Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
apropó, pájinka.
tegnap volt a céges karácsony, és a csávó, akit húzam, kapott egy üveggel a nagyapám hordóban érlelt szilvájából.nagy pálinkakóstolás lett belőle, és nagy sikert aratott a cucc.

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Főúton gyalog csúszkálni?

Whaskez: Remélem fagyállóval fel voltál töltve rendesen?

-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
jah. 200km-t valszeg gyalog.
-
kymco
veterán
Anno a windows 95 CD-re rátettek egy videoklippet is. Tudna valaki linket adni, hogy letölthessem?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szintén Schwejk rajongó?
( Jó fej volt az öreg Jaroslav Hasek, kár, hogy nem tudta befejezni az említett művet
) -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jelentem nem voltam tetőtől-talpig levazelinezve, szárazon pedig meglehetősen vendégmarasztaló jelleggel működött a jószág - kicsit szorított derékban

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én ugyan nem vagyok 195 centi, de a súlyom meglenne hozzá - szóval azt hiszem nekem is szűkös lenne

Pár éve a bátyámmal és a sógornőmmel Székesfehérvárra utaztunk kispolákkal - az alatt a cirka 45-50km alatt olyasni érzésem volt a hátsóülésen szorongva, mint ami a szardiniát fogja el, miután betuszkolták a konzervdobozba...
Úgy kellett kihajtogatni belőle, ami nagy kihívás volt számukra, mert egyikőjük sem kifejezetten origami expert

-
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember
üzenetére

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
No-no - ne bescsüld le az egérkamionokat - van belőlük olyan is, ami gyorsulási versenyekre jár egészen jó eredményekkel

Döntöttem - buszozás lesz a vége.
Nem kívánom leamortizálni a jószágot holmi hóesés miatt - este tele lesz a TV híradó árokbacsúszott, lezúzott autókkal, a sajátomat nem kívánom köztük látni
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez egy kispolszki, Ti meg itt autóról beszéltetek...

-
vágányzár
tag
válasz
vágányzár
üzenetére
„Tudjuk azt is azonban, hogy valamely szeméjlyj (KÍKOROSZLÁN) megítélésében a szemtanúk (PH) szinte hihetetlen mértékben eltérő információkat adhatnak közzé. Előfordulhat, hogy ezen információk egyike sem tartalmazza a valóságot. Tehét attól, hogy különbözőképpen vélekedünk a KÍKOROSZLÁNRÓL, még nem biztos, hogy valamelyikünk is valósat állít/mond..”
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Opel Ascona? A lámpa hasonlóan kockás jellegű annál is, a hátsókerékhajtás is stimmel

Vazzeee... Sűrűbben kéne nyomogatnom az F5-öt

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem is kicsit
Link -
vágányzár
tag
„Tudjuk, a valóság minden pontjáról végtelen számú információ nyerhető. Ezek egymástól különböző, de érvényes információi lehetnek ugyanannak a valóságnak. Ha tehát a KÍKOROSZLÁNRÓL többféleképpen beszélünk, lehetséges, hogy mindnyájan érvényeset, hiteleset mondunk, csak különböző szempontból, nézőpontból tesszük azt”.de amúgy hogy a faszba kerülhet az ember kékoroszlán közelbe, még gondolatilag is?.....?..................? bocs jóóóóóólesett…
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Húúú, hát ahhoz nagyon fel kéne fúrni a motort

-
djtoomi
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A lámpákból ítélve vagy valami öreg lada,vagy 3-as golf?

-
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Semmi bajuk
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mivel voltál? Omega, BMW, egyéb? Csak kíváncsiságból - éjszakára mennem kell melózni és nem szeretném, ha ronda meglepetés érne

Dilóman: Bubuka ám a... Ne fikázz, ne fikázz

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
a makkok a csomagtartóban - nem lett bajuk, ugye?!

-
Winner_hun
félisten
Hátsókerékmeghajtás + 40-nél 4-esből hármasra hirtelen kuplungfelengedéssel = 180 fokos fordulás. Veszélyes ez, jó, hogy nem volt forgalom.
-
válasz
bolondember
üzenetére
Az oroszlán nem fagy meg, csak természetes módon hibernálódik.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
"ez egy sarki-oroszlán..." - miből gondolod, hogy pénzért árulja a testét - mégha esetleg melegségre is vágyik?

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Sarki oroszlán? Hm...

-
Szép napot mindenkinek!
Nem tudom ti,hogy vagytok vele,de én máris ráuntam arra,hogy 30 percenként mehetek eltakarítani a havat,nehogy valamelyik életpályája végén járó szomszédasszonynak probléma legyen az, hohy kicsit gázolni kell a hóban...
fokukac @ Ilyen kérdést: camouflage,téliesített oroszlán, alkalmazkodik a környezethez

-
vágányzár
tag
válasz
bolondember
üzenetére
Eszem-baszom minden szavad drágaegyjó kolléga!
Köszi!
ja a harmincötötrohasztom, ez mán fasza a harminchárom alatt végig fostam, tetteim bére simám felértvón öt egymásutáni megfeszítéssel........ 
#robotyika, világtalanződ: Köszi
ementem sörér, a belga sörnyavajákat mán kiverejtékeltem........ -
Bubu79
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
Vizuális típus vagyok - elképzeltem, ahogy Lumpi forog a nyárson...
( vajon földön fetrengős, sírva röhögős smile miért nincsen még az elérhető alap smile-k között?
)bolondember: egyre gyanúsabb vagy Te nekem - biztos, hogy csak azért van rajtad a báránybőr, hogy jó legyél a birkáknál - minden hátsó szándék nélkül?

-
vágányzár
tag
ma van a születésnapom, a legnagyobbbb öröm miért, a kislányom záporozó csókjai, sejpítős apa bojdog szüjetésnapot természetesen mire ezen rövid mondatka elhangzott már rég belevetette magát ajándékaim leleplezésébe....a kis szaros
anyutó kaptam sok belga söröcskét, csak még nyúlik a szám a tegnapi banzájlyj után
Ma még a szarvast is jobban kamelom, de lehet tévedek...... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ezt a hülye országot

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Rajtam nem kell firmwaret frissíteni, kínait meg nem ismerek

-
7
addikt
Telet, telet!

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Vigasztaljalak? Én éjszakára megyek majd be, helyettesíteni - egyébként szabin lennék... Ez sem felemelőbb - hidd el

-
Bubu79
addikt
Rémlik egy kép, amin Tiv83us-sel együtt feszítetek valami vízparton - szemmel láthatólag Ő nem bírta olyan jól a hőséget, mint Te

A száraz meleg még elmegy, valahogy elviselem, de a párás meleg, ami mondjuk egy mini nyári zápor után folytogatja az embert mifelénk - na az gáz, attól kész vagyok teljesen...

Egyébként is Tildy, ne tagadd, hogy Te sem vagy oda a melegért, épp elégszer olvashattuk már, hogy milyen jól elvagy spagettipántos top-ban, amikor mások már meg akartak fagyni...

-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Hogy bírom? Akkor érzem jól magam. Egyébként kérdezd meg Kidus-t és tiv83us-t, ők real-time szemtanúk voltak.
-
Bubu79
addikt
Lehet, hogy unalmas, de nekem pont tökéletes lenne - paszol hozzám, én is unalmas vagyok

Az már csak a hab a tortán, hogy ilyenkor lehet frankón takarítani az autót is, mert tiszta hó a teteje, jegesek az üvegek helyenként
Tudom, önző vagyok, de ez van - a tél monnyon le
Bash: túlzásokba ne essünk, a 33 már több, mint elég - nem kell kivégezni a kazánfűtőket a napon - elég lesz 20 is

-
tildy
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Ne legyen.
Imádom a havat
Én is megcsúsztam kicsit (de direkt
) , mikor értem haza a tescóból , és az utcánkban még gyalog is lehetett tanyálni szépeket.
Szóval: whaskes nem tudom mit akar csinálni velem
Szeretem a havat.
Állandó meleg ne legyen.
Az állandó 18 fok meg unalmas
-
RoyalFlush
őstag
jóreggelt !
A reggelit ki is hagytam, egyből ebéddel indítottam a napot .. -
sekli
addikt
most mar a rios5 nek hala orokke ez a topic lesz...? jobb lett volna 42-nel atallni, megiscsak szebb szam...

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Gyönyörű a havas táj - én is szívesen nézegetem
Hógolyózás? Szánkózás 
Tulajdonképpen sokkal jobban viselem a hideget, mint a gatyarohasztó hőséget; 25 fok fölött már-már agresszív vagyok, annyira nem bírom...
A hideg jobb, mert felöltözni egyszerűbb, mint nyáron elviselni a forróságot - az ember a bőréből nem tud kibújni és sajna nem lehet mindig a víz mellett, fűszoknyás lányok társaságában múlatni az időt

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Legyen állandó 18 fok egész évben - lanyha szellővel és napsütéssel

Egye kukac - legyen 20 fok, de ez az utolsó szavam

A hóval semmi bajom azon kívül, hogy locspocs marad utána... Valahogy nem dob fel a gondolat, hogy lehet megint latyakot dagasztani

-
ngabor2
nagyúr
vaszkez üzeni, hogy... inkább nem írom le, hogy mit kíván tenni azokkal, akik örülnek a havazásnak. épp a 4-es előtt áll, mert valaki úgy döntött, hogy nem feleslegesen fizeti a biztosítást, és különben is, a tűzoltók csak játszani vannak ott. most valami miatt morcos...
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Hogy a Devla vigye el - itt is szemetel valami (Dunaújváros)

Úgy tűnik az öregasszony ( Holle anyó ) idén is a foszladozó dunyháival vág neki a télnek, hiába reklamáltam tavaly is, hogy ideje lenne Billerbeck-re cserélnie az ágyneműt...

dragonfx: lassan rádromlik az az Altec hangcucc - ennyire nem kíváncsi rá senki

-
dragonfx
veterán
sos kérdés
europarkba mennyi parkolás ingyenes?és mennyibe fáj/ora?
ja és itt lasan szakad a hó....13
-
VoDaFoNe
aktív tag
Esik a hóóóó!

Mikor felkeltem még nem esett, aztán mikor a konyhában voltam már szemerkélt, aztán mostmeg már szakad kinnt a hó
olyan szép
szép nagyon Gödöllő mikor havas.. remélem megmarad mert hétfőn akkor elmegyek fotózni =)
Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vissza kellet csúszkálni 15km-t, hogy feltudjunk menni a 4-esre........ inkább iszok még egy pálinkát