Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
janoska, dolgozzá csak, addig is én iszom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PazsitZ
addikt
Hazaértem, megvacsoráztam, mindjárt megyek lábatmosni
, aztán szerintem nemsokára dőlök is az ágyba, nézek valami sorozatot.
Fárasztó ez a keddi nap, meg mostanság amúgy sem vagyok a "toppon"
.tildy: Jancsika nem egy gonosz mutáns félnótás, hanem mint az köztudott
genetikailag daliás 
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
csak 2 szendvicset ettem ma.....
így viszont maradt péz unicumra és sörr 
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Kardvirág mellé ne ültessen - még kedvem szottyan eljátszani Lüke Szkájvókert
Menj szépen és tömd meg a majmot... birkát... farkast...
a kívánt rész aláhúzandó 
-
tildy
nagyúr
Képzeljétek el, hallottam a Jánoskát beszélni
Totál kellemes hangja van, pedig én váltig meg voltam győződve róla, hogy ő egy gonosz mutáns félnótás

-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
meg egyet iszok és kettétöröm a tanárnénit mint a ropit!
-
bolondember
MODERÁTOR
hagyjátok abba a veszekedést, olyanok vagytok, mint a gyerekek!
mindjárt szólok a tantónéninek, aztán szétültet Titeket!
-
Bubu79
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
Irigy
Tudja azt, hogy a Yetik nem kapnak ilyesmit - pedig iszonyat jókat lehet a szárazkajára vedelni 
bolondember #16381: "mindjárt szólok a tantónéninek, aztán szétültet Titeket!" - kap mindenki saját cserepet - vagy hogy?

Már meg kellett volna szoknom, de még mindig bizarr látni a 10000-en felüli hsz-számokat
-
Whaskes
senior tag
jóestét
sör van, kocsma van 
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Pont te beszélsz te báránybőrbe bújt farkas?
Na holnap esti tea? Ki jön, ki nem? A hely szerintem maradjon a Móricz Zsigához közeli teázó

-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mit nem ertesz? Bolondembernek valaszoltam. Csak nem dupla nick?
-
-
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Tudod, a mi kis gombafeju katicabogarunknak vannak olyanjai, amiket gyereknek neveznek. (a gyerekeket a yetik megeszik, de most nem ez a lenyeg)
Az egyik ilyen szerzemenynek az a neve, hogy Borka, azaz a "Neked hogy hivjak a nevedeeeeeet?" kerdesre igy felel: "Borka".
Letezik tovabba egy olyan unnep kis hazankban, melyet nevnapnak hivunk. Ma tobbek kozott a Borkak nevnapja is van. Tildy ez alkalombol koszontotte fel a mi kis katicabogarunk egyik gyermeket. -
tildy
nagyúr
Boldog Ladybug kislánya (Borka) napot

-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ilyen nagy motkány mióta él még anyukéja lakásában

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
ideje volna zuhanyoznod nem gondolod?

-
VW_Beetle
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egyszer velem is megesett ez csak akkor a csirke égett oda

-
Winner_hun
félisten
Anyu csúcsponton van, fémtálca a gáztűzhelyen és az alá gyújtott be, nem a kaja alá
Pont akkor jöttem haza suliból. Most aztán jó büdös van a szobában is
-
7
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Voda nem tudhatja. Csak azt tudja, hogy EQ kollega kicsit csipos nyelvu nehanapjan, tovabba miskolci, tehat kompetens a temaban.

Amugy amig odajartam, nekem semmi bajom nem volt az ottani tomegkozlekedessel. Szerintem egesz korrektul oldottak meg. Egyedul az zavart, hogy nem lehetett mindenhova eljutni tomegkozlekedessel, ha az ember az utolso vonattal futott be. Es azert ejfelkor Lyukoban a kivilagitatlan uton egyedul barangolni nem kispalyas dolog

-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
erre mit fog majd mondani Monty

nem tom még
ő a Miskolci XD -
RoyalFlush
őstag
Írtak egy szép cikket a miskolci tömegközlekedésről az indexen, melyet átvett a boon. Vkinek a következő észrevétele volt:
"2007. nov. 30. 20:39-kor a 4-es busz már nincs a Búza téri megállóban ! Menetrend szerint 20:40-kor kellene indulni ! A következő busz 21:30-kor indul ! Az orkok ekkor indulnak portyára . A jó K... a....t a soförnek , hogy előbb elindult ."
-
sekli
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
"kétpár"...

VoDaFoNe: en is felvettem magam msn-en, de sajnos nem tudok magamnak irni....

