Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Hogy mire nem jó a pótvizsga. Tavalyi évben szerencsésen
hiányoztam ''néhány'' óráról, meg is lett az eredménye.
Nyáron kis tanulás (1 nap rajzolás volt összesen, annyi bőven elég) és megvan az éves anyag.
Gerébtokos ablak, megvan, valamiről nem tudom, hogy micsoda, megkérdeztem fatert. Emlékeim szerint azt a valamit úgy tanították, hogy festékelvezető rés (vagy mi, a lényege, hogy amikor festik az ablaktokot, akkor a sarokban ne gyűljön össze a festék, hogy be lehessen csukni az ablakot). Megkérdeztem fatert, hogy mégis mi az, mert szerintem ilyet nem csinálnak egy ablakhoz. Ő azt mondta, hogy az pára, vízelvezető.
A tegnapi napon ismételtük a gerébtokos ablakokat, akkor mondta a tanárunk, hogy az az izé a festékelvezető nút. Itt jött be, hogy pótvizsgára készülve jól emlékeztem, hogy ezt tanítják. Pótvizsgán vírelvezetőt mondtam, 2 tanár volt, akinek magyaráztam, az egyik az nem az én tanárom volt, ő vízelvezetőt tanít, ez tegnap derült ki és valószínűleg ő figyelt rám a pótvizsgán, mert a vízelvezetőt helyeselte, a tanárom meg nem szólt.
Szóval a tegnapi nap, mikor festékakármit mondott a tanár, én szóltam, hogy az nem teljesen úgy van. Erre a 3/4 osztály felhördült, hogy maradjak csendben, meg az úgy van, blablabla. Kérdeztem még valamit a tanártól, arra nem tudott válaszolni, de az akkor is úgy van, ahogy ő tanítja.
Jólvan, megkérdezek én még egy tanárt, nagy szaki, majd ő megmondja nekem, hogy mi van. Erre ő azt mondja, hogy neki azt tanították hogy az festékelvezető, úgy tanította, az az, aki vízelvezetőt mond, az hülyeséget beszél.
A mai napon gondoltam utánajárok ennek a neten, hát amit festéknútnak hívnak az valójában vízelvezető, erre összegyűjtöttem pár bizonyítékot, szóval a héten lesz tanároktatás a suliban, azt hiszem.
Ez a tipikus egy bolond százat csinál dolog, amit a tanár mond, az úgy van. Pedig nem, ők is hibázhatnak, ők is tanulhatták rosszul. De ez a berögzült ''de azért is úgy van, a diák hülye ha nem azt mondja, amit tanítok'' stílus nekem nem tetszik, meglesz még ennek a böjtje.
Aktív témák
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
hiányoztam ''néhány'' óráról, meg is lett az eredménye.