááá...felesleges, nem ér annyit. De most megyek és alszok.
-
venember83
nagyúr
Ugyan, egy csacsi agymosasa nem olyan komoly dolog... Mintha egy zoknit mosnal ki
Nagy kart nem teszel benne. Kulonben mi ertelme olvasgatni a privi.hu-t? 
-
bolondember
MODERÁTOR
-
csapos2
addikt
Agymosás megvolt, olvastam egy kis privi.hu-t.
-
bolondember
MODERÁTOR
S vasarnap reggel van melo?
Ertem, h szolgalatban vagy, de jelentkeznek emberek a problemaikkal?mod: ja, jo reggelt!
izé, nem merem elkiabálni - de ANNYIRA nem, dehát, ha fizetnek, csinálni kell...

-
venember83
nagyúr
de, én akarok melózni!
csak nem most.
nem itt.
nem ezt.
nem ennyit.
azóta megjavult...

S vasarnap reggel van melo?
Ertem, h szolgalatban vagy, de jelentkeznek emberek a problemaikkal?mod: ja, jo reggelt!
-
bolondember
MODERÁTOR
-
csapos2
addikt
lehalt az a cucc, amiben az ügyeket vesszük fel - ha akarnék se tudnék dolgozni..

De ugye nem is akarsz.
-
bolondember
MODERÁTOR
lehalt az a cucc, amiben az ügyeket vesszük fel - ha akarnék se tudnék dolgozni..

-
bolondember
MODERÁTOR
jó "reggelt"...
meló, á, 12 óra....
bannolnám aki kitalálta a 12 órás REGGELI műszakot!

-
bandus
veterán
-
Tim82
félisten
-
Whaskes
senior tag
És ez Neked lejött a Tildy által linkelt filmrészletből? Kyle McLachlan pillanatok alatt megoldotta a hú-de-veszélyes-kihívást... erről beszéltem.

Na jó éjt még1x.
Philoxenia: a Dexter-könyvre gondoltam, nem volt az igazi. Az Ulysses-ből én se bírtam 100 oldalnál többet legyűrni. És gimnazistaként magasabb volt a toleranciaküszöböm.

Whaskes: ha egy kicsit visszanézel, írtam itt az offtopicban a dvd-írós problémádra.

kössz, most olvastam, majd ma írok neki mailt. most nem.

-
Tim82
félisten
hát, ö - egy akkora féreg, mint egy lligahajó...
egy egész fűszerest betol másodpercek alatt, Te meg azt kérdezed, h mi a kihívás? Egy rossz lépés, és Shai Hulud gyomrában vagy...

meg hát, Féreghajtóként már Fremen férfi vagy...

És ez Neked lejött a Tildy által linkelt filmrészletből? Kyle McLachlan pillanatok alatt megoldotta a hú-de-veszélyes-kihívást... erről beszéltem.

Na jó éjt még1x.
Philoxenia: a Dexter-könyvre gondoltam, nem volt az igazi. Az Ulysses-ből én se bírtam 100 oldalnál többet legyűrni. És gimnazistaként magasabb volt a toleranciaküszöböm.

Whaskes: ha egy kicsit visszanézel, írtam itt az offtopicban a dvd-írós problémádra.

-
Whaskes
senior tag
nemááááár, itt fogok dögleni egyedül?

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát mindenkinek!
-
venember83
nagyúr
Hitgyüli ?

Nana, az már nem hit, az már biznisz, azt nem szeretjük, mikor a kettő keveredik

Na jó, kezd korán lenni, aluggyunk, szép álmokat mindenkinek!
-
Whaskes
senior tag
jah, összegyülnek és dumálnak meg piálnak

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Whaskes
senior tag
Tudtam en, h reformatus suliba kellett volna kuldjelek, most gazdagabb lennel, legalabb...
17721: igy se arad benned tul a szeretet, max a pia, nagy ritkan, altalaban bennmarad

egy eletre megutaltalak volna.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tudtam en, h reformatus suliba kellett volna kuldjelek, most gazdagabb lennel, legalabb...
17721: igy se arad benned tul a szeretet, max a pia, nagy ritkan, altalaban bennmarad

Hitgyüli ?

-
Whaskes
senior tag
Az a zsinat, nem ?
Én is katolikus vagyok, de ha sokat beszéltünk gyerekkorunkban, ránkszóltak, hogy ne zsinatoljatok. 
a zsinat az a misét jelent asszem.

-
venember83
nagyúr

-
philoxenia
MODERÁTOR
Az a zsinat, nem ?
Én is katolikus vagyok, de ha sokat beszéltünk gyerekkorunkban, ránkszóltak, hogy ne zsinatoljatok. 
-
Whaskes
senior tag
Kocsmában volt a keresztelő ?

katolikus iskolaba jartam. anno mindig azt hittem, hogy a zsinagog az kocsma. mindig ugy volt leirva a konyvbe, hogy sok ember osszegyult, megbeszeltek egy-ket dolgot, aztan hazamentek, haaat, az csak kocsma mar akkor.....

