Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Most jöttem a temetőből és mélységesen fel vagyok háborodva. Kilopták a síron levő gyertyatartóból a kb. 400 Ft-os gyertyát, ami egy kis fém dobozkába volt. Nem a 400 Ft bosszant, mert bármennyit kiadnék érte, hanem az hogy lopták. A lopás eleve undorító dolog, de hogy egy elhunyt ember sírjáról vigyen el valaki valamit, az undorító.
Nem vagyok rosszindulatú, de kívánom annak a féregnek, hogy a saját sírjára rakja a tetvedék gyertyát. És ez már nem az első eset. Múltkor egy koszorút loptak el, ami tele volt orchideával (mondjuk az orchidea roppant drága növény).
Utálom az ilyen férgeket, pfúj. Meglátnám, tuti felgyújtanám a gyertájával együtt.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest