Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
a picsa szo eredeti jelentese pina
lasd anyad picsaja
az idok folyaman atment a segg -be is
es mar sokan hasznaljak igy is
pedig istenigazabol az " apad fasza es az anyad picsaja" mutatja az eredeti jelentest
de vannak szavak amik alakulnak massaja meg egy
hulye picsa
sose mondanank ferfira -
BlacKSouL
addikt
Nah, kellő magasságába értünk az estének hogy megkérdezzem: Kinek mi a picsa szó másik jelentése. Volt erről nekünk északi népeknek egy pécsi haverrral vitánk, és nem egyeztünk meg egyelőre.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
az elemi csapásoktól való ősi, gyomorbamarkoló rettegés, az van ott.

-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Ne, csak Dragont ne engedd oda!

-
válasz
philoxenia
üzenetére
steampunk, by gibson

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Sleep well Oldman83

Én is eldőlök cseppet, mert a hajnali 4:30-as keléshez képest már így is el vagyok késve - álmodjatok székeket

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Megy az arab a sivatagban, egyszer csak egy hangot hall a magasból:
-Áss arab és kincset találsz!
Arab ás félóra, egy óra , semmi.
-Kurva anyádat sivatag szelleme!
Másnap ismét jön a szózat az égből:
-Áss arab és kincset találsz.
Megint semmi.
-A jó anyáddal szórakozzá sivatag szelleme!
Harmadnap újra hallatszik a szózat, az arab ásni kezd mégis, tíz perc múlva koppan az ásó, nagy láda arany.
-Köszönöm sivatag szelleme. Mire a sivatag szelleme:
-Nofene! -
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
A nyuszit teljesen egyedül pötyögtem be
- a sörszálító más tészta - az tényleg copy-paste

Hogy hányas számrendszer? Aztatat nem tudhassam - matekból mindig gyenge voltam

Kukacok ügyében faggasd inkább a Főkukacot - tájékozottabb lehet, mint én

Csapos2: az biza tényleg a füled - az már csak a hab a tortán, hogy a hsz születésekor a füleid a helyükön voltak a buksid felett, a PH! szelleme azonban közbeszólt és akármit próbáltam csinálni vele ( ezért is van szerkesztve a hsz ) nem volt hajlandó egyben hagyni

fokukac: sajna mivel kiskorúak is látogatják az oldalt, nem tehetem közkinccsé a kívánt képet - túl véres lenne a monitor tőle

-
escie
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
persze, nem is azon vagyok elakadva, hogy most akkor negyesem van, hanem ez a magatartas, amit megenged maganak. meg ugye az elvek. nem turom az igazsagtalansagot.
sportot uz ebbol, le mernem fogadni, hogy valamit kompenzal. ra kene jonni, hogy mit. ahogy latom, a hallgatok elott ilyen nagy arc. a tobbi tanart mindig latni massal tarsalogni, latszik rajtuk, hogy kozossegben vannak, ez valahogy kilog. iszonyat gyanus. gyanus... ez a tag csak sunyit itt, le mernem fogadni.kicsit puhatolozok ezugyben kompetens embereknel. biztos mind azt mondja majd, hogy hagyjam az egeszet, de nem szertenem hagyni. nem az otosomrol van szo, hanem errol az egesz kulimaszrol, amit ez a tanar csinal. van egy gyanum, hogy mindenki letojja, azert meri meg ezt csinalni. hatha kicsit megkapirgaljak.
ahh, mindegy. bunko allatnak kene lenni, es jol fejberugni. nem lenne jobb semmivel, visszavenne, es meg jol is esne.
-
klambi
addikt
hát az szép...és miylen káros hatása van ennek mert elég durva szaga van..!?!
majd kiugrott a szemem
-
csapos2
addikt
Ez a kérdés annak szól, aki képes napokig nem bejelentkezni, de közben csak olvasgat.
Van már újdonság?
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
csöpög belőled a jószándék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
() ()
(*.*)
(")(") - Csapos
|^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ | ||
|...BEER TRUCK........| ||'|'';, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
''(@)'(@)''''''''''**|(@)(@)*** **''(@) - Whaskez egy dealere
Ötvözzük a kettőt:
|^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ | || () ()
|...BEER TRUCK........| ||'|'';, ___. (*.*)
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] - (")(")
''(@)'(@)''''''''''**|(@)(@)*** **''(@)És kész is van a horrorfilm

-
válasz
venember83
üzenetére
lebuktam...