-
venember83
nagyúr

Keresztelő??? Erről nem is tudtam... Dédnagyapa lettem?

-
philoxenia
MODERÁTOR
Igen, kocsmaban is voltam, na... Ittam jo dragan csapolt Drehert...
Szegyellem is magam...mod: meg vannak zsinagogak arrafele? Hat micsoda emberek elnek ott?
17713: hat epp ot kerestem, de nem voltam eleg kocsmaban, ugy nez ki... Nem baj, januarban bepotolom

-
Whaskes
senior tag
Szegyellem is magam...mod: meg vannak zsinagogak arrafele? Hat micsoda emberek elnek ott?
17713: hat epp ot kerestem, de nem voltam eleg kocsmaban, ugy nez ki... Nem baj, januarban bepotolom
hat fater, lathattad volna az unokadat, de neeeeem, te nem is akarsz rola hallani sem.... szegyelheted magad.
-
bolondember
MODERÁTOR
Szvsz a sorozat jobb, a könyv nem tetszett, nem is olvastam végig...
Na jó, de akkor a féregben mi a kihívás? "jó, nagy, félek tőle, de simán felmászok rá"?
Jó éjt mindenkinek, tbs már úgyis oltogatott másik topikban, hogy miért nem húzok el végre aludni. Szerintem csak lusta válaszolgatni. Meg problémát megoldani.

hát, ö - egy akkora féreg, mint egy lligahajó...
egy egész fűszerest betol másodpercek alatt, Te meg azt kérdezed, h mi a kihívás? Egy rossz lépés, és Shai Hulud gyomrában vagy...

meg hát, Féreghajtóként már Fremen férfi vagy...

-
venember83
nagyúr
A templomba be se ment fogadjunk, mindig csak a kocsma.

-
Whaskes
senior tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
Na jó, de akkor a féregben mi a kihívás? "jó, nagy, félek tőle, de simán felmászok rá"?
Jó éjt mindenkinek, tbs már úgyis oltogatott másik topikban, hogy miért nem húzok el végre aludni. Szerintem csak lusta válaszolgatni. Meg problémát megoldani.

Persze nem mindenkinek ugyanaz tetszik, Douglas Adams anno nekem se tetszett, de most majd megpróbálom megint
A legrosszabb irodalmi élményem végül is Joyce Ulyssese volt, de gyerekként próbálkoztam vele, biztos az is baj volt, van amit csak bizonyos kor fölött érdemes elolvasni. -
Whaskes
senior tag
A templomba be se ment fogadjunk, mindig csak a kocsma.

jah, a zsinagógába kellet volna keresni minket

-
Tim82
félisten
Végül is a lényeg a féregtől való félelem legyőzése, nem egy igazán értelmes lény, csak a nagysága a veszélyes, a szokásai kiismerésével a fremenek már nem féltek tőle.
A filmmel pont az a bajom, hogy a jelenetek nem álltak össze egésszé, nem lett kerek a mű, mint a könyv, pedig elég hosszú így is, de még fele legalább hiányzik.
Igazából az irodalomban az egy estés film csak a novellával mérhető terjedelemre egy mércével, a többire a sorozat volna a jó, kíváncsi vagyok a Dexterre, mert azt előbb láttam, majd ezután tervezem elolvasni.

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
FehérHolló
veterán
Starcraftot néhányszor kijátszottam, könyveket meg csak képről láttam.

A játéknak van egy egész jól megfilmesíthető történetvonala.Nah, mentális fölényemmel rábírom a testem, hogy megtegye ezt a 3 métert az ágy és a gép között.
Mégegyszer jó éjt!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Persze már, mikor a környéken voltam, akkor nem volt semmi eksün... Megsértettél... Az unokámnak meg üzenem, hogy addig örüljön mig nem kerül napi kapcsolatba meleg faktorokkal.
philoxenia: Én ázok, te ázol, ő ázik...?
Majdnem, állnak az eresz alatt az esőben és egymást kilökdösve, most Te ázol, most Te ázol.
-
Whaskes
senior tag
Persze már, mikor a környéken voltam, akkor nem volt semmi eksün... Megsértettél... Az unokámnak meg üzenem, hogy addig örüljön mig nem kerül napi kapcsolatba meleg faktorokkal.
biztos rosszhelyen kerestél minket

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
venember83
nagyúr
Aktív témák
-
17800 - 17701
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming GTX 1050Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5344
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kethy Bates-szel meg szintén jó páros..