Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
talán meredek gondolat, de Kossuth rédió is közvetíti most..
-
Csyppa
senior tag
Na, eszem egy kis hurka-kolbászt.
-
csapos2
addikt
Már meg is érkezett a küldemény Katicától:

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Felkerültél a listára. De melyikre...
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nem.

Viszont huh , jó hogy nem tegnap este volt a sörövics/tea kombó, egyrészt az este hosszú volt, másrészt viszont utána még megjártam Debrecent is
-
venember83
nagyúr
Nem volt eleg a hungarikum <csale szarvu kek szarvas>?
Megjegyzem megerositest varok, hogy felkerultem a listara, valami okmanyt, hogy majd kesobb kovetelozhessek ha megsem erkezne meg a szolgaltatas...
A kezis lanyokat meg persze, hogy nezzuk, hisz:
1) magyarok
2) lanyok
3) gyonyorek
4) ugyesek -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
a rútbullnál ki beszélt neked arról, hogy szárnyad fog nőni. a nyakad nem nyúlt meg? mert arról beszél szár-nyakat ad.
a kávénál meg az lehettt a gond, hogy nem a gallér mögé kell önteni, hanem az arcon található szájnyílásba, utána lenyelni. nekem így hatott.
a kézis lányokkal még egy hiba van: bármit vágnak hozzád, mindig eltalálnak...
-
Bubu79
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Nagyjából az is olyan hatásos, mint a PirosBikás üdítő...

Kíváncsiságból letoltam egy alkalommal két dobozzal az említett "energiaitalból", de valami hiba lehetett a kréta körül, mert nem dobott fel... Biztos kell hozzá egy jó adag pszichózis is, mert szárnyaim sem nőttek tőle...
A kávé és egyéb kávé jellegű készítmények hasonlóan hatásosak nálam - simán alszom két kávéval a gallér mögé öntve is...
Lehet, hogy Jancsikához hasonlóan ( Aki ugye genetikailag daliás ) én is genetikailag vagyok felkészítve ezekre a dolgokra?

BlacKSouL: jaja, és egyszerre mindig csak egynek van a kezében, mindig csak egy - a riasztó csak az a dologban, hogy hajlamosak dobálózni vele
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
A nescafét még nem próbáltam estére.

-
BlacKSouL
addikt
Kézis lányokat nézitek egyébként?
-
BlacKSouL
addikt
egy szamárra, meg egy bolondra költhetem.
na, ezek én is vagyok, magamra meg már költöttem. gyerekre is költhetném, de előbb szeretnék az anyjára költeni egy keveset is.
Ilyenre miért nem nőktől kapok ajánlatot? Nem kell nekik még a pénzem se?
-
ChromeX
addikt
hello összeszámoltam és most jelenleg 3 569 590 hsz van összesen, minden topikot belevettem
, gondoltam megosztom veletek -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Pénzem van, olyanom nincs akire költsem..
-
ladybug
őstag
Fiúk, nálam fel lehet iratkozni, viszont én nem élek a szolgáltatással csak egy pasas (? - nem, robot) felé. Az előrendeléseket továbbít(hat)om az illetékesek felé.
-
csapos2
addikt
Szex? Hol? Én is akarok.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
maradjunk a feketénél...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Black Soul, White Phone
én nem vagyok metrószekszuizé...én liftszexuális vagyok

-
BlacKSouL
addikt
Hát gyárekek..egyre jobban tetszik a zúj telóm, főleg most így 1gigával feltuningolva.
Fehér telefont mindenkinek!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
én is ezt mondtam, nem mindegy, hol van az a szpész...
no, mentem wint telepíteni ismét.
-
EQMontoya
veterán
jóreggelt mindenkinek. nah, sikerült bepótolni a heti alváshiányt egy röpke 10 órás durmolással

-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
egy van, de kivitte a tulaja kicsit milkalandba, nemsokára jön vissza...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
hmmm... pedig az arcod és a hangod alapján megesküdtem volna, hogy nem nő vagy, de ha azt mondod, hogy női fetisiszta vagy... akkor elhiszem.
ps:
azééérislecsapom a benne hagyott magaslabdát. -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
S gyűjtöd őket?
Mert kulonben szenvedelyed utan s utanad semmi sem marad az utokornak, az meg kar lenne. -
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Felteszem a koltoi kerdest: ÉS?
Az mar az o dolga. Milyen jogon itelnenk el ot? Vagy azt ahogy gondolkodik? Teged bantott?
-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Talan mindezt mero lelkifurdalasbol tette?
Esetleg PR?
De biztos oszintek voltak a szandekai, hogyne, csak epp sajat magat szegyellte...mod: jol tette, szo se rola, de mondjuk ennyi elvarhato is ilyen gazdag embertol. Amennyiben megnyugtat, megfogadom, ha tizedannyira gazdag leszek mint MJ, akkor en is fogok ennyit adakozni