-
Thrawn
félisten
-
Bubu79
addikt
Van, hogy az is elég, ha meghallgatják az embert - nem feltétlenül tanácsért fordul másokhoz az, aki megosztja a gondolatait másokkal

#16328 MOD: a világ sokszínű - mintahogyan az emberek is azok
Vannak, akik fekete-fehérben látják csak a világot ( én is ilyen vagyok - bár dolgozom a problémán, mert nem jó, ha nem veszi észre az ember azt, hogy nincsnek egyértelmű válaszok minden esetben ) és vannak olyanok, akik képesek árnyaltan elfogadni a dolgokat
Nem vagyunk egyformák - nem húzható rá mindenkire ugyanaz a séma, mert nem létezik az a sablon, ami a segítségünkre lehetne a dologban...Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy mások másként gondolkodhatnak a dolgokról - ezért is vetődhetett fel a titokszoba gondolata még úgy is, hogy nem tudta volna kommentálni a szerző a válaszokat

-
7
addikt
Szerintem meg akar az is megoldhato lett volna.

Juteszembe: Tudna valaki kuldeni a FAQ-hoz egy szakmai jellegu GyIK-ot (processzor, mobilok, vagy akarmilyen hasonlo temaban)? Igazabol az a projekt azert stagnal meg, mert nem kuldott be senki szakmait. Ha kuldenenek, egy cimlapos nyitassal megindulna a dolog.
FAQ blog -
Bubu79
addikt
Biztos, hogy nem az lett volna a lényeg, hogy kiírhassa Magából az ember azt, amit nem akar igazán elmondani senkinek de mégis szabadulna tőle?
Sokszor az is segít, ha elmondhatja az ember azt, ami bántja - nem kell feltétlenül válaszolnia azokra a hozzászólásokra, amik érkeznek

Talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, mindenkinek van olyan élménye, tapasztalata, emléke, amit nem oszt meg másokkal - talán mert túl személyes, túl fájó, vagy esetleg csak szégyelli a dolgot. Ezeknek a dolgoknak az anonim nyilvánosságra hozatalával könnyebb lehet megbírkózni a dologgal

-
Bubu79
addikt
Titokszoba üzemel végülis? Jómúltkor keresgéltem, mert böngésztem volna a hozzászólásai között, de nem leltem

Pedig ígéretesnek tűnt - és abból kiindulva, hogy előfordult duplareg amiatt, mert valaki nem akarta a saját nickje alatt közzétenni a mondandóját, lett is volna rá igény

-
7
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
En viszont azon gondolkodom, hogy ezert milyen moderatori szankcio lesz a jutalom. Mert azt meg megertenem, ha egy kizarolag a kozosseget szolgalo accountot hozott volna letre, amit kesobb nem csak o menedzselne, hanem masok is (ld. Titokszoba)...
@Bubu: Nem uzemel, nem van ra kereslet... ahogy a FAQ sem (oda meg nem erkezett meg egy beigert iras sem)
-
Zewa
senior tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Mi tart vissza?!

Szeretem a lustaságot, de még sem. Pillatníyilag jó, de hosszú távon nem megyek vele semmire.. (mien meglepő)
Asszem összedobok egy pizzát, remélem hamar kész lesz és finom lesz
VoDaFoNe: Mit nem értesz?
Azért nem fárad elal gólya mert valójában nem is ő hozza a kisbabát. 
-
VoDaFoNe
aktív tag
csak én nem értem?

-
VW_Beetle
tag
Nem akarom hirdetni de kitezsem a linket akit érdekel olvassa el

[link] -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
bezony
az télleg finom 
klambi: nah mivan Dr. House?
nekem megvan de sajna nekem a house féle kéne.. a feldolgozás.. de sehol sem találom =( -
klambi
addikt
nem tudja valaki hogy a Massive Attack-Teardrop szám milyen stílusú, mert kellene sok belőle!
-
BlacKSouL
addikt
*** REM ***
*** Nem vagyok fajgyűlölő, nem vagyok fajgyűlölő ******De miért mindig a legutolsó cigánygyerek fenyegeti veréssel meg öléssel a tanárokat? Nem cigányok miért nem teszik? Miért? Miért? Egyenjogúság van. Fenyegesse a nem cigány is. Mert a demokráciában arról szó sem lehet hogy a cigány ne fenyegethesse. Akár a rendőrt is. Régen a "kommunista diktatúrában" úgy pofánbaszták, hogy 3 hétig azt se tudta fehér-e vagy fekete. És voltak kötelezettségei. Most csak jogai vannak.
Kommenteket nem kérek*** REM ***
-
dragonfx
veterán
Léci valaki segítsen mert ez nevetséges

Hol lehet normális méretű mikulászacsit kapni?(tehát nem ilyen 20*20asra gondotlma mert abba semmi nem fér bele.
..jó az a kis szatyi is ami ajándékos csak télapós legyen,lehet vászon feliratos, avgy sima celofán csak ne ilyne miniatűr legyen.
hol kapok ilyet pesten mert szétkutatom a várost de sehol nincs normális?..egy röhej
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
szerk: nem érdekes...
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem max azon gondolkoznak, hogy az út közepén mi a francnak nincs fű?

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
"Látom a fényt az alagút végén
- de miért dudál?

Re: azért hidd el, nem fog a szélvédőn szétkenődni a steak-ed - ott ugyanis nem fog megállni, ha belerohansz...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
genetikailag daliás 

egyébként nekem is jó volt

És mennyi ilyen van... érdemes nézni ezeket a
- de miért dudál?