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Úgy gondoltam, a jegyek még annyit se számítanak mint a tudás, csak nem akartam a fiatalság kedvét elvenni előre.
Meg kölönben is hátha.
Ismered, "Áss arab és kincset találsz....."? -
Tim82
félisten
bakker, micsoda nap volt ez a mai

most estem haza, gazdagabban egy ajándék mp3-lejátszóval (megkésett névnapi ajándék), egy 160 gigás külső vinyóval, meg azzal, hogy átkerülök a munkaadó cégem másik telephelyére, ha hiszünk a reklámnak, akkor 10%-kal több fizu és 20 perccel kevesebb utazás...
most már csak egy szexi tangás csaj hiányzik, hogy megfőzze a vacsorámat, majd...

-
philoxenia
MODERÁTOR
Digitális rajz ?
Annak idején , így karácsonytájt divat volt távirdákban az angyalkát küldözgetni egymásnak, azt hiszem karakterrajznak hívják a stílust, amikor csak betűkből ál össze a rajz. Na ez egyesekből és nullákból csak, az lenne digitális.
000
000
1
00000000
11 0000 11
11 0000 11
11 0000 11
11 11
11 11
11 11
111 111Digitálisan rajzolt Yetike.
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
"Az életben úgyis a tudás számít majd alapvetően, nem a jegyek.
" -> milyen gyogyszereken elsz, hogy ilyen optimista vagy? 
Decemberbenroppantelfoglaltbacsi: semmi, max faék.
fokukac: ezt en linkeltem anno, ki tudja hany szaz hsz-el ezelott

-
Racecam
nagyúr
Nem olvasok vissza, van valami?

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Kész - letettem a hajamat magam mellé az asztalra... Te szőrszálhasogató, kukacoskodó egyfejű

Egyébként igazad van, pongyolán fogalmaztam - mea culpa
Yetike: a Csacsinak semmi köze a sérómhoz - szerdán jön a borbélyom és be fogja lőni a Lolka-Bolka sérómat, mind a három szál hajamból - Ő az egyetlen, aki hozzányúlhat - rajtam kívül persze

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Digitális kapcsolási rajz esetében a "digitális" a rajzra vonatkozik, nem a kapcsolásra.

-
philoxenia
MODERÁTOR
Majd, ha végzel nála, akkor lesz érdemes igazán elégtételt venni, akkor nagy nyilvánosság előtt, nagyvonalúan megbocsátva kicsinyességét, arról még évekig beszélhetnek. Addig nem érdemes konfliktust keresned szerintem. Az életben úgyis a tudás számít majd alapvetően, nem a jegyek.

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
escie
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
igen, ezt is kene.
amihez velemenyem szerint nem ert(szamtech jellegu targyak), abbol megy a kiseloadasos hulyeskedes, motivalatlan, ctrc-ctrlv dolgozatokat eloallito hallgatokkal, toluk nem kerdezek, minek? ok velem vannak. vagyunk paran, akik kapunk a lehetosegen, ha temat lehet valasztani, es valami jo kis szaftosat valasztunk, ami tenyleg erdekes, erdekel minket, az ora temajaba is van. (az ominozus eloadasombol szerintem egy szot nem ertett, kisse ijedt fejjel ult, es nezett.)
altalaban a tobbi hallgato kerdezi:
- mit valasztottal?
- xy(elmondom mit)
- az meg mi?!
tehat vagyunk paran, akik lelkesedunk.
a tobbiek ugy le se tojjak az egeszet, jo a kettes, mer' nem orulok a negyesemnek?!
amihez ert, ami a szakmaja, abbol meg en vagyok tok, igy sokat kerdezni nem tudok, legfeljebb hinni neki. de tudod, azt ugy lehet erezni, ha valaki felkeszulten eloadja amit kell, minden hulye kerdesre felelni tud, feltalalja magat az adott temaban eloallo nem vart problemaban. nos, ez a tanar a felev soran nem egyszer sult bele peldaba, azota se tudjuk mi a megoldas, ez az egyik legszivatosabb targy. meg szerencse, hogy az eloadast egy komoly szakember tarotta, igy az eloadasjegyzetbol ki lehet okoskodni nagyresz a lenyeget.
javitani ezt mar nem lehet, beirattam. nem tudtam jobbat, vagy most irtam volna este, hosszu nap utan, nyilvan lerontom a negyest, vagy szerdan, ket durva vizsgazh utan. ez is eselytelen lett volna. foleg, hogy konkret anyag nincs, csak feltesz valami barom kerdest. (voltam mar nala hasonlo okbol, tudom.
)
hat benne nincs emberi nagysag, sot kicsinyesseg van. lehet, hogy be kene mennem hozza, es beszelni. sajna nem vagyok jo politikus, tuti leszerelne valami szar dumaval, es csak idegesebb, es tehetetlenebb lennek.arra is gondoltam, hogy keresni minden szituaciot vele, es provokalni, provokalni, provokalni, mignem elszolja magat, vagy kinos helyzetbe nem jon. nem is igazan az otosom kell, hanem elegtetel. gyarlo vagyok.
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez is egy kapcsolási rajz ( speciel ha jól látom egy hangolható URH erősítő, egy analóg kapcsolás
)Digitális kapcsolási rajznál természetesen megjelennek még a lentebb/fentebb található linken lévő ábrán vázolt kapuáramkörökön kívül a fel- illetve lehúzó ellenállások, a tápot szűrő illetve pufferelő kondenzátorok, az esetleges időtagokban található ellenállások és kondik, valamint természetesen fel van tüntetve a kapuáramkörök tápellátása is ( és még annyi alkatrész, ahányat csak kíván az adott kapcsolás )
Erre írtam azt, hogy a funkcióblokk-diagram hasonlatos a digitális kapcsolási rajzokhoz - a különbség csak annyi, hogy "sallangmentesebb", könnyebben áttekinthető 
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
De nem eshet le, mivel munkavédelmi okból ki lesz kötve, csak szédül majd, hányingere lesz, aztán meg esetleg azt hiszi mástól.

-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Akkor leesik s problema megoldva, ot tobbet nem fogja semmi zavarni. Mar ha komoly emberhez meltoan komolyan veszi az esest.
-
escie
őstag
válasz
bambano
üzenetére
1.
a vegen lehet, hogy ezzel jarok a legjobban. egyedul nem sokat erek, a tobbiek meg minek allnanak mellem, ok is feltik a sajat kis dolgaikat. a fene tudja...
2.
ilyen kicsinyes bosszu szerintem ram nezve lenne szegyen. kulonben is, a kocsija nem tehet semmirol. szerintem jogsija sincs, nemhogy kocsija.3.
ez tunik a lejjobbnak, csak attol felek, hogy kapna valami kis retorziot, okkal, joggal, tudna mirol van szo, es leverne a hallgatokon.
(a leanyzo sajna elhagyta a varos, sulit, engem, szoval most magam vagyok ezugyben.)olyasmire is gondoltam, hogy megnezem a vizsgaszabalyzatot, mert gyakjegyjavitasra van mod egy felevben, egy targybol. nem tudom, kotelezo-e ilyet biztositani, de ha igen, es nem ad ra lehetoseget, egy ujabb fogasom van. ha megszivat valami durva anyaggal, megintcsak erdekes, mert semmit nem tanitott, a hallgatok tartottak eloadasokat.
a fene tudja...
lehet, hogy valamelyik komolyabb, magasabb beosztasu tanarral kene beszelni, aki raadasul jo arc is. meg a hot-nel is kerdezgetek majd, mit javasolnak. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
És ha szédül ?
-
venember83
nagyúr
Muszaki, orvosi, mindenhova. De nem csak Magyarorszagon, bar ez nem nyugtat meg senkit. Ipar mar a felsofoku oktatas, ha nem tetszik... Menj el acsnak pl, jol keresnek, levegon vannak, testmozgas is megvan s ha a teto osszedolne kis ido mulva, ugyis a tervezo a felelos. Ennyi. Megszoksz vagy megszoksz.
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Azt hiszem kellőképpen elfáradhatott minddkét szemed, amit forgatsz erősen zöldülő arccal, úgyhogy megpróbálok válaszolni, hogy ne szenvedj maradandó károsodást

