Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Aktív témák
-
sekli
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
persze, ezzel ororm dolgozni...

-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nonono! Szolgálati noti nem bírni ofisz..!

-
köszi mindenkinek, sikerült a végjegyzettelmegvalósítanom

-
7
addikt
Whaskes bezzeg nem dolgozik, mindig csak megy kocsmába.
-
sekli
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
jah, vagy rakja az elejere, annak lehet kulonbozo az elolaba, vagy csak a paratlan oldalakra irjon, es az utolso oldalt irja parosra..., szamtalan megoldas letezik...

Tim82 kozben en is megtalaltam a 2007-ben, insert -> cross reference -> footnote/endnote
FehérHolló mind a ketto valaminek a vegen van...
-
Tim82
félisten
szerintem Bandusnak inkább végjegyzet passzolna.
Bandus: (Word 2003) Beszúrás menüpont -> Hivatkozás -> Lábjegyzet - ezen belül beállítod, hogy lábjegyzetet vagy végjegyzetet akarsz, milyen számformátummal stb., stb.
FehérHolló: erről majd akkor kérdezd Billt, ha a Halál szabadsága miatt a Mumpsz viszi el

csapos2: mondtam, hogy nem megy jól a bolt.

-
tudna valaki véletlenül segíteni word-ben? olyan kéne nekem, mintha élőláb lenne, de csak az utolsó oldalra. az adatok forrásait szeretném megjelölni benne.
-
Tim82
félisten
válasz
Whaskes
üzenetére
kérem a fejemre a bárdot, meg engedélyt meghunyászkodni.
érdekes, miért nem feltételezi senki, hogy freeware, amit kaptam? kapásból warez? hol mondtam én ilyet? 
bolondember: mit hozzak? a gépemet, vagy a külső vinyót?
a vinyót amúgy is meg kellene nézetnem, be kellene dugni egy asztali gépbe és Everest-tel vagy HDSentinel-lel report-ot készíteni - csak hogy nyugodt szívvel adhassak pirospöttyöt az eladónak a phmegbízhatósági adatbázisba. (nem néz ki úgy, hogy gond lenne a cuccal, de addig nem tom 100%-osan.)# 18678: dehogy zavar, szerintem a nálam lévő kupit senki és semmi nem tudja űberelni.
de nem muszáj egyébként, hétvégén eljutok haverhoz. (vasárnap, de jó lesz... céges buli után másnaposan...) -
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
tegnap kaptam egy hordozható külső vinyón egy rakat játékot - előbb azokat kellene végigjátszanom. bevallom, nem érdekel a Crysis. egy FPS nem tud már lekötni. maradok a klasszikus BioWare-s CRPG-knél.
de egyébként minden tiszteletem az eladóé, hogy csak úgy grátisz feltöltötte nekem mindenféle földi jóval a vinyót. kár, hogy azzal kell majd foglalkoznom, hogy mindent kiírni - 140 Gb-nyi cuccot...

ennyit az adatarchiválási/biztonsági mentési prodzsektemről.

-
Whaskes
senior tag
én olyankor azt szoktam, habár linux van fent, amikor a bátyám netezni akar és én úgyítélem meg, hogy eleget netezet, ssh-val belépek a műhelyből valameik gépről aztán kilövöm a ff-ot. vagy gaimot.

megfelelőképp szidja a gépet, meg az oprendszert. mindig azt mondja, hogy bezzeg win alatt soha nem dobálta el magát

-
tildy
nagyúr
Mindig kitúrnak a gép elől crysis miatt , ez nem ér

Na majd akkor lesz nagy nézés, ha gutsy vigyorog vissza
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KrAt
veterán
Tesómtól kaptam:

-
7
addikt
<Fashykekes> Capitalization is the difference between "I had to help my uncle Jack off a horse.." and "I had to help my uncle jack off a horse.."
Egy nagybetű a különbség, s mégis mennyivel másabb!

