- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #19493 üzenetére
Ezt pont egy ufónak mondod
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember #19490 üzenetére
Te nem vagy birka.
Mondjuk, akkár hozzád is költözhetne, nem volna gondod egy darabig a szarvaspörköltre. -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #19483 üzenetére
Már nem leírtam a 79-ben? Vagy már a postomat se mered elolvasni?
mondjuk el is gépelted egy o-val,de efelett én szemethunytam. -
Zewa
senior tag
Nah fiúk, lányok úgy döntöttem leírom hogy ma mien "remekül" indult a de-m.
Felkelek, full komásan elhúztam zuhanyozni. Hát persze hogy én barom, megstukkoltam a falat.Vhogy igy, vétetlen.
Kis kajálás, + ez-az és elindulok. Oké csak 2-szer kellet vissza fordulnom. (Már tudtam hogy itt lesz vmi)
Kilépek a lépcsőházból, és lefagyott a windowsom. Szakad a hó, meg marad és van kb 15centi.Anyáddal szórakozz! Elindulok a megálló felé, akkor feltekintek: üres. Lekéstem.
Bő 15 perc gyaloglás, közben folyton az arcomba fújt a szél+hó és olyan hideg volt hogy még a sz@r is belém fagyott.
Oda érek az áhított megállóhoz akkor látom hogy -minden- beállt. Dugó van, a buszok, autók elakadtak.
Ok, megkérdezem azért az egyik nyanyát hogy mikor ment el az utcsó busz? "kb 1-1,5órája"
(~2-3percenként jön vmi busz)
Ehh, jöhet ennél roszabb még?! Telom előkapom, telefonálok egyet de mire leteszem már alig érzem a mancsom. 2.hivásnál meg lemerült.Ok találkozom egyiik barátommal. Kérdem mi legyen?! -"Pub?
" -Mehetünk.
Mondanom sem kell rohadt nagy tömeg. Sebaj. Nagyjából 30 min elteltével elindultunk haza & motorra fel! Városon át, suliba be.Az órák is érdekesek voltak de a reggelt az hát...
-
PazsitZ
addikt
válasz
bolondember #19475 üzenetére
Ha nagyon szeretnéd látni -bár efelől vannak kétségeim-. Katt rá, majd katt a címsorra és enter. Úgy be fogja hozni.
De hogy én is segítsek feledni a képet: Az egyik kedvencem
(#19478) bolondember: van ennek értelme
?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #19478 üzenetére
Én istenem jóistenem..
..muszáj volt gyorsan keresni egy képet amivel helyrebillentem az egyensúlyt, bár lehet hogy maradandó károsodást szenvedtem...ez a BlacKSouL már nem ugyanaz aki voltam.. -
-
tildy
nagyúr
Szegény debreceniek, nem esik ott a hó.
-
BlacKSouL
addikt
-
tildy
nagyúr
Szeretem az ilyen állításaimat
Olyan bort kostóltattak itt velem, menten ...
Igaz nem magyar , hanem svéd (kék-sárga bolt), és szegfűszeggel, meg egyéb jó dolgokkal ízesített , és ÉDES . Olyan mint a bécsi forraltbor csak hidegen.
Nyamm...
Isteni! Veszek is otthonra valamikor. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #19467 üzenetére
Döntsd el eléri-e a vágósúlyt, de szerintem inkább le kéne ölni nehogy megfertőzze az állomány többi tagját is. Legalábbis nagyanyám az ilyen girhes szikkadt csirkéket időben kipusztította a sorból. [link] bolondcsávó vigyázz! készülj fel a legrosszabbra ha megnyitod!!
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #19469 üzenetére
És ha boszorkány, akkor fából van, tehát el lehet égetni, mert úszik a vízen - ööö... Vagy rosszul rémlik? MESTER: taníííccccs
-
BlacKSouL
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #19466 üzenetére
Vajon ennek a luvnyának a súlya megegyezik egy kacsáéval? Mert ha igen, akkor boszorkány
-
bolondember
MODERÁTOR
-
7
addikt
"szambaaaaaaaaaadi tuuuuuuuuuuu laaaaaaaav"
Óigen, Kvííííín -
BlacKSouL
addikt
böööee.. Bottal se piszkálnám meg De tényleg, a földön nincs ember szerintem aki ne undorodna ettől a "nőtől" és még állítólag "zenéi" is vannak...
-
Bubu79
addikt
válasz
Whaskes #19459 üzenetére
Ügyelni kell rá, hogy ne 8 napon túl gyógyuljon, ellenkező esetben könnyen lehet több a büntetés, mint a pénz, ami miatt teszi... (Bár ha ez vigasztal, a büntetés legugolható - bár nyáron jobban eshet a hűsölés... 76000 pénzért cserébe 180 napot ajánlottak fel egy alkalommal [400 pénz/nap] egy közeli ismerősömnek...)
-
Whaskes
senior tag
válasz
CounterBoci #19458 üzenetére
téged nem szivathatnak meg az apeh-nál. habár kérdez rá. így kezd: jónapot, van nekem egy barátom aki így,meg így van albérletbe és ez mit von maga után?
súlyos testisértésnél csak pénzbírság jár szerintem, ha büntetlen előéletű vagy. lehet ilyenekkel szórakozni.
-
CounterBoci
senior tag
üdv.
ismét rohadék a főbérlőm. mindenféle hülye indokokra hivatkozva nem akarja visszaadni a kauciót, ami jelen esetben 100000 huf. börtönbe csukhatnak ha megverem? illetve ha megkérdem az apeh-nál, hogy miért nem kaptam nyugtát vagy akármit a bérleti díjról, engem megszívathatnak?
-
ngabor2
nagyúr
megérkezett az epia px-em
hétvégén kuckulásss!
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #19452 üzenetére
pénteken bármit elintézni a magyar közigazgatásban? felejtős.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
frame>24 #19453 üzenetére
tudom, h egy báránybőrbe bújt farkas szava mit sem számít itten, de azért én bírtam a humorod, stílusod, aztán, ha gudbáj, tudnod kell: sajnálom...
Tanulságos cikk, melyen jót röhögtem - és nem kevés igazság van benne...
-
frame>24
addikt
válasz
bolondember #19452 üzenetére
...uhhh még megvannak a felhasználói jogaim, kérdés, hogy meddig...
-
frame>24
addikt
-
RoyalFlush
őstag
válasz
venember83 #19437 üzenetére
vagy talán még sok is ..
-
Bash
őstag
válasz
fokukac #19440 üzenetére
Gondolom te gyalogosan vinnéd azt a szemetet a ~360 méterre lévő konténerig, amivel nem ritkán a kocsiig is kétszer fordulok.
Illetve gyalogosan hoznád el az ~575 méterre lévő postaládából a leveleidet, meg a nem ritkán annyi csomagodat, ami a kezedbe sem fér egyszerre. -
BlacKSouL
addikt
Hogy felém mért nem ilyen mikulás-télapók járnak..
-
Bash
őstag
válasz
ngabor2 #19433 üzenetére
Az emeletre nem, de a szemetes konténerig és a postaládáig igen, kocsival járok.
-
Ah, ilyen 4-5 perces kiesések nálam józan állapotban is simán vannak
(mondjuk szilvester nálam kivétel a féktelen bulizás alol, Viszlát egyik írásában kifejtettem, hogy miért)Viszont ez a mondat alapján visszafogott "bulizónak" tűnsz - vagy ez csak látszat és józanul is tudsz félmeztelenül az asztalon pörögni?
Amúgy jó reggelt mindenkinek! (Hála a jó istennek az utak jegesek,a feljáróról alig birtam kiállni az autóval
)
-
(Kolombusz)
veterán
Ha minden igaz, sikerül elintézni a vámolást. A DHL-nél van a cucc, őket kell meghatalmazni, hogy vámkezeltessék és küldeni nekik egy számlát.
Ezt most elküldtem, ha nincs benne hiba, akkor hamarosan kézbevehetem a csomagom. -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #19423 üzenetére
Ugyan, azert mert normalis emberek alkottak meg a forumot, te bolondulhatsz rajta, nem? Akkor meg, te nevileg vagy mas idoszamitasban, en meg fizikai es konkret ertelemben
(Kolombusz): Janoska rontott vagy javitott a helyzeten?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #19413 üzenetére
makacs üzemmód be:
de mivel a CET -ben lévő fórumra írtál...
makacs üzemmód ki.
Na, nemsokára ideér az ürgebürge eredetiségvizsgálni, újabb zs. akkor rendszámot, meg minden... Ehh, csak a pénzlenyúlás, de talán akkor a hét végén fel is tehetem eladni...
nem kell vkinek? -
Whaskes
senior tag
válasz
venember83 #19413 üzenetére
nem sokat rókáztam piától, inkább megemésztettem. utálom kirókázni
érdekes lesz, a holnapi út, ha egésznap esik a hó....
-
Még el sem kezdődött a vizsgaidőszak de máris tele van a hócipőm az egésszel.
Útálom az igazságtalan tanárokat. A tegnapi rendszertech ZH az összes infósnak sikerült, de érdekes módon a villamos mérnökök közül senkinek, ráadásul a két ZH kérdéssor mégcsak köszönő viszonyban sem volt egymással.
Eddig van 2 aláíráspótom.
Nem haladok sem a cisco tanfolyammal, sem a diploma munkámmal.
Alig várom, hogy túl lehessek az államvizsgán.Na most jól kipanaszkodtam magam.
-
7
addikt
Napsütéses jó reggelt!
-
fokukac
nagyúr
na, ha ez vígasztal, én sokat tudok inni, mert túl jó a májam, és sok kell ahhoz, hogy igazán érezzem,
viszont még soha, ismétlem, soha nem volt olyan, hogy ne emlékeztem volna valamire. van egy szint, aminél többet nem tudtam inni soha, egy pont, amikor azt érzem, hogy ennyi, és elég volt.
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember #19404 üzenetére
hmm, akkor tedd azt.
-
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember #19402 üzenetére
woww, biztos szép summáért mennek ki. speciel ilyenről nem is tudtam. ezt a szolgáltatást még soha nem vettük igénybe.
bakker..... esik a hó kecskeméten
nem tudott volna várni 7főig véletlenülsem....
mit esni, szakad! -
bolondember
MODERÁTOR
kellemetes jó reggelt kínálok mindegykinek!
vén szakállasnak Boldog Születésnapot!
épp azon filózok, h kihívjam az eredetvizsgálókat mobilon... helyszínre kiszállnak - tud erről vki valamit is?
-
Whaskes
senior tag
wazze, távoli asztali kapcs.-al beléptem az asztali gépembe, hogy meglessem az e-maileket és elkezdtem ph-zni, csak most kaptam észbe, ahogy olvasgatni próbáltam, de nehezen ment a 15,4" kijelzőn az 1600x1200-as mérettel
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest