- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Hehe. Nem sok mindenről maradtál le.
Egész délután ment a gép, estére meg végképp kiderült, hogy a második konfigom - amivel nyomulunk a neten - nem százas, a Starcraft.exe szó nélkül kilép, se hibaüzi, se semmi. Elkezdtem bezárogatni tálcaa jobb sarkában az apró üveggyöngyöket. (3dfx taskman, hangkártya mixerje, stb. egyiknél dobott a 98 egy kékhalált.) Szóltam vladnak, hogy öt perc és itt vagyok. Nyomtam egy restartot, már a dosban védelmi hiba üzit kaptam háromszori próbálkozásra is. Kicsit bizonytalan mozdulatokkal - kb. 4-5dl rosé után - szétkaptam a gépet, ekkorra már biztos voltam benne, hogy a húgomék leselejtezett P1 -éből kivett két 32Mb-100MHz -es sd ram lesz a ludas. Kb. két hete voltak benn a gépben, de olyan gyanúsak voltak már. Párom délelőtt már párszor újra kellett indítsa a gépet. Kikaptam a két ramot. Útban volt a vinyó rack molex csatija, ezért kihúztam a műtét előtt. Visszaraktam a ház borítását, bekapcs, nincs vinyó.
Szétkaptam, molex vissza. Minden jó, minden szép. Vissza a Battlenetre. Vlad ott volt, indítottam egy játékot, ügyesen lekapott. Hm. Az első szakadásos/ exe kilépős próbálkozásoknál még Protossban utazott. Az utsó már sikeresen lezajló játékban már Zerggel volt. Én mindig terrannal. Aztán átadtam a terepet a páromnak. Végülis ketten vagyunk a netre. 
Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egész délután ment a gép, estére meg végképp kiderült, hogy a második konfigom - amivel nyomulunk a neten - nem százas, a Starcraft.exe szó nélkül kilép, se hibaüzi, se semmi. Elkezdtem bezárogatni tálcaa jobb sarkában az apró üveggyöngyöket. (3dfx taskman, hangkártya mixerje, stb. egyiknél dobott a 98 egy kékhalált.) Szóltam vladnak, hogy öt perc és itt vagyok. Nyomtam egy restartot, már a dosban védelmi hiba üzit kaptam háromszori próbálkozásra is. Kicsit bizonytalan mozdulatokkal - kb. 4-5dl rosé után - szétkaptam a gépet, ekkorra már biztos voltam benne, hogy a húgomék leselejtezett P1 -éből kivett két 32Mb-100MHz -es sd ram lesz a ludas. Kb. két hete voltak benn a gépben, de olyan gyanúsak voltak már. Párom délelőtt már párszor újra kellett indítsa a gépet. Kikaptam a két ramot. Útban volt a vinyó rack molex csatija, ezért kihúztam a műtét előtt. Visszaraktam a ház borítását, bekapcs, nincs vinyó.
Szétkaptam, molex vissza. Minden jó, minden szép. Vissza a Battlenetre. Vlad ott volt, indítottam egy játékot, ügyesen lekapott. Hm. Az első szakadásos/ exe kilépős próbálkozásoknál még Protossban utazott. Az utsó már sikeresen lezajló játékban már Zerggel volt. Én mindig terrannal. Aztán átadtam a terepet a páromnak. Végülis ketten vagyunk a netre.