Ez egy funkcióblokk-diagram ábra. Ugyanez kapcsolási rajzként úgy nézne ki, hogy az Y és Z spagócákon lévő gubók helyére be lenne rajzolva rendesen az inverter, ami egy négyzetes "dobozka, benne egy 1-sel, megy hozzá az egyik oldalra egy spagóca ( bemenet balról ) és a másik oldalon egy kicsi gubó után ( mint most az ábrán ) menne tovább az ÉS kapuhoz és a három bemenetű VAGY kapuhoz

Remélem vizuális típus vagy, mert a paintet még alapszinten sem tudom kezelni, nemhogy akár Photoshopra gondoljak rajzolásilag
( Értsd: akkor sem fogom lerajzolni, ha térden állva könyörögsz, mert Degecről jöttem
) -
tildy
nagyúr
Hamarosan közeledik a karácsony,
ezt a képet így whaskes barátunknak ajánlom
-
philoxenia
MODERÁTOR
Kérdezni előadáson, kérdezni, kérdezni, felvenni, elétárni hiányos tudását.
Persze azt vedd figyelembe, ha védekezésbe kényszeríted nyilvánosan, akkor harapni fog.
Szerintem próbálj vele négyszemközt beszélni inkább, javítsa a jegyed, mindkettőtöknek jobb lesz.
Ha belegondolsz a helyzetébe, neki se könnyű, a diákok előtt a tekintélye egyre kisebb, emberileg ezt nehéz földolgozni. Mondjuk volt olyan tanárom, aki elismerte a diák jobb megoldását egy problémára, sőt gratulált hozzá, de ehhez kell egy emberi nagyság, ami nincs meg mindenkiben.
Robert Merle-t idézve, ha nem is pont idevág, "hamarabb fogsz legyet egy csepp mézzel, mint egy hordó ecettel"
-
Három lehetőséged van:
1. lenyeled.
2. nem hivatalosan akarod intézni, akkor megvárod, megvered, megkarcolod a kocsiját, szöget versz a gumijába, stb.
3. hivatalosan akarod intézni, akkor írsz egy levelet a dékánnak, hogy úgy érzed, negatívan kivételeznek veled meg a leányzóval, ezért azt kéred, hogy bizottság előtt vizsgázhass.De csak ha van türelmed meg lelkierőd harcolni.
-
tildy
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére

Az a baj, hogy kvázi fél év alatt 4 db 2 órás laborral akarnak minekt megtanítani plc-t programozni.
Mák, hogy digitből jó voltam
Bár párom csak lesett, hogy "te csak így lazán fejből nyomod a gépbe a létradiagrammot? Ennek a feladatnak én 3 pótméréssel futottam neki" Pedig ő aztán kente-vágta a sulit.... Mondom ja.
Hát kiderül, hgoy jól gondoltam-e. -
escie
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
az se gyenge.de legalabb megmondja. ez? fu alatt, aljas modon.

mondjuk nekem nem ilyen komoly eset, mint egy szigorlat, de akkor is.nekem ne rontsa le az atlagom egy ilyen igenytelen targy, nem kis penzt fizetek, hogy ott tanuljak. oke, ez nem jogosit semmire, de ot sem jogositja a tanari allasa ilyen viselkedesre.kicsitomi88:
ez a gerilla-plakatragasztas elegge tolem tavol allo dolog, nem is hiszem, hogy sokat hatna, harom napig tarto csoda lenne, de nem rossz otlet.
a fenyegetes, hat az se en vagyok. nem sokszor verekedtem meg, de amikor igen, akkor turtem, turtem, turtem, aztan szo nelkul a kovetkezo triggerre utottem. ez hianyozna neki. engem csesztet, oke, de a csajomat, na allj.
de nem tehetem. szeretnem befejezni a sulit, nem a bortonben ulni.nem voltam messze, hogy csunyan beszoljak neki, es ilyenkor orditok. remegett a kezem, mikor eljottem, meg az ajtot sem basztam ra, olyan visszafogott voltam. a tobbiek csak lestek, mikor boritom ra az asztalt.
-
-
Whaskes
senior tag
jóestét.
-
Bubu79
addikt
S7-200, 300, vagy 400 a kiszemelt? Step7 melyik verziójával küzdesz?

Profi nem vagyok sajna, bár van PLC programozói papírom is - tehetséget sajna nem kaptam hozzá

Létradiagram - kicsit villanyszerelős feelingje van - én a funkcióblokk-diagramot részemről jobban bírom - közelebb áll a szívemhez, mert jobban hasonlít egy digitális kapcsolási rajzhoz

tbs: csak nem féltékenykedsz?
Philoizé - mi is az a szőlőpermetező lé? (
): 
-
tildy
nagyúr
Te is akarsz?
Nyugi holnap vagy holnapután veled is összefutok

