Hirdetés

Aktív témák

• Pacák

senior tag

válasz Panther #2008 üzenetére

Hehe. Nem sok mindenről maradtál le. :) Egész délután ment a gép, estére meg végképp kiderült, hogy a második konfigom - amivel nyomulunk a neten - nem százas, a Starcraft.exe szó nélkül kilép, se hibaüzi, se semmi. Elkezdtem bezárogatni tálcaa jobb sarkában az apró üveggyöngyöket. (3dfx taskman, hangkártya mixerje, stb. egyiknél dobott a 98 egy kékhalált.) Szóltam vladnak, hogy öt perc és itt vagyok. Nyomtam egy restartot, már a dosban védelmi hiba üzit kaptam háromszori próbálkozásra is. Kicsit bizonytalan mozdulatokkal - kb. 4-5dl rosé után - szétkaptam a gépet, ekkorra már biztos voltam benne, hogy a húgomék leselejtezett P1 -éből kivett két 32Mb-100MHz -es sd ram lesz a ludas. Kb. két hete voltak benn a gépben, de olyan gyanúsak voltak már. Párom délelőtt már párszor újra kellett indítsa a gépet. Kikaptam a két ramot. Útban volt a vinyó rack molex csatija, ezért kihúztam a műtét előtt. Visszaraktam a ház borítását, bekapcs, nincs vinyó. :Y Szétkaptam, molex vissza. Minden jó, minden szép. Vissza a Battlenetre. Vlad ott volt, indítottam egy játékot, ügyesen lekapott. Hm. Az első szakadásos/ exe kilépős próbálkozásoknál még Protossban utazott. Az utsó már sikeresen lezajló játékban már Zerggel volt. Én mindig terrannal. Aztán átadtam a terepet a páromnak. Végülis ketten vagyunk a netre. :)

Aktív témák