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Te akkor lécelsz le aludni, amikor mások még úton vannak hazafele a forgatásról? lusta dög

-
BlacKSouL
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
-
RoyalFlush
őstag
Felhasználó szerinti keresés nem működik ?
Meg szeretnék találni valakit .. -
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
gondolj arra, hogy milyen rossz azoknak, akiknek nincs munkahelye, de dolgoznának

-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kis buzdítást?
Hajrá!

Gondolj arra, hogy te akkor henyéltél, amikor más meg el volt foglalva.
Most az a rossz, hogy agyilag zokni vagyok viszont fizikailag még egész formában érzem magam. Viszont asszem, ennek ellenére én is dőlök az ágyba aztán columbon alszok el. -
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
hááát, én kint voltam és ittam egy jó pofa sört+gömbszörpöt, és elmegyek egy kellemeset fürdeni, ezekután olvasok egy kicsit, aztán beteszek egy filmet, amiközben lehet, hogy mély állomba merülök. feldobott? örülj, hogy legalább nekem ilyen jó.

-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha neked jo...
En pedig egy kis buzditast kerek, nem az igazi ilyenkor melohoz kezdeni...

Whaskes: te aztan lelket tudsz onteni az emberbe...

PazsitZ: kosz, bovebben?
utolso mod: gyurkozzunk neki... Jobb ejt mindenkinek!

-
Whaskes
senior tag
re all. egy lyen wifi kártya vásárlásán gondolkodom:
TP-Link TL-WN551G 802.11b/g PCI kártya Atheros RA bolt akitől rendelném az oldalán csak azt írja, hogy: - Titkosítás: 64/128/152-bit WEP
A gyártó honlapján ennek a típusnak pedig ki van írva az, hogy wpa/wpa2 támogatás+ a sallang. Lehetséges a gyártó adott ki 2 fajta verziót és ez valami 1.0 stb és csak az új széria tudja? vagy csak figyelmetlenségből nem lett kiírva? nem merem megrendelni addig, amíg biztosan nemtudom....
-
(Kolombusz)
veterán
Nah jó éjt mindenkinek!
Lelécelek aludni.
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nincs az a 3D lézernyomtató, ami ezt az alapanyagot károsodás nélkül el tudná viselni - beletörne a pengéje

Dragonnal egyszer futottam össze, azóta is sokkos állapotban van

Pont mint az avatarom, csak én nem tudok ilyen szépen nézni

PazsitZ: "Mi jó abban ha üvegformájú macskád van?" - megáll a TV és a monitor tetején
Talán nem ennyire elfajzott még az emberiség - legalábbis remélem, hogy nem... -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nincs. Még.
PazsitZ: Hogy kulonleges. S meg a monitorra sem ul fel.
-
PazsitZ
addikt
Életemben nem hallottam ilyenről
.
Mondjuk a mai világban én már nem sok mindenen tudok meglepődni, azaz sokmindent elhiszek, mert valóban sok képtelen dolgot műveltek már.Egyébként nem látom értelmét a dolognak. Mi jó abban ha üvegformájú macskád van?

(#18646) bolondember: korrekt

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
ÁLLÍTÓLAG van intelligens élet a Földön.
ÁLLÍTÓLAG...

-
(Kolombusz)
veterán
ááááááááj em a vörld bifor áj em a men

-
Tim82
félisten
válasz
ipavlidu!
üzenetére
ha több lenne gondolatnál, engem is kiakasztana.

Bubu: ha ezek tényleg léteznének, akkor nem formalinban lennének - valami tápcsövön keresztül kapnák a szükséges ételt-italt. whiskas infúzióval?

