Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Elég durva dolgokat kell , hogy megosszak veletek.
Tudjátok mit tanulok, hova jártam suliba. Összefutottam a régi TO-s nénivel, és hitetlenkedve hallom, hogy hány embert vesznek fel (800) arra a szakra, amit én is csináltam(akkor 300 volt). Majdnem hogy a tanárok lettek "megfenyítve" , hogy ne rúgjanak már ki ennyi diákot, ne buktassanak ennyit.
Igenám, de nem kell őket félteni ( és szerintem tök ügyesek voltak) , így hát az elsősöknek készítettek év eleji matek felmérőt. Gimis anyagból persze. UGye msotanában mr nincsnenek felvételi vizsgák.....
No mik derültek ki?
Pl. 90 emberből alig pár volt, aki átment rajta
Sok emebrnek még a törtek egyszerűsítése is gondot okozott(ált. isk. anyag)
Lényeg a lényeg, a szóró tantárgynál (pl. matek) ha túl sokan buknak, és ezért ukáz jönne fentről , hogy nem kéne, akkor szólnak, hogy e-e-e , bibi van a gyerek tudásával...Hát komoylan mondom, agyam eldobom, hogy hogy van pofájuk műszaki főiskolára menni olyanoknak, akik még a gimis matekból is hülyék

-
Tybee21
senior tag
nem tudja vki, hogy ezalatt a t-mobile reklám alatt milyen zene szól?
[link] -
csapos2
addikt
Hogy legyen?
Tegnap előtt, rántott szárnyat ettem, természetesen a gép előtt, és egy kicsit rácsapkolódott a monitorra. Letröröltem, mert olyan volt, mintha pixelhibás lenne.
Más színben látom a világot azóta. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
ennyi csaj nem volt a vidijóban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
Gondolom mindenkinek hiányoztam, látom már Cactust is bevettétek a buliba.
Első órán nem írtunk zh-t , de holnap írunk (nem értem a tanárt, először azt mondja nekünk, a két kreditesnek nem kell, de holnap mégis megíratja velünk is, igaz nekünk tét nélkülire.... ), a 2. viszont nem lett túl jó, szóval újrajátszás 1 hét múlva. -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Há most mé? A zene zseniális, (mondjuk az ottani hangulathoz, érzésekhez, környezethez jobban illik, mint az itteniekhez, az tény), a lányok gyönyörűek, a srác meg egy amorózó
Nekem meg nincs blog-os acc-om, mert a gyík frímél nem enged soha fiókot csinálni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jajj, ha már úgyis Subbázol, nem írnál be egy kommentet helyettem a szinte tizátoros posthoz? Lényege, hogy nem ártana ismerni az eredetijét, mert az jobb. És hogy mikor nyáron Montenegróban voltunk, ott nagyon nyomatták.
-
frame>24
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
ez elég durva
, csak sajna igaz is (gyerkőc) -
Zewa
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Ehh. Ittenem, ittenem Ez gáz. Ki kiváncsi erre?! De vki tutti mert ha nem lenen rá kereslet nem csinálnák.

Vald be nyugottan hogy te Tüncire gerjedsz...

-
sekli
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
debaromsag, ha fotosoppoljak akkor minek...?

-
frame>24
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
nem erőltetem: gyakorlatilag még a visszaigazoláson kívül semmit sem tudtam belőle használni
Csak azért néztem meg megin, mert jött (most épp) vidió Juliától (nem, semmilyen levet nem szűrtünk össze!), csak hát mégis illene válaszolni, meg mittudomain, elvileg "Mo.-ot képviselem" (pffff) 
sekli #18268: hehh: "Állatok: Korábban volt kutyám, macskám, nyulam..." - kérdezzük meg csapos2-t, hogy van-e mesélni valója?

-
bolondember
MODERÁTOR
azé' figyelted, h dupla kéjfék van rajta - pusápp a biztonság kedvéért az aláa rózsaszín borzalom alá...
nevetséges, vicces és elszpmorító szerencsétlen bozontos szemöldökű bányarém... és mindenhonnan ő folyik...

-
válasz
frame>24
üzenetére
Hát nemtom, ezek a találjuk meg egymást a neten, meg jelöljük be egymást dolgoktól én valahogy mindig tartottam. Igyekszem msnen is csak azokat felvenni, akiket tényleg érdemesnek tartok rá.Nem tagadom én is regelve vagyok iwiwen,de elég ritkán lépek be rá, és nem is igazán szokásom jelölgetni másokat ( mondjuk 1x volt nálam vendégségben egyik nőnemű barátom, egy éjszaka alatt megduplázta az ismerőseim számát) Viszont barátnőknek nagyon jó elfoglaltságot nyújt, akárcsak a barátok közt