Nem is értem mire gondoltok itt. Tökéletes párkapcsolatban élek, nincs semmi szükségem holmi jánoskákra, meg szarvasokra
max egy teázás erejéig azért no, azért mégis
bubukám
S7 314-2dpSTEP 7 products
Name Version Release Release number
Automation License Manager V1.1 V01.01.00.00_01.12.00.01 V01.01.00.00
S7-PLCSIM Professional V5.3 V05.03.00.00_01.11.00.01 V5.3.0.0
S7-GRAPH Professional V5.3 V5.3.0.0_6.6.0.1 V5.3.0.0
S7-SCL Professional V5.3 R05.03.00.01.01 V5.3.0.0
STEP 7 Professional V5.3 + HF2 K5.3.0.2_4.1.0.1 K5.3.0.2 -
bolondember
MODERÁTOR
hát, sajnos ilyen pöcs tanárok vannak - engem szigorlatról vágott ki tanár, mosolyogva, reggel 7kor kezdtük írni, akkor éppen este 20:30 volt...
Több srácnak is mondta: "ne jöjjön szigorlatozni, úgyse megy át!", meg ilyenek...Aztán, mikor újra felvettem a kémia szigót, elmentem javítani talajkémiából hozzá.
ZH: 50 pont max, mosolyogva jött oda (tanultam rá egy hetet!), és mondta: "már majdnem sikerül, látom már majdnem tudta" - 25 pont lett. 26tól kettes.beszélj a HÖKkel ÉS a dékánnal.
nincs jobb ötletem.
-
escie
őstag
szia offerek!
Ti mit tennetek?
adott a fosulin egy tanarom, evek ota erezhetoen unszimpatiaval van felem, ami meg nem gond, sot kolcsonos is. ennek nem volna szabad meglatszania a jegyeimen.
igyekeznek kerulni az illetot, minel messzebb, se sajnos neha muszaj nala felvenni targyat, ha csak ez tartja, illetve csak ennel tudom felvenni orautkozes miatt.
halgattam mar tobb targyat ennel tehat, egy reszuk gyakorlat, egy reszuk eloadas. a gyakorlat eddig igy nezett ki, tapasztalaim alapjan:
-kiseloadas temakat oszt, feldolgozod, eloadod, hasra felevi jegy(errol kesobb).
van most egy targyunk, amibol kopp-ugyanazokat temakat adta ki, mint a mult felevben egy hasonlo nevu targyra. erzehetoen korulbeluli tudasa van, operacios redszerekbol pl atlagjozsika szintu, nem nagy a pofam, hozzam kepes szart se ert hozza.
-matekosabb targybol vegul is nagyjabol megcsinaljuk ami kell, nagyjabol felkeszulunk, de erezhetoen nincs olyan szinten a temaval, hogy legitimnek tudnam tekinteni az altala leadott anyagot. sokszor besul, a kerdesekre elmismasolja a valaszt, lathatolag felkeszuletletlen, lemaradunk a masik csoporthoz kepest, akiknek masik tanar tartja a gyakot. nem egy csoporttarsam leiskolazza, sokkal jobban erzi a targyat, mint az inkriminalt tanar maga.az orait neha immel-ammal tartja, neha bejelentes nelkul tavol marad, szopjon az egesz csoport, varjon ra. mindemellet nem is haladunk a temaval. volt olyan eloadas, hoyg masfel oranyi anyagot besuritett husz percbe, leirni nem tudtal semmit, nehogy megerteni, mert amint leirta torolte, kozben hadarta, mert neki sietnie kell valahova.(leszarom, irasd ki magad az orvossal, szemet munkaert ne vedd fel a fizut)
mostani targyat, amit tart, van hallgato, aki jobban vag. elrontja a peldakat, fel anyag kimarad, mehetsz vizsgazni.
van egy erdekes humora, hogy fura neveken szolit mindenkit. a sok kis hulye eleinte viccesnek talalja, de nem hiszem, hogy eroltetnie kene ilyen jellegu humort, egyreszt igenytelen, masreszt meg mit kepzel magarol.
szakmabeli hianyossagat folenyeskedessel palastolja, csoport elott megalaz, lenez, lekezel. nem teljsen elveszett ember azert a szakmaban, latszik, hogy valamennyire erti, de rengetegszer kiutkoznek a hianyossagai, amit a hallgatosag ban meg, persze.es akkor bili kiboritasa:
evek ota tehat megy koztunk az unszimpatia, o szepen fu alatt piszkal, en turok, jobb a bekesseg, raadasul igy le is lehet nagyjabol szerelni. hogy mondjam?! kenyerrrel dobalozik, nem kovel. ha kenyeret vag hozzam, megeszem a kenyeret. azt hiszem, eleg szemleletes pelda.
eddig komolyabb gond nem is volt, az ember megprobal egyutt elni az ilyenekkel, foleg, ha muszaj.
az igazan botranyos dolog tavaly kovetkezett be.
minden csak eros gyanu, viszonylag jol megalapozott feltetelezes, ezert is nehez fellepni ellene, mert ugy csinalja, hogy ne lehessen megfogni.
szoval, a csoportbol kerult egy kis baratnom, eleinte nem ismertuk egymast, a lany joban volt a tanarral, szimpatia, apport megvolt, remek. aztan a lannyal rengeteget jartunk egyutt, mindig egyutt lehetett latni minket, kabe egyutt voltunk. egyszer valami tortent, es a lanyt elkezdte szivatni, ok nelkul, mivel rendesen teljesitett az oran, beadando, kiseloadas boven megfelelo szintu volt. azzal kezdte, hogy nem adta meg neki a felevet, irjon zh-t. lathatolag agressziv fellepessel mindezt. a lany kerdezte, hogy akkor mi lesz az anyag? a tanar szokas szerint semmit nem adott le, a tobbi hallgato kiseloadas volt az anyag, vadassza ossze 20 embertol egy nap alatt. gyakorlatilag kivihetetlen feladat. a zh irasa kozben meggyanusitotta a lanyt alaptalanul, hogy puskazik. lany nekem nem hazudik, ismerem, baratnom volt. nem puskazott.