-
Bubu79
addikt
Na akkor sorjában :
Tildy: a videot már párszor megsasoltam, ismeretségi körömben is osztatlan sikert aratott az egérhajhász cicmók

Kalandor: ezzel a maccsal már találkoztam valahol, ha minden igaz, a macskás topikban
Szép jószág
Helyette kerestek most háziállatot? 
bolondember: Úthengert még nem látott egyik sem ( alulról sem
), úgyhogy nem passzolnának az LCD-hez
A kép dögös - egyvágányos macska
Öööö...
Hülyén nézne ki a monitor tetején a franciaágyam, ezért nem raktam még fel rá 
Tim82: Ezek ugye nem formalinban fürdenek? Tequilába kígyót szoktak rakni, ezek vajon milyen szittyóval lehetnek tartósítva?

ipavlidu!: ugyan ez csak egy jól sikerült fake hír volt, de meglehetősen sokat foglalkoztak a bonsai kittennel itt a PH!-n is...
-
PazsitZ
addikt
Qva Projekt

Kár, hogy a korábbi "jammelős" számok már nincsenek fenn az új oldalon, azok is tök jók pedig.
-
Tim82
félisten
rájöttem, Bubunak egy bonsai macska való - nem mászik fel a monitorra (mert nem tud), de azért tud fűteni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79
üzenetére
1-macska szereti a meleget - gondolom nem tft, mert akkor igencsak monorail macskád van
2-a tévé/monitor (CRT-k) kibocsátanak egy nem éppen kellemes "sugárzást", amit cserébe a macskuszok imádnak - tehát ahol előszeretettel alszik a macska, oda nem szabad ágyat tenni és ott aludni...
-
No, mentem fizikát tanulni

-
Bubu79
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Ha törődésre vágyik, azt másképpen szokta a tudomásomra hozni - első lépésben megáll a képernyő előtt. Ha ez kevés ( általában az, mert a reakcióm csak annyi szokott lenni, hogy megpróbálom elhessegetni ), akkor jön és kiszolgálja magát - a kezemhez dörgölőzik, majd barátságosan kiakasztja a billentyűzet puffert, amikor végiggyalogol rajta telitalppal ( általában az ölemben van a billentyűzet, mert úgy kényelmes )...

De egyébként PazsitZ-nak igaza van, tényleg pofátlan állatok
Ezért is vannak mellettem - kell valaki, aki nem olyan kuka, mint én

Hujikolp: Úgy érted fűtsek macskával? Felmelegíti a radiátort, az meg besugározza ( meleggel, nem gamma sugarakkal
) a szobát ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Bubu79
addikt
Ööööö...

Azmérvanaz, hogy a macska a legjobban a monitor tetején szeret dekkolni? Olyan kómás fejjel nézett rám az előbb fentről, mint aki benyomott egy levél Seduxent - majd amikor észrevette, hogy kicsit zabosan nézek rá ( tele megy a monitor szőrrel ) egyszerűen hátat fordított...

Értem én, értem, hogy melegségre vágyik... De akkor miért nem foglalkozik a másik maccsal inkább?

-
válasz
venember83
üzenetére
Neten elötte nézz rá
Tályékozódj. -
venember83
nagyúr
Szep estet!
Mai tanulsag: sose menj hozzanemerto, de hozzad kozel allo emberekkel digitalis fenykepezogepet, vagy barmilyen elektronikai cikket vasarolni. Sok kerdes, csak az idegeskedes. Kerestem normalis fgepeket, de persze csak a mokusvakitosok voltak, csupa benq, samsung, stb stb. Meg volt jo is, csak nem az en arkategoriam, vagy tul dragak voltak, vagy tul semmilyenek. Szomoru, hogy mindenhol csak a szart kapja az ember

-
válasz
PazsitZ
üzenetére
Mindkettő formában becuppan, mint az a bizonyos oda.. ehh, teccikérteni? A régi gép (486) ekkor mindig visított, de ezek a mostaniak
A vinyónál is már párszor fordítva ráraktam, csak sípolt a régi, a mostani meg csak nemismerte fel.. Rárakhatnának valami olyan kis lecsapást, ami miatt csak egyféleképpen lehessen berakni, akkor is ha valaki oldalazva akarja vissztuszkolni, még szerencse h nemcsinált zárlatot meg ilyeneketA másika mit még rendszerint mellédugdosok, az a khh, nem az, hanem a hangszóró jack kábele, azt rendszerint a line vonalba rakom, ha nincsen zene, akkor tudom h ott van, nem a helyén.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
ne, nem akarom tudni.