De egyébként van még egy rakat ilyen oldal, nem? ppl.hu, myvip.hu...
Egyébként,ha ennyire rossz, akkor minek erőlteted?
-
sekli
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
uristen...!! megtalaltam a kiszel tundet az iwiw-en..., uhh...
-
frame>24
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
igen, összetett
- én is ennek örültem eleinte, aztán kb. 15 perc alatt rájöttem, h itt az összetett=átláthatatlan, kezelhetetlen/nem működik. majd bejelöllek aztá' örülhetünk egymásnak... -
frame>24
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
oké.
MÁS: ismeritek a Facebook című site-ot? Ez a magyar, "kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk" ---> IWIW nemzetközi megfelelője.
Kezdek megőrülni: még nyáron regeltem, mert rádumáltak az english friendek. Mert hogy eme csoda nélkül hogyan is lehetnék EU-kompatibils?! Jó. Registered user lettem.
Azóta állandóan kapok mindenféle üzenetet, képet, videót, stb a "Fun Wall"-omra.
Csakhogy, ilyen átláthatalan túlbonyolított szar az egész. Csomó hibaüz; és eccerűen képtelenség normálisan navigálni az egyes feature-ök között! Hihetetlen, hogy egy ilyen jellegű közösségi oldalt sehol sem tudnak működőképesre megalkotni. Inkább megpuszilom az XP-met, Facebook és tsai-hoz képest egy stabilitás-szimbólum
-
válasz
venember83
üzenetére
oké

-
válasz
lacsabi
üzenetére
"3) Upgrade Firmware
Do not turn off the computer, close the web browser, or turn off the router during this process!!!!!* From a PC connected to one of the 4 LAN ports on the router open a web browser and go to the IP 192.168.1.1.
kép
* You will be prompted for username and password. Leave username blank, enter password admin. Now you should be at the Web Interface of your WRT54G v4. "Tehát felhasznév üres, jelszó admin. Így próbáltad?
Itt is ez van (blank/admin)
-
Winner_hun
félisten
elkelkáposztásítottalanítottátok

-
válasz
lacsabi
üzenetére
[link] Egyébként: admin a jelszó.
"You will be prompted for username and password. Username is not required. Enter password (default password is admin) and you should be at the Web Interface of your WRT54G v4"
szerk: megelőztek

Zewa@ Az aki opel GSI fun? (Egyébként lehet,hogy "típusazonos" cuccokkal van telespakolva, és bőven "custom" kategória)
-
lacsabi
csendes tag
sziasztok. naggázbavagyok. nem tudja valaki a dd-wrt-s router firmware belépési jelszavát?
upgradeeltem, reseteltem, aztán most nem férek hozzá
-
Zewa
senior tag
Szép késő du.-t mindekinek!

Ma volt némi szabad időm és körülnéztem használt autó piacon. Rájöttem hogy rengeteg embernek igen csak sz@r izlése van.
más: Ki az aki kiad közel 1 millát, egy 92-es Opel asta GSi-ért?! -
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
elkelkáposztásítottalaníthatatlanságaskodásaitokért

-
frame>24
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
köszönöm. tehát arra kényszerítesz, hogy a csúnya file-cserélő programok használatával élve műveljem ki magam. (mert csak ezé' nem veszek DVD-t)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
frame>24
üzenetére
JARP?
azt elmagyaráztam, nem? vagyis elmeséltem...

2007 (számunkra) egyik legjobb vígjátékában hangzott el: Vaskabátok, igen vicces körülmények között...

@kisszőrös: ROTFLOLSTCTD

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
ROTFLMAOL

-
frame>24
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
te még azóta is tartozol a JARP-oddal!
-
Egyik logoutos topikban került szóba egy rövidítés STFW. Nekem is gugliznom kellett, és rövidesen találtam is egy meghatározást magyar nyelven :
STFW: "Általában IRC csatornákon, fórumokon, levelezési listákon elhangzó "szakkifejezés" amely arra szólít fel hogy ne foglaljuk a közösség információs infrastruktúráját, hanem nézzünk magunk utána a dolgoknak." ('Search The Fuc*in' Web')
Hogy stílusos legyek: lol?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
akkor mennyenek haza, ez picivel több (kb. 740 db).
-
válasz
venember83
üzenetére
Igen, eredetileg én szerettem volna csendesen a háttérben meghúzódni, de hát ha már így alakult...

-
ngabor2
nagyúr
lusta vagyok elvánszorogni a bankig... nem tudjátok, hogy ha be akarok fizetni a számlámra soook érmét, azért számítanak fel plusz díjat? azt tudom, ha simán csak befizetek, azért nem. de ez egy kicsit több darab.
-
sekli
addikt
válasz
venember83
üzenetére
olcso husnak hig a leve...

-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ugy hallottam nem rossz helyek, csak valahogy a dvd mindig lemarad, azt mondjak... Mindig csak az adat erkezik meg, egyesek szerint.