itt jon a feltves, hogy lekodolott a tanarnak, hogy a lany meg en igy egyutt, es onnantol jott a szivatas. alapos felteves, onnantol, hogy egyutt latott minket, folyamatosa piszkalta, alpari, undorito modon. (lany bogrevel ment be orara. tanar kerdezi lanyt: abba fog hanyni?!)a mai eset: szokasos szinvonaltalan orak a felev soran, szinvonaltalan eloadasok a hallgatok reszerol, kiveve az enyem, es meg egy par. rengeteget keszultem, jo eloadas volt. nem nagy a pofam, jozan esszel mondom mindezt. mai (utolso) oran, enyhe kajan mosollyal kivhiv, es van pofaja megajanlani egy negyest. olyan srac kapott otost, aki kinyomtatott egy wiki cikket, es felolvasta. en sajat anyagot irtam, eloben demoztam openbsd-t, nmap-et, qemu-t, a tobbiek csak lestek, elveztek az eloadast, kerdeztek, es jol szorakoztak, mert nvettek a poenjaimon is. (masok kinyomtatott ctrlc-ctrlv-ket olvastak fel, azt is szarul, hozzaertes nelkul.)
mondom a tanarnak, hat miert negyes? mert nem volt eleg jo.(hazugsag)
mondom, oke, akkor javitok.(jogomban all)
oke, gyere szerdan. aznap ket durva vizsga, nem tudok keszulni. oooo, egy harmadik meg befer.(seggfej?)
mondom, nem. akkor irjak most azonnal. mibol? egesz felev, most csuccs, irjad.(keszuletlenul, meghatarozatlan anyagbol. seggfej.)
erre elszonytolodva mondtam, jovan, akkor irja azt a negyest, pakoltam, mentem.
csoport is rendesen leakadva, csak lestek, hogy mi tortent.konkluzio: meg meri ezeket tenni, mert hagyja mindenki. kerdes: mit tegyek, mit tehetek?
velhetoen valami puncsos, valakinek, a valakije, nem ertem, hogy lehet bent, remek tanaraink vannak. tisztelhetoek, felkeszultek, korrektek, es mind joban van a hallgatosaggal. ez a tanar lathatolag kilog, mintha folyamatosan sunyitana, mintha ide lenne teve, mert valakinek a valakije, vagy nem tudom. szerintem a tobbi tanar, felettesei sem tudnak rola, mi folyik az orain, mennyire kritikan aluli a szinvonal. tehat, valami eros indoknal fogva, vagy mert jol sunyit, bent van a redszerben. mit tudok en tenni a sajat jogaimert, mint kis vacak hallgato? ha felveszem a kesztyut, megszivat, poziciojanal fogva meg tud, hogy arrol koldulok, megbuktathat. a bilit sem kene kiboritani, mert a csoporttarsak banhatjak, azt nem szeretnem. hivatalos ut? semmi konkret bizonyitekom, de a szinvonaltalan oraival meg lehetne fogni...
nemtom... nem egy jegyrol van szo, hogy negyes, vagy otos, hanem hogy elegem van, hogy a fejem utan, mar a szamba urit.
bocs, hogy ideboritottam, nagyon hosszu lett, de remelem, mondtok valami okosat... -
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A tied rövid. Az enyém hibrid.
elkelkáposztásítottalanítottátok + megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért kombója.
-
tildy
nagyúr
#1828:
Első órán nem írtunk zh-t , de holnap írunk (nem értem a tanárt, először azt mondja nekünk, a két kreditesnek nem kell, de holnap mégis megíratja velünk is, igaz nekünk tét nélkülire.... ), a 2. viszont nem lett túl jó, szóval újrajátszás 1 hét múlva.
Most pedig nekiülök befejezni a házimat, a mártogatós programot

-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére

-
kicsitomi88
őstag
válasz
klambi
üzenetére
Jo melyen le kell tudozni, lecsavarod a kupakot odanyomod az orrod- de ne erjen hozza es szippantasz, elsore csak eggyel, aztan masfel perc mulva mikor elmulik a hatas johet a kovetkezo.
Maga vernyomassal kuzkodoknek nem ajanlott, orgazmusszeru elmeny, szex kozben hasznaljak meg partikon, elvileg a felni hatasat is visszahozza.
kb ennyi
belehalni nem halsz bele csak ha megiszod, fuggo sztem annyitol nem leszel, kb en is ennyit lottem el eletemben...mellekhatas a fejfajas egyeseknel
-
klambi
addikt
öö lenne 1 kérdésem..
kaptam haveromtól még névnapomra 2 üveg kis "RUSH"-t valaki ismeri miez..(német
iron horse van ráírva) miez valki tudja?
Aktív témák
- Spórolós topik
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- a sörszálító más tészta - az tényleg copy-paste