PazsitZ: inkább erre se vagyok kíváncsi. én nem vagyok olyan, hogy érdekeljen...

-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Vazzee... Nem mondod, hogy a monitor hátulján vannak lyukak a csavaroknak?
Akkor én hiába fúrtam keresztül a négy sarkát a monitornak?

Tildy: [IMG]buksi simogató, erősen örülő, vigyorgó smile[/IMG] gratula

Ja, és mielőtt valaki beszólna, tudom, hogy a PH! nem kifestőkönyv
-
tildy
nagyúr
Öröm , bódottá itt is

Ment az s7-es PLC-s programom
(Két memóriacímet kellett csak kijavítani,figyelmetlen voltam..
)
Úgyhogy most nagyon nagyon büszke vagyok magamra
Ritka pillanatok egyike 
-
Csi630
tag
Sziasztok!
Fogalmam sincs hogy hova írjak, ez elég offnak tűnik hogy megkérdezzem: ha megváltozott az emil címem hol tudom a beállításaim között megváltoztatni? ha esetleg elfelejtem a jelszót, ne a régire küldjék

-
PazsitZ
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Azt rám is lehetne fogni

(#18602) Hujikolp: Hogy lehet fordítva rádugni a kábelt?
Nem tudja valaki bővebben, hogyí lesz jövőhéten a vasúti közlekedés? Lesz/meddig lesz sztrájk?
Nem is akartam bemenni utolsó héten a suliba, de írunk jópár ZH-t aztán csak bemennék.
Busz az meg számomra nyügös. Fóbia, plusz pénz, plusz a sulitól is messze van a buszpályaudvar
.(#18607) Tim82 : Ha tudnád mekkora szexuális "töltet" van már bennem

-
Ma történt velem:
kelett egy cd-n valami, betettem az olvasóba, majd elkezdte olvasni. Pörgette, pörgette, de nemvolt hajlanó felismerni. Kivettem, majd vissza. Semmi. Mi a franc van vele? Berakok egy másik cd-t, hátha. Kivesz előző, betesz másik, de azt is csak pörgette, nemismerete fel. Mi a jó b p van vele?
Már kezdtem rugdosni a gépet, h miért olyan amilyen (óránkénti fagyás majdnemmindig
). megnézem belülről, htha valami van ott, elmozdult egy kicsit a kábel vagy valami. Belenézek, hát nem nemvolt rajta az a szerencsétlen?! Gép kikapcs, féloldalazva valahogy rádug, bekapcs. Elkezdi tölteni, BIOS error. WTF? Hozzá se nyúltam szinte. Najó, átmozgat minden, memória kikap, megtisztít (fagyások miatt) vissza, nagyából ok minden. Bekapcs. Ugyanaz, bios error. Mit rontottal el? Szallagkábel le, bekapcs. Megy rendesen, akkor csak a szallaggal lehet valami, vagy az olvasóval. Megdöglött?! Nézem balról, hátulról, semmi, kikap olvasót, kivűlről rádug szallagot, bekapcs. Megint rossz. Nézem, hát nem fordítva dugdostam rá azt a szerencsétlen kábelt?
Utána ment minden rendesen, ezen az egy kis szarral kb 20 percet elvacakoltam. Hogy hogyan került le a szallagkábel? Beraktam a gépbe az olvasót és elfelejtettem rádugni, majd elett felejtve. Most kelett. 
-
(Kolombusz)
veterán
Szééép estét!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a vinyót amúgy is meg kellene nézetnem, be kellene dugni egy asztali gépbe és Everest-tel vagy HDSentinel-lel report-ot készíteni - csak hogy nyugodt szívvel adhassak pirospöttyöt az eladónak a phmegbízhatósági adatbázisba. (nem néz ki úgy, hogy gond lenne a cuccal, de addig nem tom 100%-osan.)
de nem muszáj egyébként, hétvégén eljutok haverhoz. (vasárnap, de jó lesz... céges buli után másnaposan...)

)