Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mp3-akat mivel lehet összefűzni ?
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Mifelénk a krumplifőzeléket főtt tojással csinálják.
Így,
-
Köszönöm

-
Whaskes
senior tag
válasz
Hujikolp
üzenetére
neten utalsz bankon belülre vagy más banknak? ha más banknak neten keresztül olyan 160ft és 1-2 nap, bankon belül sokkal olcsóbb, ha befizeted pénztárnál akkor ingyé van és azonnal megjelenik.
mod: adjak számlaszámot amire küldheted?

bankon belül 100Ft-ot húznak le. otp-otp
-
kicsitomi88
őstag
Kurzusfórum:(alulrol felfele)
439071 Cseh Tamás ( xxxxxxxxxxxxxx) Válasz 2007-12-09 19:18:24
Hello
Okes, köszXXXi: Mutasd meg a baratnodnek is a progit !

Előzmény: 437976; ; 2007-12-07 18:33:39439019 Fxxxx Nxxxxxx ( xxxxxxx) Válasz 2007-12-09 17:52:34
Gratulálok XXXX, nagyon ügyes vagy! Büszkeséggel tölt el, hogy ilyen rendkívüli képességű emberekkel járhatok egy kurzusra!
Előzmény: 438915; ; 2007-12-09 14:58:48438915 Fxxxx xxxxx ( xxxxxxxxx) Válasz 2007-12-09 14:58:48
Jajj. Néha megijedek magamtól. :-) Tegnap előtt kezdtem el Java-ban programozni, és ma meg már írtam a telómra egy progit ami meghatározza egy mátrix LU felbontását (Köszi-ben van). Na most Kalkl. 2 tanulás. :-(
-
Valaki megtudná mondani, hogy melyik az olcsóbb? Ha banktól banknak utalok, vagyha csekkel befizetem banknak. Olyan 6-7k lenne.
-
Bash
őstag
SUBWAY-ból hoztam ma ebédet magamnak, nem is tudtam, hogy ott dolgozik a szomszéd bombázó csaj, kicsit meglepett. A szendvicsemet viszont kicsit jobban is megpiríthatta volna.
-
Probiker
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
inkább tűzhelyen, fakanálal mire kész lenne

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
fakanállal....

-
tildy
nagyúr
Annyira nincs kedvem most villmérnöknek tanulni... Mert tanulni kell. Holnap két zh villamosgépek és szir . Egy házit így sem fogok beadni...

(Tanulni? Párdon, magolni. Milyen tedvezési doksik vannak, akkor Grafcet akciók, blablabla ... Mintha infón nem lett volna ilyen nagyon nehéz az utolsó év
)De legalább finom krumplifőzeléket főzök. Most.
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Szo se rola...
Na jo, ha eljossz, kapsz 
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
nem bakker - azárt kell finomakat sütni, h a többieket (LÁSD: MINKET) meg tudj belőle kínálni!

-
venember83
nagyúr
Hat ezert kell finomakat sutni??? Hogy zabaljak s ne tudjak dolgozni se???

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
mindannyiunké.

nem vennék feleségül egy olyan anyáskodó (a szó pozitív értelmében, de engem ez is zavar párkapcsolatban) típusú nőt, mint az exem (ill. jelenlegi egyik legjobb barátosném). vagy legalábbis most így gondolom.

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
találgatunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de ha nem juttatod eszembe... én a saját 19 éves kori bakimra gondoltam.
meséltem a történetet, nem? kis túlzással ezért sem az én esküvőmön voltam szeptember elején Debrecenben. 
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
7 masodperc. Vagyis 27, elnezest.
Palinger, Palinger

Szep gyozelem

Na, akkor dolgozzunk...
-
FehérHolló
veterán
Mikor lesz vége a kézilabdának?
-
Tim82
félisten
Fehér Holló megoldása könnyebben kivitelezhető. Akar a halál egész életében mondjuk csak Rozikkal ágybabújni!
(Hú, kicsit gondolkodnom kellett, nehogy olyan keresztnevet találjak írni, amit valaki magára vesz...
) -
ngabor2
nagyúr
valaki nem megy mostanában mediterrán területre nyaralni? kellene némi sózott olívabogyó, nagyon rákattantam, csak itthon marha drága

-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
van ez így. mindenkinek megvan a maga keresztje, nekem az, hogy söröznöm kell.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
A kérdés költői volt, tanultam törit.

Whaskes: Az alkoholizmus, ha én vágyok egy-két sörre vagy borra?
#17853: Erről ez jut eszembe: [link]. Én kérek elnézést.
-
Whaskes
senior tag
jóestét züllöt offolók. ki akar még sörözni?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mondjuk úgy hogy a románok szeretik a franciákat...végülis kaptak tőlük egy országot..

mondhatjuk úgy is hogy franciának lenni ősi román szokás..
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Pedig azt akartam irni, hogy sok mindent lehet fogni a birokra, de ez a roman csapat sajnos jobb mint a jelenlegi magyar... De vegulis kit erdekel, lenyeg, hogy nyerjen a magyar valogatott!!!!
Kisunokam: Igen, eleg joban vannak, anno sokmindent sikerult a romanoknak kikunyeralni a franciaktol, testvernepi alapon...
-
RoyalFlush
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
jó is az az Erős Pista, én is azt szoktam kanalazni az orcámba

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
franciáknál francia bírókkal, románok ellen....hogyismondjam
mod: b+ el se hiszem hogy vezetünk...de azért hajráhajrá

-
FehérHolló
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Ez low-budget pizza, életében nem látott chillit. Viszont van rajta ujjnyi vastagon erőspista, azon sajt, a sajton pedig sonka és kukorica vastagon. 750 pénzért nem rossz egy 28 centis.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
RoyalFlush
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
PLUS-ban lehet kapni Tortillahoz csípős Salsa szószt ( ~ 250 Ft körül), chilis, paprika darabokkal, az még ütős ..
-
FehérHolló
veterán
A mai ebéd mexikói pizza volt/van. Most jön a harmadszori kísérlet az elfogyasztására. Olyan erős, hogy 5-6 harapás után mindenem viszket, sírok és folyik az orrom. Pedig jól bírom az erőset (és szeretem is).
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Masszív fokhagyma-hagymakúra, valamint töméntelen mennyiségű mézes kamillatea, néha 1-1 jó nagy bögre forraltborral kiegészítve. Ezzel nekem az elmúlt két télen sikerült elkerülni, vagy kezdődő állapotában csírájában elfojtani az ilyen téli kehességet. Azelőtt meg kikúrálni magam 2 nap alatt.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hát, pedig akartam Neked venni krajcsontra egy karton tartóstejet, de asszem nem érdemes...

ui.: húzz Te is sapkát, mint a vén csóka, előbb kihozza...
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Haat, rossz helyzet... De a kezis lanyok rosszabbul allnak, sajnos... Kulonben tevedtem, nem az Eurosport, hanem az allami tv adja.
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Tegnap elkiabáltam magam, hogy javul az állapotom. Ma megint olyan szarul vagyok.
Sokat tüsszögök, folyik az orrom és köhögök is picit. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ugye hallgatod? Mert meccs van...kell a szurkolás...
Ugye a többiek is?
Egyébként ezt a meccset szerintem nálatok is közvetítik.. -
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ha, biztosan nem, akkor igen.
-
csapos2
addikt
Nem. Vagyis, nem tudom. Persze az is lehet, hogy igen, de annak kisebb az esélye. Vagy, talán mégis inkább igen. De csak akkor, ha nem.
-
Nemtudja valki, hogy melyik az a lap, amelyikbe bekelett adni neki egy url-t amit megvizsgált, hogy van-e azon a lapon vírus?
-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
már megint bolondozol
ilyenkor csak annyit kell mondani, hogy: nem 
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush
üzenetére
naná, majd felveri...

-
RoyalFlush
őstag
Szerintetek is a PH -híres arról ,hogy lehúzza az árakat ? - apró
-
válasz
Whaskes
üzenetére
Ez egy komoly probléma, ne viccelődjünk ilyenekkel.
Személy szerint én mindig is híres voltam arról, hogy képtelen vagyok megjegezni az emberek nevét illetve arcát
Anno exem mesélte, hogy miután összejöttünk (kb már 3 hete ismerkedtünk meg) és lebeszéltünk egy talit a szokásos kedvenc kávézónkban,akkor a következő kis szösszenet játszódott le:
Ül exem,meg barátnéje az asztalnál:
- Jé itt jön a barátom... Jéé ott megy a barátom
(Elsőre simán elmentem mellette) -
Zewa
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
-
venember83
nagyúr
Naplopok, miert nem off-oltok???
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
az emésztőgödör aljából.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
mély hang - netán a bányából beszél?!
-
válasz
venember83
üzenetére
hát most biztos nem fogja, ugyanis húzom a belem, csak egy rohadt dvd írót jöttem be megnézni, mama most csörgött kész a kaja, gömbszörp lefagyasztva, erre valahogy nemtok nemet mondani
Szevasztok Huszárok, majd holnap jövök, bírjátok ki valahogy addíg

-
Whaskes
senior tag
no, ebéd után egy jó kv+cigi kombó, viszont nagyon jól esne egy sör. inni kéne egyet....

-
válasz
bolondember
üzenetére
De valami optikai cucc még kell hozzá, hogy ne egybefolyó csíknak lásd...
-
-
-
tildy
nagyúr
Az most hidegen hagy, ugyanis nem hiszek nekik. Vagy nem veszik komolyan a siestát, és akkr szexelnek ezért sok a gyerek, vagy komolyan veszik a siestát, ez esetben pedig ritka kivételtől eltekintve, de tuti nem ilyenkor fogannak a gyerekek.

A szomszéd kertje mindig zöldebbre: a metrókban itthon hatalmas plazma vagy LCD tvék vannak (majdnem freudi elírás lett, c helyettt sre állt a kezem) , és a céges, volánbusztól bérelt járatainkon (~10busz /nap) is 19" -os lcdk....
Bambano: gondolom a metró sebességével arányosan felvillantják a képeket....Így olyan, mintha mozgókép lenne.
Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Linux haladóknak
- Okos Otthon / Smart Home
- VoLTE/VoWiFi
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

most mittegyek, ha szegényembernek ez jut?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Hú, kicsit gondolkodnom kellett, nehogy olyan keresztnevet találjak írni, amit valaki magára vesz...