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Isohuntrol meg mininovarol szoktam neha rendelni dvd-t.
-
venember83
nagyúr
válasz
frame>24
üzenetére
Szivesen.
CactuS: hallom te is ott voltal a Janoska+tildy akcional, teged vett a kamera az egesz fel perc alatt. Lasd elozmeny + csacsi kerdese, illetve Jancsi valasza.
Megjegyzem en is kifogytam a dvd-kbol, igazan kuldhetne valaki

-
BlacKSouL
addikt
lim frame -> 24
-
Hát igen,a "framekakacsőr24" és hasonlók még első hallásra is kevésbé tűnnek értelmesnek

(Egyébként kellemes délutánt mindenkinek. Bár hideg van, esik, minden tiszta sár,szal nem igazán optimális, amolyan nagyotbubuzós inkább)
[OFF]Bár tudom,hogy van kereső, de inkább a személyes tapasztalatok érdekelnének. Szóval: Szokott itt valaki a Ph!ról DVDket rendelni? (lassan kifogyok a Verbakból, kéne megint jópár darab)
-
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
szvsz te vagy az első, aki felismeri, h a nick-emben > - ez tényleg mat. műveleti jel értelmű..ezért köszönet!
sekli: hmm....furcsa, emléxem, csomó régebbi válasz hsz-ből számomra az derült ki, h a koromra(v ilyesmi) tippelnek, de kezdek megnyugodni...
-
frame>24
addikt
a mod-ra: igen-igen, csak nagyon egyedi neveknél működik.
De, hogy értelmet nyerjenek a #18225-6-os válaszok:
'szal google-nél az IT News és Mobilaréna találatokra kell katt, kedves BlacKSoul!
jah, de ha meg a fenti 2 dologgal kibővíted a keresést, akkor tuti hit!
(bocs, ezt a hszt vagy 10x mod-oltam nyelvtan és egyebek miá') -
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
áhh#
sekli, venember, bocs, csak már nincs lelkierőm vissza-szerkeszteni
-
sekli
addikt
válasz
venember83
üzenetére
de nem egyertelmu mindig az atiras...
-
BlacKSouL
addikt
Köszi mindenkinek, sikerült. Nem is gondoltam hogy Vladi adatbázisa még müxik. És a saját adatlapom analógiája sem jutott eszembe. Hiába no, ebben a zegernyés időjárásban olyan buszma az ember gyereke..
Nappal van és égetni kell a villanyt. -
venember83
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Adatlapot igy megnezhet, ha tudja a nick-et, az adatlap aljan pedig ott a Privat gomb.
Nos? Kielegito volt a valaszom vagy mondjam duruzsolobb s melyebb hangon?
PazsitZ: Szamomra ez az egyik legfontosabb valtozas, ezt eszleltem szinte a leghamarabb.
sekli: Valszeg sajat magat bannolta, szokta. Majd ha visszajon rakerdezunk ugyis.
18217: mondom, hogy az asszony volt. Csak igy tudta peterkeT-et elszakitani tolunk onos celjai erdekeben...

-
sekli
addikt
válasz
venember83
üzenetére
jah, igazad van...

mod: de akkor sem emlekszem ilyenre...

-
válasz
venember83
üzenetére
ez hol válasz a kérdésére?

-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jéé, ez is megváltozott szövegesre
, ezt nem is vettem eddig észre 
(#18214) sekli : Én már de. Legjobb tudomásom szerint általában ezek ilyen önmagamat teszem ki szisztémával működnek.
Peterket-ről nem tudom én se elképzelni amúgy, hogy pl. annyira indulatos legyen vagy ilyesmi, eddig legalábbis nem tapasztaltam tőle ilyet...
-
sekli
addikt
válasz
venember83
üzenetére
pff... ilyen magasrangu kollegat nem nagyon lattam eddig bannolva...
-
BlacKSouL
addikt
Hogy tudok megtalálni egy tagot, ha tudom a nickjét? Privit akarok írni, de nem tudok mire kattintani, mert nem látom sehol.
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Épp ma olvastam ezt: [link]
Én gyermekkoromban, mit sem tudtam a vallásról, de mégis olyan szép karácsonyaim voltak, aminek hatását még a mai napig érzem, ahogy közeledik az ünnep. Úgy tűnik, szerencsés vagyok. Szeretem a karácsonyt. Ami beárnyékolja az az, hogy jó ideje olyan helyen dolgozok, ahol nincs különbség hétköznap és ünnepnap között. Ha menni kell, akkor mindegy, hogy karácsony van, vagy húsvét. Régen, meg tudtam tenni azt, hogy december közepén letettem a lantot, és csak január elején vettem fel. Tudtam lazítani, élvezni a telet, a családot.
Aktív témák
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sok emebrnek még a törtek egyszerűsítése is gondot okozott(ált. isk. anyag)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- én is ennek örültem eleinte, aztán kb. 15 perc alatt rájöttem, h itt az összetett=átláthatatlan, kezelhetetlen/nem működik. majd bejelöllek aztá' örülhetünk egymásnak...

meg kulonben is 
erre muszály lesz innunk