Ja, mondott o olyasmiket, hogy nem felejtette el honnan jott?
17432: Emberkent elitelhetem, zeneszkent viszont semmi alapom nincs ra, ez teny. Amennyiben afro-amerikai vagy neger lennek, akkor igenis bantonak ereznem amit tett. Olyan valaki ne kardoskodjon az erdekemben, aki megtagad minden percben es masodpercben.
-
7
addikt
Bleheheh, szépségeim

-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
inkabb falra hanyom

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
En azert elotte utannaneznek, tobbet tett ő az emberisegert es a szegeny emberekert mint a PHn mindenki egyuttveve:
1985-ben Lionel Ritchivel közösen megírta a "We Are The World" című dalt, amelyet a kor legnagyobb popsztárjaival együtt énekeltek lemezre egyetlen éjszaka alatt. A bevételeket afrikai országok megsegítésére használták fel.
Mindeközben Jackson hatalmas összegeket költött jótékonykodásra, hol egy csekkett adott át Diana hercegnőnek, hol pedig egy egész koncert bevételét ajánlotta fel gyermekkórházaknak.
1999-ben jótékonysági koncertet szervezett "Michael Jackson és Barátai" néven, amelynek révén több millió dollárral támogattak 3 szervezetet.
Michaelre a szakmabeliek úgy tekintenek, mint élő legendára. Nem találunk olyan együttest, olyan előadót, amelyre ne lett volna hatással ez a zseniális ember. Emberbarát tevékenységét Michael a 2001-ben indított "Heal The Kids" nevű alapítványával koronázta meg.

Na latod, eloitelet.

-
Szevasztok Huszárok, hazahúztam a belem
jóú hétvégét 
-
Whaskes
senior tag
jóreggelt. egyre közelebb van a 7fő....
-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Hehe, megtagadja fajtajat, aztan mellettuk kardoskodik, ugy latszik a gerincet is kioperaltak, meg a maradek joerzest is... De nem gond, Isten nem ver bottal, ugye

mod: o mar lefurdott, enyhen tobbszor is mint kellett volna... Meg talan hypo helyett a viz is megtette volna...

Whaskes: most muszaj ennyire pesszimistanak lenni? Falra fested itt az ordogot...
-
Racecam
nagyúr
válasz
cucmalajmc
üzenetére

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
nefürgyéle
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
van benne valami.
de azt se feledjük: szombat van. szombat dél. Ilyenkor normális ember még fel sem ébredt...

-
venember83
nagyúr
-
válasz
cucmalajmc
üzenetére
ezeket a hibaüzeneteket még nem kaptam meg soha, neked ezek szerint már fenn van az sp3beta?
mindenesetre az utolsó az máris a kedvencem lett 
-
cucmalajmc
tag
hülye windows

-
válasz
venember83
üzenetére
válaszolnék Én szívesen mindkettőtöknek, csak az a baj, hogy még a kérdést sem értettem

-
venember83
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
csapos2
üzenetére
én meg itt mindenféle káeffcés "szart" eszek...
Életem legjobb hurkáját Kaposfüreden (<- ott, ott bezony!) ettem, vissza-visszatérek, mert valami eszméletlen finom, kis krimó mellett, de az valami eszméletlen jó...
-
BlacKSouL
addikt
Bedobom ide is: Wordben űrlappá konvertálás hogyan? Segítség kéne, ráadásul sürgős
-
venember83
nagyúr
Hmm, legyen valami hasznom is az OT-bol

Nem tudjatok miert tolodik el a hirdetes s jelenik meg a hsz-ek kozott? Igy. Illetve hogyan lehet ezt elkerulni/orvosolni, hogy ilyen csunyasagot ne lassak? Foleg a legutobbi kerdesre erdekelne a valasz. Koszonom.
-
Diego!
senior tag

-
válasz
venember83
üzenetére
ja lovat árulok. kaphatsz egy jó nagy lóf@szt, momentán az van készleten

Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- 3D nyomtatás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Steam Deck
- Kuponkunyeráló
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, gondoltam megosztom veletek

Hmm, nem is tudom...